Hyvin, hyvin pieni railo, saisi olla vähäsen leveämpi. Saisi vielä lotkotella vaikka yhden päivän. Ei muuten, mutta eilisen roudausreissun jäljeltä on taas virkuupuikkolokimiitti koivissa. Pitikö sitä nyt mennä vaihtamaan taas kenkiä - muuta syytä en keksi, koska taksiherra kuljetteli mennen-tullen. Oli sen verran karmea keli. Ensin satoi nuhamärkiä rättejä, sen jälkeen taas oli hikiliukasta. Ja liikaa ihmisiä! Miten jotkut jaksavat raahata itsensä lauantaisin jonnekin alennusmyynteihin. Vielä kokeilemaan niitä rättejä. Jäks. Ei onnistuisi meikäläiseltä, onneksi ei ole tarvettakaan. Huutis on siinä mielessä mukava, että löydettyäni jonkun mukavan jutun, en yleensä huuda heti. Laitan sen kirjanmerkkeihin lepäämään ja katsastan vielä pariin kertaan, onko koko oikea ja tarvitsenko tämän nyt aivan varmasti, siis todellakin varmasti. Harvemmin tulee siis mitään ihan hömelöä ostettua, ainakaan enää nykyisin... Ja siellä on jatkuva ale ,D Tämä ei ole maksettu mainos (ikävä kyllä!), vaan toteamus siitä, että netin kautta voi toimittaa lähes kaikki asiansa. Ikävä kyllä, ei vielä aivan kaikkea! Edelleen peräänkuulutan kilpailua nettiruokakauppoihin! Nykyisin tuon meikäläiselle lähes ainoan puodin toimitusmaksu on liian korkea. Menee melkein tasoihin taksimatkojen kanssa. Kun kuitenkin pitää käydä kirjastossa yms.

En vielä aloitakaan Triptylin annosnostoa. Syön nyt ensin tuon purkin loppuun noita mietoja. Nostan vasta sitten. Alkaa olla Kotiapteekin A-varasto jo vähän täynnä. Että ei lisää, ennenkuin tuo purkki on tyhjä. Siinähän on nyt tätä miedompaa tavaraa eli 10 mg, jota vetäisen kourallisen illalla. Belgarion katsoi eilen silmät ymmyrkäisenä, kun kerroin asiasta ja näytin, että näin äitee vetelee iltamömmöt ,D Täytyy taas tässä kehaista Belgarionia (tiedän, että luet tätä joskus salaa!!!). 19-v. nuori mies tulee äiteen pyynnöstä, tämän vaatehdittua itsensä omituiseksi ja puhuessa joutavia, mukaan kirjastoon ja kauppaan. Vielä jaksaa käydä pyykit viemässä ja laitella tavaroita seinälle (siis nakutella taulukoukut tuohon kiviseinään, jossa ei mikään tahdo pysyä) yms. mihin en itse ole kyennyt. Lapseni(kaan) ei taida olla kotoisin tältä planeetalta, onhan hän kuitenkin minun sukuani ja huonettani, joten tässä voi olla osa selitystä. Sai hän kuitenkin myös hyvää ruokaa, josta jälleen seurasi tajunnanmenetyskohtaus meille molemmille. Otettiin ihan reilut päikkärit. Jonka jälkeen hän vielä keitteli kaffet. Olin jo laittamassa rahkatorttua uuniin, mutta sovittiin, että ensi viikolla ehkä sitten. Oli vieläkin melko täyteläinen olo, joten kaffiteltiin keksien kanssa. Ja Vincent jaksaa kiusia Belgarionia; eilenkin oli taas kiipeämässä syliin ja haisteli ympäriinsä Pojan nauraessa...

Eli tärkeimmät saatiin eilen tehtyä. Tänään on pakko, ihan pakko ottaa pölkkäri esiin, jospa se tottelisi minua tällä kertaa. Kissinkarvoista ja omista hiuksista kerääntyy residenssiin kivoja karvapalluroita, joihin imurointi auttaa oudolla tavalla. Lisäksi on raahattava itsensä ruiskuun. Tekisi mieli saunaan, mutta ei uskalla...  tauti vaan pahenisi. Sekä fibro että tämä lunssan alku, ilmeisesti siis tämä on alkua, toivottavasti myös loppuisi tähän. Eilen illalla oli tosi kipeä olo. Menin nukkumaan harvinaisen aikaisin jopa itselleni. Vincentkin oli hämillään, mutta kiipesi kuitenkin viereen. Siinä sitten taas sulassa sovussa hornotettiin kissan kanssa. Mutta vain klo 3 asti. Heräsin silloin ihan itsekseni ja 5 min. päästä tuli Vincentkin kysymään, josko olen oikeasti hereillä.

