Pitääkö taas sanoa, että sitä saitte, mitä toivoitte! Te ihmiset nimittäin, jotka lunta haikailitte. Minä ja Varaston kiinteistönhoitaja taputimme ääneen jokaiselle lumettomalle päivälle, vaikka kuinka olisi vettä satanut; tässä sitä nyt taas ollaan!

Eilinen kauppareissu oli jo jkv hankala, lunta oli tulossa koko ajan. Onneksi ehdin pahimman alta pois eli kotoon ennen varsinaisen ravistelun alkua. Käks, tässä nyt saakin miettiä, miten taas maanantaina Varastolle. Tietäen lähistön aurausaikataulut, meidän piha ja parkkipaikat, josta takso meikäläisen noutaa, ovat vuorossa aina viimeisinä. Että ihan kiva, jos ovesta ulos pääsisi. Ihan kiva olisi myös, jos takso pääsisi siihen oven lähettyville.

Sen siitä saitte, jotka lumista talvea toivoitte. Joka paikassa on nyt jo hemmetin pluikasta ja pluikkaampaa vaan tulee. Onko se reilua, kysyn vaan?

En minä mitään tänään jaksa enkä ehri rapottaa, ei oikeastaan olekaan mitään sen kummempaa kerrottavana. Normireissu eilenkin, ei mitään erikoista. Normiehtoo eli lukemista ja lievää vähempää nettailua, koska koivet ja selkä tykkäsivät huonoa istumisesta. Tänään Belga on tulossa lounaalle, tarjolla ciinalaista eli kevätkääriksiä, riisiä ja jotain vihanneshuttua soosseineen. Kyllä siitäkin hyvää tulee. Sen verran voin myös kertoa, että on tuolla Belgalla uskomaton tuuri (jota hän ei siis onneksi ole perinyt minulta): hän on saamassa Tsadin asunnon! Pääsee pois sieltä opiskelijasolukosta. Jeee! (hiljaisia jihhaa-huutoja, hillittyä tuuletusta)

Eli eipä tässä sen enempää. Ehkä reilumpi ja vähisevämpi postaus huomenna, kun lumitilanne, Belgan asiat ym. ovat tarkemmin tiedossa ja varsinkin, jos pääsen kunnolla juoruamaan!

265380.jpg


POLKA – HÄN, JOLLA ON KYLLÄ MYÖS TUURIA, MUTTA ENEMPI HUONOA!