Toivoa on kuulutettu täällä usempaan otteeseen torstaisin. Kaverin olisi kyllä syytä ilmoittautua pikaisesti, koska minulla olisi hänelle ns. painavaa asiaa! Hyvin painavaa asiaa... Että jos joku nyt tapaa Toivon tai kaverinsa Uskon, välittäisi sitten viestiä tännekin. Kiitos.

En enää jaksa kommentoida keliäkään. Aion vain tehdä kaksi valitusta tänään asiasta. Eiköhän noidenkin tiimoilta joku puutu asiaan. Jäinen perunapelto ilman hiekkaa on potentiaalinen hengenvaara, varsinkin kun kyseessä on julkinen kevyen liikenteen väylä eikä mikään oikopolku. Pitääkö jonkun teloa itsensä todella pahasti ennen kuin mitään tapahtuu? Herjaamon ympäristöä ei myöskään hiekoiteta kunnolla ja täällä ajetaan - suoraan sanoen - kuin pullopersesiat. Tähänkin asiaan on saatava muutos, pirle!

Enhän minä nyt alkanut valittaa, enhän, ainakaan vielä? Jospa yrittäisin tänään valittaa vain ihan vähän... Yö meni heräillessä vähän väliä, kun nyt juilii sopivan kepoisasti olkapäitä ja polvia. Ne herättävät jokaisen asennonmuutoksen yhteydessä. Mitta tulikin täyteen 3 tienoilla, jolloin punkesin väkisin itseni pystyyn ja aloin lueskella. Ei tästä mitään tule.

Kummisetä poikkesi eilen kylässä ja hieroi varovasti hartioita kylmägeelillä. Se tuntui hyvältä parin tunnin ajan. Sitten sama alkoi uudestaan. Muutoin yritin olla kilttiä ja kivaa Kummisedälle, koska hän kuitenkin lähes aina hoitaa postiasiani yms. tärkeät tehtävät, ilman mitään mutinoita. On vaan iloinen, kun on jotakin tähdellistä tekemistä päiväkävelyllä. Että näin.

Muuten olen sitä mieltä, että tämän päivityksen jälkeen täytän tuon henk.koht. osaamiskartoituksen *käkättää*. Että arviointilomake voikin olla ovelasti kehitelty. Siinä on taas jollakin konsultilla ollut kivan mukavaa. Fyi fan vilken fasan!

-------------------------------------

Mamiiiiiiiih - mitä se oikee puhuu fasaaneist? Mä tiedän, se on semmone iso fogeli. Sillon ku mä olin heitteillä, mä näin niitä. Ne oli karmeen kovaäänisii ja isoi. Mä yritin ottaa niit kiinniki, mutt sitt ne meinaski ottaa mut kiinni. Häijyi ne on! *kissakikakusta* Mä huijasin mamiskaa taas eile! Ku se päästi mut ulos, mä menin heti kattoo ja vaan haistelee kanervoja - no, sehän komensi mut sitte sisää ja anto ruokia, ett mä en menis heti taas syömää niit puskia. Mutt sitte ku Kummisetä tuli, nii se päästiki mut heti partsille, ihan iteksee. Ja mä olin siällä vaiks kuinka kauan, enkä ihan mamiskan kiusaks ees koskenu kanervoihin. Ja Kummisetä sanoki, ett mä oon sitte tosi kiltti kissi ja ett mami vaan liiottelee *kiero kissavirn*. Kattokaas kun Kummisedän kaa kandee olla frendii sen takii, ett se tua mulle aina jotaki kivaa. Se kantaa mun pellettipussit ja naksut. Nytki se lupas, ett ku sill on rahapäivä, se  tua mulle oikeeta fisuu, vaiks ihan vähä vaa. Sitä oranssii, njammmmmmmmm. Mä pakastan Kummisetää just nyt, ainaski vähä <3 En mä muute sitt saanukkaa sitä mattoo  =(  Se meniki ihan huisin kalliiks eikä mami sitt enää sitä ostanu. Se lupas kyll kattoo, jos semmonen tulee toise kerran vastaa, nii sitte. Ei se mamiskan vika oo, joku vaan halus sen oikee tosissaa, enkä mä niin hirveesti. Mamista se ois ollu vaan kiva mulle. Mutt me jaksetaa kyll oottaa ihan hyvi!

253651.jpg

Täss mä otan taas kunnolla relaa pikkusoffalla. Mami otti sen sinisen päällisen kais pyykkii, ett siin meni taas mun installaatio huitsin viteliin. Mutt saa oottaa, kun se laitetaa takasi! Mä alan ihan heti tekee uutta kissataidetta. Varpisti. Nih! Nyt mä vissii voin mennä syömää tota pehmoruokaa, ku mami lähti - siihen asti mä yriti vaa pummii lisää niit maitonappei ,D  Se on purrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr taas huomisee!

----------------------------------------------

Vincent on ällistyttävän kiero kissaksi, oikein kateeksi käy. Niin ja tiedoksi, Kollikalenteri 2007 on saanut ällistyttävän suuren suosion tuttavapiirissä, joten kiitos Reetin mamille, joka avitti niin kovasti paljon teknisessä toteutuksessa! (Taputuksia, hurraa-huutoja, kuohuviiniä, ilotulitusta!!!)

Päivän slogan: Kaikki raittiit kuolevat, mutta tupakoitsijoista vain joka kolmas!

Päivän biisi: Good Times, Bad Times

Kesken oleva kirja: Colin Dexter - Kolmannen virstan arvoitus

Tänään 9.11.1957 on syntynyt mm. Heikki Salo - Welhotar onnittelee!!!

                                     253653.jpg

TAANTUVAA TORSTAITA LOKISTANIAN VAPAAVALTIOON!