Soppahan on syntymässä, varsinainen sellainen... Herra Isoherra ottaa minut viralliseen puhutteluun ensi viikolla. Hienoa, eikö olekin jännittävää ja mukavaa. Alkakaas katsastaa minulle sopivia hommia – tai ei niillä ole oikeastaan vetunkaan väliä. Ajattelin juoda itseni hengiltä tai mieluummin katsastaa vekkulisti tainnuttavan lääkecocktailin. Riipoo niiiiin nämä Varaston hommat taas vaihteeksi, ettei voi sanoin kuvailla. Jos olisi enemmän kontakteja tiettyihin tahoihin, alkaisin tehdä eräänlaista keikkahommaa kotoa. Ja ei, en tarkoita käytettyjen kalsareiden postimyyntiä. Sekin olisi kyllä houkutteleva bisnes. Aivan muuta on ollut mielessä, mutta kun ammattilaisiakin on niin paljon työttömänä, ei meikäläisellä ole oikein jakoa näille kinkereille.

 

Mutta sika sikansa saakoon. Prleellinen kiirus on Varastolla ollut ja eilen sain suurimman osan tärkeimmistä hommista tehtyä. Tosin en juurikaan taukoillut ja sen kyllä huomaa. Olen kipeä kuin ankka, ainakin kävelen samalla tavalla. Ja ääntelenkin. Omisarvikselle en ole tod. edes ehtinyt varata aikaa. Enkä taida varatakaan. Jos siltä tuntuu, ulostan itseni torpasta 2 h varoitusajalla! Kyllä varma on nih. Laskin juuri ansiosidonnaisen määrän sekä mahdollisen asumistuen. Hemmetti, vähemmälläkin on tultu toimeen. Alkoi nimittäin oikeasti kärähtää meikäläisen pinna hyvinkin rätväkästi. Täytyy muistaa kuitenkin ottaa rauhoittava. Pitää myös muistaa, ettei vaan mene syyttelemään yhtään ketään muuta mistään – siis ei mistään – asiasta. Jonkinasteinen solidaarisuus lienee kuitenkin vielä tuonne takaraivoon iskostunut. No, se siittä ja asiaan palataan tirstaina.

 

1304749848_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

 

Muutoin hain kasseittain jömmamuonaa kaupoista, jee. Nyt on ainakin 1.5 viikoksi apetta, arvelisin. Tosin Belga on tulossa tuhoamaan lounasta puoliltapäivin. Lupasin miettiä sopivia teetettäviä kotitöitä; jostakin syystä hän ei kuulostanut kovin innokkaalta. Mutta viherikkökasveihin ei ole vieläkään vaihdettu multaa ja pari muutakin pikkujuttua on tekemättä. Niin että, ilmaista lounasta ei enää ole tarjolla edes opiskelijalle! *muahahahaaah* Tosin ostin hänelle myös heekkuja mukaan viikoksi, kaikenlaista veikeää, mitä silmiin osui. Jos tässä joutuu talous tiukoille, herkutellaan edes nyt!

 

Päivän slogan: Vaikka lääketiede pyrkii kuolleisuuden vähentämiseen ja Eläketurvakeskus sen lisäämiseen, ihmiset kuolevat keskimäärin sataprosenttisesti.

 

Päivän biisi: Turn! Turn! Turn! 

 

Luettua: Olavi J. Lähteenmäki – Kärpästen herran testamentti. Unohtakaa koko juttu tai kahdet tunput ainakin käteen; luokatonta fuulaa. Douglas Coupland – Mircro-orjat. Mitä bittien valtakunnassa voikaan tapahtua? Entä, jos et haluakaan työskennellä Billin lafkassa? Hulvaton satiiri giikien valtakunnasta kaikkinensa (asiantuntijoille: ainakin kaksi sivua on binääreinä ,D). Don Winslow – Raakalaiset . Huumekartellien välisiä tehoiskuja sekä hitsin hienoa sanankäyttöä tietyistä aiheista; suositan! Unni Lindell – Mörkömies. Cato Isaksen jälleen töissä ja jahtaamassa murhaajaa. Jotenkin ankeahko tarina eikä jaksa oikein kantaa dekkarina eikä ihmissuhdetarinanakaan. Jim Thompson – Kylmä kuolema. Kari Vaara taas toimessa ja ongelmia sekä vauhtia riittää. Jotenkin pidän Thompsonista... Minna Lindgren – Sivistyksen turha painolasti. Tämä on hieno ja pidin sekä suosittelen kovasti. Miten vanha tietosanakirja saakaan niin monimutkaisia ajatuksia elämään turhautuneen Konttorilaisen pienessä päässä (kovin on tuttua!). Myös konkreettisesti... Hauska, tehokas ja tällä vasta olisikin kiva brassailla. Lukekaa ihmeessä! :D Paljon jääpi listaamatta, osa on palauteltu kirjastoon, osa makaa pöydällä enkä jaksa hakea niitä sieltä. Joten pientä makustelua tässä näin välillä, niille, joita asia sattuu ehkä kiinnostamaan ;D

 

265380.jpg 

 

 

POLKA – HÄN, JOKA INHOAA KAIKKIA JUHLAPYHIÄ!!!