Aivan, arvaatkapas huviksenne miksi. No, takso ei pelannut. Odotin sateessa ja kylmässä vain 40 min. Vain! Ensimmäinen takso ei tullut lainkaan. Seuraava odotti, taas, naapuritalon etupuolelle eikä minulla vieläkään ole röntgenkatsetta. Eli siinä seisoin, sateessa, muutenkin jo kylmissäni. Eikä mitä, itkuhan siinä tuli. Ei tätä jaksa enää. Minä heittäydyn sosiaaliturvan elätettäväksi, perkele, jos tämä on niin vaikeaa. Siis töissä(kin) käyminen. Eivätkä valitukset tuota tulosta. Iisalmi saa töppöillä mitä tahansa, selityksiä riittää. Nytkin kotiosoite oli sotkettu työpaikan osoitteen kanssa, joten ei siittä ottanut selvää Elmerikään. Minä sanon itseni irti. Ok, 12 vkon karenssi. Kyllä minä sen kestän. Sen jälkeen 500 pvää ansiosidonnaista, saisin asumistukeakin. Eikä kukaan minua taatusti töihin ota. Helvetti. Saisi ainakin olla sisällä lämpimässä ja asioida vaikka kerran viikossa. Ei tämä kuulkaas ole ihmisen elämää, ei todellakaan! Ensimmäinen "työtehtävä" tänään on taas valitus HMPK:lle, saavat sinne muutkin nimettömänä jättää kommenttinsa *yllyttää*.

Olen niin raivoissani, että en pysty edes ajattelemaan mitään järkevää. Päivitys on tässä. Loppu, slut, stig upp och gå ut!

----------------------------------------

254944.jpg

Ähh, mami taas valittaa. Jäis himaa mun kaa, meill ois kliffaa. Mä jäin goisiin sen sänkyn keskell, ku se lähti. Ihan keräll. Mä herätin sen varmuuden vuaks jo kahden aikaa, ett se ehtii duunii. Hups, mä tiän, se on närkki nyt. Mä en kans sitt ala.

908298.jpg

Juu, nyt vaan unta lisää ja sitt vois tehä jotai ylläreitt mamiskall. Huamisee!

------------------------------------------------

Päivän slogan: Parempi olla välinpitämätön kuin haltioissaan!

Päivän biisi: Antaa vituttaa

Luettua: Nicolas Fargues: Olin takanasi, tyypillistä, mies kusessa suhteittensa kanssa ja vielä tilittää. Ei tykkää! Mikko Niskasaari - Johnny Liebkind: erään oikeusmurhan tarina, juu, selittele nyt siinä sitten, prle. Rahat ovat jossain, mutta missä ja mitkä. En suosittele! Mary Higgins Clark - Kaksoset, kidnappaus, murhia ja telepatiaa. Ei kylläkään Clarkia parhaimmillaan, mutta lukukelpoista. Michael Moore - Tyhmät valkoiset miehet... ja muita huonoja tekosyitä Yhdysvaltain tilaan. Yesh, rautaa, tämä on pakko lukea! Welhotar suosittelee ja hekottelee sekä kauhistelee itsekseen. Kaikkein hurjinta on tietysti se, että tämä on totta! Eli kirjoittaja pystyy todistamaan kaikki esittämänsä asiat. Lue ja pelkää, irvistä ja hekota! Ja muista, Euroopassa tämä on myös totta.... lue edes linkki!

                              265380.jpg

                        PASKAMAISTA MAANANTAITA!