---------------------------------------------------------

254944.jpg

Purrrrrruaaaaaaaaaaaaaaaaahmenta, kaikki frendit! Pitihä mun nousta kaa, ku mä kuuli, ett mami oli hereillä. Se ois voinu nukkuu vaiks vahingos uudestaa. Nii et mä kävi sitt huamauttaa, ett mäki oon hereillä. Ja juu, ku se keitti kaffet ja mustas sen jo mustat leivät, nii mä sain kalkonii ja napikoita. Hei, mami osti mulle kissanminttunapikoita!!! Mä EN tykkää niistä, en sitt yhtää! Jos joku teist hei tykkää niistä, ni vois laittaa meill siitt viästin. Mami lupas laittaa ne semmoselle kissille, joka diggaa niit. Mä en. Ne on isompii ku maitonapikat, mutt en mä oo syäny ku pualikkaa ja leikkiny sitt yhdell. Nii ett hei, laittakaa viästii tai sitt suaraa mun tai Mamin meiliin tein osote, nii mami lupas laittaa se pussin tulee jollekulle mun kaiffalle! Ahh, Poika kävi, ja sen Reppu ja Sukat ja koko poika. Mä pakastan sitä Poikaa ja sen taravoita. Se haisuu hyvälle ja kantaa kaikki mun tavarat mulle. Kyll mä sen tiädän. Eikä se oo ikinä sanonu tai tehny mulle mitää pahoja. Se siirtää takamustaanki soffalla, ett me mahutaa molemmat goisii siinä. Eilenki se goisi ja puolet Poikaa putos unessa, kun mä yritin oikoo mun koipia ja Poika unessa väisti mua *kissahekotusta*. Se oli ihan hassun näköstä! Mami välill vähä komentaaki mua, mutt ei Poika. Toisaalta, mähä asun mamin kaa ja oon tääll jatkuvasti, ett kyll se saaki sanoo, jos sanoo ihan asiasta. Teenhä mä joskus jotai vähä tyhmää, en mä sille mitää voi. Ei kaikkee voi muistaa ja kun mä oon utelias luanne, nii siinä sitt aina sattuu ja tapahtuu kaikenlaist hassuu ja hölmööki välillä!

342837.jpg

Täss on just foto, miss Poika on jo melkee taas putoomassa ku mä oon menny kerälle goisii - Poika sano, ett tän voi laittaa tänne, nii ett täss me ollaa. Ja toss mun viakuss on se Pojan Reppu!!! Iiiiiiiiiiiiiiiihana Reppu! Mutt nyt mä melkee nukun jo, täss sänkys, tsiigaan vaa, ett mamiska kirjaa kaikki oikee. Mä oon jo kerällä, mutt toinen silmä on viälä auki, vähä siis, ettei se kirjota vääri! No juu...zzzzzzzzzzzzz....mä ehkä jatkan nyt unii, mami tulee kohta viäree varpisti! Se on purrrrrrrrrr taas huamisee! Ja hei, laittakaa niit minttunappiviästei - eka saa koko pussuka!

--------------------------------------------------

Vincent on juuri nukahtamassa, minä taidan todella kömpiä kohta viereen kirjan kanssa. Lukemaan, tottakai...;D

Päivän slogan: Joka kuuseen kurkottaa, se löytää vanhoja joulukoristeita!

Päivän biisi: Ekumeeninen jenkka

Nyt luettavana: Juha Vuorinen - Vaippaihottuma (Juoppohullun päiväkirja 4.), suosittelen erittäin lämpimästi kaikkia Juoppiksia, ensimmäinen ilmestyi blogin tapaa netistä vuonna Lenkki & Nakki - oli hianova! Suositeltavaa olisi lukea myös mm. Viimeinen Suuri Seikkailu. Tähän liittyen tulen myöhemmin rapoamaan eräästä suunnitelmasta....,D

                             265380.jpg

              SUUNNITELMALLISTA SUNNUNTAITA KAIKILLE!

EDIT: Nyt Vincent jo kuorsaa, alkaa unettaa, tässä itseäkin.... ZZZzzzzzzzzzzzzzz....