Tässä vaiheessa viikkoa alkaa todellakin olla taas repopoikki. Ajatukset eivät toimi, koska unta on saanut aivan liian vähän. Tosin eilenkin horrostin (en siis nukkunut) illalla ainakin tunnin. Toimintakyky, no joo – näkisittepä vasemman koipeni. Tai ehkä on parempi, että ette näe. Se saattaisi aiheuttaa pahoinvointia, painajaisia tai muuten vaan holtitonta käytöstä.

 

Ongelmiakin on. En ala niitä tässä nyt plarata sen enempää. Epäilen, että joku Varastolla on hiffannut tämän lokin *pois siitä PC:n vierestä, prle*. Minä nimittäin olen jo hakemassa uutta duunia, tätä *muahhaahaaaaaaah*. Lukekaa pois, minä siitä välitä – enää. Oikeastaan minä hitot kohta välitän enää mistään mitään!

 

Huominen roudauskeikka lähenee uhkaavasti. Kirjastossa ei, ikävä kyllä, ole paljonkaan odotettavaa. Plääh! Postiakaan ei ole tullut ja sitä minä kovasti ihmettelen. Olisi nimittäin pitänyt jo tulla yhtä sun toista; kirjoja ja muutakin. Ei ole näkynyt! Pihiikö joku minun kirjojani, kuten sähkölaskunikin pihittiin taannoin? Argh. Kaffet ja leipä sekä ns. oikea muona alkavat olla tod. loppu. Kauppareissusta tulee kammoittavan hirvittävä, pelottaa jo etukäteen. Listaakin olen laatinut jo paperin molemmin puolin...

 

Josta tulikin mieleen, että kanssani samoja kaksoiskierteitä kantavilla on kaukaisia sukulaisia Jusalassa. Ikävä kyllä niiiiiiiiiiin kaukaisia, että mitään Ameriikan perintöä ei ole odotettavissa, ei ainakaan tämän jälkeen. Turha siis odottaa Mari-mummolta paketteja .D *ilkeä, provo minä*.

 

Näköjään Vuodatuskin takkuaa, voi miten kivaa! Meikäläinen tässä on suunnitellut jo vaikka kuinka kauan siirtymistä toisaalle ja lokinkin laittamista uuteen uskoon. Ehkä se olisi sitten tehtävä – mutta kun ei jumankauta jaksa edes sitä... Olen minä saamaton, laiska ja saamaton, sen lisäksi vielä tyhmä, arvaamaton sekä itsepäinen!

 

Ei, ette tule tänään saamaan tämän enempää tietoja mistään. Ei minullekaan kukana kerro koskaan mitään! Menen keittämään kaffet ja ennustan sitten itselleni kaffenporoista. Btw, tietääkö kukaan, miten se onnistuu näillä suodatinvehkeillä? Voisiko mömelöistä jotenkin saada myös ennustuksia, esim. viskomalla ne pöydälle kuten nopat ja päätellä asennoista jotakin? Hei, tuossa olisikin ideaa! Kehittelisi ihan ikkarioman ennustelumetodin, jonka sitten kauppaisi kovaan hintaan etiäpäin. *kehittelyyn*

 

 

265380.jpg 

 

 

POLKA, JOKA TUNTEE ITSENSÄ VAINOTUKSI *FOLIOPIPOT ESIIN*!!!