Ihan kaikille, myös niille, jotka keskustelivat yöllä kanssani ja lähettelivät tekstiviestejä! Toivottavasti teillä on edes lievä krapula ;D Ei tämä ole pahantahtoista vaan lähinnä kateellista virnuilua. Minä nimittäin olin niin poikki eilisen session jälkeen, vaikka pääsin kyydillä sinne ja takaisin, minne pitikin. Lunta pyrytti, jännitin TT:n ajamisen puolesta, vaikka hän ajoi hyvin - joku mäntti olisi voinut vaikka möhliä ja kolauttaa kylkeen. Silti väsytti ja nyt Welhotar on, jälleen, huomatkaa, jälleen nukkunut n. 9 h. Mahtavaa, upeeta! Mutta Vincent ei sitä oikein ymmärtänyt. Piti nousta aamukähmeessä ruokkimaan kissa. Menin takaisin petiin ja hetken oli hiljaista. Sitten Vincent kömpi takaisin sänkyyn ja kyseli harmistuneena, miksi en nousekaan ylös. No, nyt olen noussut ja Vincent puolestaan pääsee uneen, koska on täyttänyt aamuvelvollisuutensa: herättänyt minut uuteen päivään!

Olen sateenkaarilapsi. Ai että miksi? No, tuossa aamukaffen ja leipien välissä riivon hauskan kokelman mömelöitä. Triptyl 50 mg on suloisen pyöreähkö, kirkkaan pinkki mielipidemömelö. Allegrialääkkeenä on kauniin vaalean sininen Aerius. Kipulääkityksenä Panacod (vaihdettu geneeriseen Paramax-codiin), joka on puolestaan lähes valkoinen, mutta vähänkin kostuessa muuttuu valkoisen ja kirkkaan sinisen läikikkääksi. Kunnolla kastettuna se on kirkkaan sininen. Sitten vielä toisinaan Diapam 5 mg, joka on puhtaan valkoinen. Ah mikä värileikki. Siinä kaikki kivamömelöt tulevat sitten natusteltua, tänä aamuna kaffen ja juustoleipien välissä. Ai niin, toki multivitamiiniporetabletti Liiterin valikoimista. Liuoksesta tulee kirkkaan oranssia ,D Mikä ilo silmälle näin valkeana lauantai-aamuna. Sitten odotellaan vain vaikutusta, että pääsisin kirjastoon ja kaupoille. Belgarionilla on siis tänään prelit. Lupasi kuitenkin pistäytyä huomisaamuna. Meni isosta lampusta valot poks. Lamppu on upea (roskiksesta, BTW), oikeaa 60-luvun disaignia (nykyhinta jotain 400 juuroa!), sellainen ns. ufolamppu. Hieno, mutta yksi vika - valolamppu on äärettömän vaikea vaihtaa. Varsinkin kun en pysty kiipeämään eikä toinen käsi toimi  ylöspäin vääntöliikkeessä. Eli, vähän hankala lukea. Odotan kovasti siis Belgarionin 15 min. vierailua huomenna!

Hejoko kaipasi eilen jotain kuvia. Kun ei sitä skanneria ole, täytyy tyytyä näihin, mitä nyt löytyy. Eli, tässä Haapatien yli 100 v. vanha sauna. Siinä oli saunapuolella oikeat kunnon hirsiseinät ja mahtavat löylyt. Vielä 60-luvullakin saunakamarin ja ns. varaston puolella asuttiin. Talokin rakennettiin saunassa asustellen. Ja Helsingin asuntopulan tietäen vielä hyvinkin myöhään saunakamari + varasto oli vuokrattuna läheisillä rakennuksilla työssä oleville muualta tulleille poikamiehille.

362623.jpg

Kuvan on ottanut Syligummiseti, kun tallensi kerran käydessään Haapatien tunnelmia. Järjettömän ikävä muuten tätä paikkaa. Näen usein unta, että ollaan siellä vieläkin....

------------------------------------------------

254944.jpg

Purrrrrrrrrrrve, kaikki leidit ja kollit! On tää kissin elämä sitt raskasta. Hirveesti piti tehdä hommii, ett sai ton orjan tänää ylös. Mitään noussukkaa. Anto kissapurkkimuanaa ja takasi petii. Laiska se on. Ja hornottaa yälä! Eikä noussu ees leikkii mun kaa. No, mäki tulin sitt takas goisii. On se outo. Eilenki se tuli vähä myähemmi ja höpötti ihan käsittämättömii. Taas se oli tehny jotai ja saanu jotai, mutt mitää ei näkyny missää. Mä en tajuu. Jotai se vaa horisi, ett nytt se kerranki sai jotai mitä se halus. Ei se mitää tavaroi tarkottanu - ainaskaa mun miälest! Orjii on tosi vaikee ymmärtää! No, mä olin syänu kaikki mun ruuat ja  tiätty luulin, ett nyt avataa jauhispaketti tai jotain. No ei, se söi taas jotai vihanneshässää ja mulle tuli ruaka purkista. Tänää se lupas ja vanno, ett mäki saa kunnon ruakaa. Ans kattoo ny, mä enää luata tommosee. Nih! Mamiiiiiiiiiih - tua mulle kunno ruakaa, pliis, mä ihan näännyn jo!!! Mä näin kyll, ett se laitto kauppalistaa jotai musta. Jee. Mä ootan ett se lähtee kaupoille. Kyll sitt tänää tulee jotai kliffaa...

362624.jpg

Vähä taas otetaa relaa, eiks nii. Mäki painu jo goisaa, siis oikeestaan mä jo nukun. Pitää vähä siirtyy, toinen jalka roikkuu yli sängyn... onneks mammiskall ei nyt oo kaameraa himassa. Se kuitenki sähläis sen kaa! Se on nyt nii, ett mä jatkan taas huamenna. Kunnon aamupäikkärit on poikaa. Kliffaa lauvantait vaan kaikille, ihmisille ja kissoinkoille eriksee! ;D

-------------------------------------------------------------

Hitsi, nyt olisi oikeasti kamera tarpeen. Vincent makaa selällään sängyssä ja melkein tipahtaa, yksi koipi roikkuu jo ,D Näyttääpä mukavalta, menisikö viereen? Ei, kun nyt täytyy alkaa valmistautua lähtemään rundille. *huoh* Ihan pakko, ei tule muuten kirjoja, ei ruokaa ja yksi lääkekin on loppumassa! Eli minä menen, mutta kohta minä taas tulen!

Päivän slogan: Jos me kaikki olisimme vähän lihavampia, olisimme vähän lähempänä  toisiamme!

Päivän biisi: Ballaadi kaiken turhuudesta

Kirjoista: En tiedä mihin nyt aamulla tarttuisin. Sain juuri luettua eilisen Schönhauser Alleen loppuun. Suosittelen, itkua ja naurua. Sopivan pienimuotoista. Oikein nautittavaa kuvausta kulttuurien yhteiselosta ;D Tuolla on odottamassa mm. uusi Muchin elämänkerta. Ja uusi Hunter S. Thompson, siis vasta suomennetut. Taidan aloittaa vasta retkeni jälkeen... nautintoa pitkittäen ja sen siten maksimoiden!

Tänään, 27.1.1756 syntyi Wolfgang Amadeus Mozart! Welhotar kunnioittaa.

                                265380.jpg

                             LOKOSAA LAUANTAITA!