mies sie tarviit oikee hyvvää valittaja- ja väninäplokkaajaa, täss siul o semmone! Ai, kuka, minä vai? Mie oon Velhottarela Polka, entine saikkusihteeri, nykyne Varaston vammakkomannekiini...

Ai, ei ollut hauskaa pilkata Tuntematonta plokkaajaa?

No, minäpä kerron sitten tositarinan siitä, miksi itsepäisyyspäivääkään ei täällä vietetä. N. 16 vuoden ajan jokaisena 6.12. klo 14.00 – 18.00 välisenä aikana The Faija kertoi maanneensa 6.12.1939 (tietämättömille: Talvisodan aikana siis) haavoittuneena ison kiven kolossa odottaen joko veli venäläistä tai suomalaisia joukkoja. Sissinä hän oli ollut partiossa ja – partiohan jättää haavoittuneet jälkeensä, mikäli nämä eivät pysty liikkumaan mukana. Sanonko, että kun tämän kuunteli erinomaisen juovuksissa olevan miehen kertomana, ei paljoa enää jaksa. Ei edes kuunnella.

Tiedän, pidätte minua tunteettomana ja epäisänmaallisena. Ei, se ei ole sitä. Sanon vain, että tämä päivä ei tuo mieleen juuri minulle mitään muuta! Jaanausta ja viinaa... toisten samanlaisten kanssa.

Katkeroko? Minäkö? Hah, minä menen masistelemaan vielä hiukan lisää – en ole taaskaan saanut nukuttua. Jo yksi päivä töissä riitti saamaan kaikki kivut, säryt ja muut kohdalleen. Prle.

265380.jpg


HÄN, JOKA AIKOO MAATA LOPPUPÄIVÄN!