Toivotankin kaikille lukijoille oikein vekkulia ja antoisaa kesäpäivänseisausta, joka on tänään 21.6.2012 (klo 2.09). Nyt yöt alkavat lopultakin pimetä... nauttikaamme siitä.

Ja ilman suurempia juhlimisia eiliseen eli arvoisat toverit, eilisaamusta vääntäydyin melkein normiaikaan eli kaksi tuntia tavallista myöhemmin Varastolle ja aloin välittömästi katua jälleen tilannetta. Töitä oli järjettömästi, siis tekemättömiä vuoria suorastaan.

Mutta minähän menin sinne vain käydäkseni lekurissa. Rtg:ssä selkeät murtumat VI ja VII kylkiluissa vas. Edessä ne pienemmät luuruhjeet, kuten kerroinkin. Ei pitäisi olla ongelmaa, mutta hankala paikka parantua ja kivulias *ihanko totta, grauh*. Saikkua 1.7. asti, omisarvis soittaa sitä ennen ja kysyy kuntoa. Jos on tarpeen, saan siis lisää saigonia soittamalla. Onneksi tämä omisarvis palasi takaisin, ainoa, jonka kanssa olen tullut hyvin toimeen ja joka on kuunnellut minua. Tosin ensimmäisen tapaamisen jälkeen pidettiin 2 h palaveri, johon olin hankkinut vanhat sairauskertomukset ja tehnyt oman listani jne. Siis ei, hän ei toteuta minun toiveitani mitenkään. Onhan vaan asiallinen, vähän jäyhäkin ehkä, meikäläisen ikäinen, luotettava peruslääkäri. Sanoo suoraan, jos aihetta on. Ei koristele, ei myöskään pelottele. Minä tykkään tämmöisestä meiningistä eli ei mitään krumeluureja!

Lisäksi kuulin kaverilta, että erästäkin mömmöä saapi vesiliukoisena eli poretyyppisenä ratkaisuna,
pyysin sitä yöksi nopeavaikutteiseksi, että saisi uudestaan nukuttua särkyjen herättäessä. Arvis ei ollut edes kuullut asiasta (tämä onkin tosi tuore juttu), sain toki sitten niitäkin repsulle. Joten ei paha!
Tämän lisäksi informeerasin osastomme leidien hädänalaista työtilannetta, että siihen ehkä puututaan myöhemmin. Samoin kerroin, että tahdon jonkun tuonne taloon mukaani testaamaan rolleria, koska siellä on mahdottomia ovia ja loukkoja eli vammaudut lisää, jos käytät rolleria *ikävä ihminen minä*. Tämä viimeinen muuten luvattiin toteuttaa heti, kun meikäläiselle vaan sopii – sehän on työarvaushuollon eräs päätehtävistä myös.

Näillä puheilla siis... olipa reissu. Töissä on töitä niin, että hirvittää. Mapitin yhden paperin, joka häiritsi esteettistä silmääni. Muuten tein pari sellaista juttua, jotka eivät juuri nyt kotona onnistu. Olin siis töissä, toki käymässä. Ja ihan hyvä, marmatin esihenkilölle myös työtilanteesta jne. *aggressioita liikkeellä*. Päätän raporttini eräästä toimipisteestä sekä sen vaatimattomasta viranhaltijasta
tällä kertaa tähän.

Enkä lisäraportoi kassillisesta muonaa, jonka kävin hakemassa Serkuista lähinnä Belgalle sekä yhdessä apehdittavaksi viikonlopukkeeksi *mullemullemulle*. Kaikkea kivaa ja namia, uuttakin :P

Tänään vuorossa posti → vietäviä lähetyksiä kaksi kassillista. Kirjasto → haettavia opuksia noin yksi kädellinen. Apteekki → haettavia mömelöitä pariakin plaatua. Ruokakaupat → savukalaa, katkiksia, uusia perunoita, jättikekosittain tuoreita vihanneksoja. Päärynöitä, useita. Ja sitten pikaisesti kotoon.

Eilisestä jäi nimittäin aika vekkuli nyykähdys, siinä oli kävelyä, kantamista ja aktiviteettia vähän turhan paljon. Olen siis normaaliakin jäykempi tänä aamuna. Hei kaverit, käypikö katteeks?! ;D Juuei, tämä ei ole yhtään hauskaa. Mutta pikkuhiljaa menen, aikaa on tällä kertaa. Eikä kannettavaakaan pitäisi olla ihan mahdottomasti. En uskalla luopua kuitenkaan edes konditionaalista tässä vaiheessa ;) Jäykkyys saattaa tietysti johtua myös kesäpäivänseisauksesta.

Sairausloman jatko tarkoittaakin sitä, että pääsen poikkaisemaan Hakaniemessä puolen päivän minilomalla ensi viikolla. ViiVoanissa ja hallissa nyt ainakin. Olisi sitä kyllä muutakin, mutta nämä tärkeimmät!

Ja nyt päivän ensimmäiset kaffet ja kipumömelöt ;)
POLKA - KAS, SAIRASLOMALAINEN AIKOO TEHDÄ MUKA JOTAIN :O