Welhotar on väsynyt, hyvin hyvin väsynyt ja nukkunut, jo hyvin varhaisesta illasta lähtien. Ei voi mitään, en jaksanut edes avata konetta. Painuin melkein suoraan sänkyyn, vaikka uni ei tullutkaan. Kertakaikkinen umpiväsy vain. No, tulihan se uni, aloin heräillä puolen yön jälkeen tunnin välein. Sitten alettiin näyttää kivoja kotivideoita. Juu, vissiin tullut eilen päivällä (jep, Varaston työjalla) seilattua Lokistaniassa vähän liikaa. Voin kertoa, että olimme Iisin ja hänen ystäviensä kanssa (unessa siis, tietysti) jossakin veneilemässä. Minulle ehdotettiin kovasti kihlautumista jonkun hemmon kanssa, jota en muista ollenkaan. Syystä että rauhoittuisin lopulta =O Öhh, siis ihan mielenkiintoista, juu! Olisin halunnut nähdä sen kaverin ensin sekä kuulla, miksi minun pitäisi jotenkin rauhoittua. Minähän olen rauhallisuuden perikuva ,D Tämä oli jo unessa mielestäni kovin omituista! Lisäksi veneilimme ilmeisesti Venäjän puolella, koska unessa puhuin venäjää kovasti ,D Onneksi heräsin... kaikesta huolimatta!

Nyt on vähän onea olo, vielä kaksi työpäivää. Koivet ovat entistä kipeämmät. Prletto! Ai niin, ziitosta vaan eräälle henkilölle kenkuloista. Toiset ovat koekäytössä ja vaikuttavat erinomaisen hyviltä. Kuten vähän jo arvelinkin aikaisemmin.... Toiset vielä odottavat, en jaksanut eilen edes testata niitä. Niin, siis työpäivät, juu. Tänään on taas yksi niistä kiireisimmistä päivistä, jatkuu huomenna. Ei kiva eikä mukava. Eilen jo tein iltapäivän täpöllä töitä, sitten hommien teettäjä häippäisi kuntosalille. Ei niillä siis olisi kiire ollutkaan – olisi prle edes sanonut sitten. Turhaa vouhkasin taas. Siis olenko maininnut, että Varastolla on tietysti käytössä ilmainen kuntosali, ei sentään työaikana.

Nyt vaan odottelen huomista iltaa. Että ei tarvisisi pariin päivään ajatellakaan lähtöä Varastolle. Saisi nukkua, jos nukuttaisi. Ja kaikkea, tiedättehän. Turha selittää. Täältä ei tällä kertaa irtoa sen kummempaa innostusta eikä valitusta mistään aiheesta. Olen edelleen väsy ja kipeä, murrrr!

--------------------------------------
254944.jpg

Purrrrrrrvinka kavrut! Hei, hei, mä oon saanu uusi lelui, ison kasan! Mami sano, ett yks Täti ja sen kisut lähetti. Ziitosta vaa, mä tiän keitä te ootte, mutt mami sano, ett ei saa skrivaa välttis nimei aina esill! No, mutt kiitti kauheest kuiteski. Mä onnistui jo eilen hukkaa osan niist ja mami nukku, nii ett se ei voinu hakee niitä. Sitt se äsken haki osan. Osa on tuala viälä jömmas, en oo ees nähny, tai siis orja näytti vaa mutt ei antanu kaikill leikkii. Tost yhest justkast mä en tajuu. Siälä on heekkuu sisäll, mut ei tuu ulos =O Kuin se on saatu sinne? Tahtois tiätää (toim.huom. siinä päivän ajaksi pohdittavaa!). Ett kauheest on ollu puuhaa koko illa ja yän aja. Ja sitt sain pussiheekkuu eile ja tavisruakaa ja napikoit ja kaikkee. En kuiteskaa mitää oikeet heekkuu. Mamiska vaa oli nii poikki, ett kaatu suaraa sänkyy, vaiks mun miälest oli viäl päivä. Mä sitt vaa leikin ja kävin välill kattoos, mutt kyll toi oikeest goisi. Ei voinu mitää! Sitt toss aamust mä aloinki herätellä, ett nälkäki ois. Kyll se heräs sitte, sain kalkonii ja napikoit. Koht se laitta mulle päivämuanaa viäl vähä. Täss on vähä kehno foto, mä just ihmettelen, mite ne heekut sais tualt pois, hassuu, toi näyttää silt, ku hiirulo ois kiini toss palliss – ei se oo, ne vaa on siin, ku mä heitteli molempii. Yritän välill saada niit napikoit, mutt ei tuu, haisuu vaa hyvält >o< Ja sitt noill muill mä leikin kyll. Nyt vaa ois asiaa mamill, ett kunno leikkikuvaa saatte odottaa sitt myähemmi.

1431323.jpg

Ett tämmöne justka, huamisee.

-----------------------------------

Minä ja Vincent kiitämme leluloista – minä tyhmä unohdin oman tuliaiseni sitten kotiin =( Olin pakannut sen kassiin, mutta viikonloppuna siivoilin kassia ja tuossa sitten nököttää pussukka nätisti toimistolaatikoston päällä. Ähh – ehkä se joskus kulkeutuu oikeaan paikkaansa =D

Päivän slogan: Uni, tuo tuntemattomista korpimaista viimeisin!

Päivän biisi: Money

Luettua: Tapani Kiminkinen – Maalaislääkärin viimeisimmät kiusaukset, hmph, no joo. Olisiko nämä nyt olevinansa pakinoita tai kolumneja – osa aivan luettavaa tavaraa. Osa taas jotenkin väkisin vedetyn tuntuista. Ja tietysti vähän lääkäriperäistä saarnaa siinä, että tottakai, prle. Tulepas juttelemaan vähän Welhottaren kanssa, kele! No asiaan, eli suosittelen työpaikkakiusaamista käsittelevän osion lukemista, siinä on asiaa kaikille ja hyvin muotoiltuna vielä. Muun voi jättää väliinkin. Eli siltä osin suositan, muuten en. Mies lienee parhaimmillaan ääniaalloilla, jonne linkkikin vie. Arvostelkaa siis itse. Welhotarta ei nyt suoraan sanoen jaksa kiinnostaa yhtään hevon humppaa!


                                         265380.jpg

                                        AH - JO TORJANTAI!