Sentään jotakin tässä – on JO torstai. Ei kyllä edelleenkään näy Toivoa, ei Uskoa eikä ketään muutakaan kaveria. Tavan mukaan myös Jukka ja Matti Uni ovat kadoksissa. Pahempi juttu, ainut vainoaja on Hörhö! Käks. Muille voitte ilmoittaa, että ottaisivat yhteyttä tavattaessa, tilanne on vakava ja jopa kriittinen.

Heräsin yöllä omaan voihkintaani ja kirottuun kipuun 1.5 h unien jälkeen; lonkkaa viilsi niin, että silmissä näkyi tähtiä, punaista ja ties vaikka mitä. Sattui, kovasti. Siitä ei kovin helpolla uutta unta saanut enää aikaiseksi. Ei kiva. Ei mukava.

Eilisiltana ei myöskään jaksaahuvituttanut tehdä yhtään mitään. Luin, apehdin ja luin vielä vähän lisää. Selasin nettiä ja huvitutin itseäni lisää omilla kieroilla hauilla ja muutamalla lokilla. Ei tarvinnut edes laitella eväksiä, ei pyykätä vaatetta eikä itseään enemmälti. Vapaa ilta siis.

Onneksi tein tiistaina muonaa kolmeksi päiväksi, eväkseksi siis. Vihannes-tofupataa. Sen verran täyttävää tavaraa, että ei paljoa tarvitse edes syödä :D Mukaan tungin puolikkaan pakettia tofua pakkasesta – ylläri muuten, miten hyvin pakastettu tofu imaisee maut itseensä. Pakastin normitofun sokeripalan kokoisina kuutioina rasiassa, kun huomasin ostaneeni sitä vähän turhan paljon. Osa olisi ehtinyt jo vanhentua, jos en olisi laittanut sitä pakkaseen. Näin teen toistekin , njam. Lisäksi pataan heitettiin kourallinen papuja ja tosiaan kaikenlaisia sekovia vihanneksia, erilaisia, mitä nyt sattui olemaan. Ja paljon mausteita. Josta tulikin mieleen, että ilmankos meikäläinen vetelee paprikaa sojona sekä chiliä joka paikassa :O

Josta päästäänkin pariin ruoka-aiheeseen. Mutta näitä en syö - en muuten ole ikinä syönyt... 

Toisaalta, tämä taas on melkoisen epäilyttävästi kasvatettua ruokaa - mielenkiintoista, sano.

Ja vielä sen verran lisää ruoka-asiaa, että kävin vaihteeksi Serkuissa täyttämässä pieniä puutteita ja kulutin kokonaista 15 juuroa, jolla sainkin ison kassillisen tavaraa! Leipää, kaalipiirakoita, kaalipiffeleitä (ei lisäaineita!), suikulapunajuurta, keksikakkua, kuivattuja hetelmiä, sukulaatia, adjikaa... olikohan tuossa jo kaikki, kantarellisulatejuustoa oli myös ja valkosipulisavujuuustoa. Jep, aika kohtuullinen hinta kaikesta tuosta, ainakin meikäläisen mielestä.

Varastolla edelleen sama tilanne, töitä riittää. Ihan jatkuvasti, täpövarmana virtana. Virtana, joka ei solju vaan kuohuu! Lisäksi taas eräs kone tilttailee, joten aamuksi jäi taas mukava pino tekemistä. On se hyvä aloittaa aamu työllä! Tulee niin hyvä ja hyödykäs olo *muahahhaaah*. Ainakin joillekin.

Muuten olen sitä mieltä, että minä tarvitsisin piiiiitkän loman ihan kotona. Lisäksi tarvitsisin kodinhoitajan, kissapiian ja miespalvelijan. Autonkuljettajakaan (autoineen tietysti) ei olisi pahitteeksi. Kyllä minä ihan itse sitten kävisin ostoksilla ja kokkailisin. Mutta mistä valuuttaa moiseen? Minä vaan kysyn? Voisin odottaa lottovoittoa, mutta kun en lottoa ikinä. Ähh. Ratkaisematon yhtälö.

Ehkä on parasta unohtaa koko juttu, riipiä runsas annos kipulääkettä kaffen kera  ja lähteä taas ropottamaan Varastolle. Ei tässä mikään muukaan auta.

265380.jpg 

KISSIKENKÄT LIIKKUVAT, MYÖS TORSTAINA!