Uaaahhh – kylläpäs on väsyttävä aamu. Olen ottanut vasta yhdet uusiounet ja lisääkin kelpaisi. En sitten korkannut eilen viiniä, keitin vaffat kaffet ja värkkäsin omatekoista jädelöä täksi päiväksi. Siis mehujäämuotteihin vaniljarahkaa ja hetelmiä. Maistoin äsken – hyvää tuli ja variointimahdollisuuksiahan riittää miljuunia.

 

Raahasin tavan mukaan taas eilen kiljoona kiloa muonaa ja muutaman kirjan kotoon. Noutotaksona oli se hemmetin iso paaskiainen, jonka kanssa olen ottanut yhteen aikaisemminkin. Se mies, joka ei koskaan osaa oikeaan osoitteeseen. Ei nytkään, hän oli menossa radan väärälle puolelle täysin tyytyväisenä. Siinä vaiheessa huomautin asiasta ja eikö vaan kaveri alkanut huutaa, että minä olen aina räksyttämässä kaikesta :o Huomautin hyvin-hyvin rauhallisesti, että varmaan säästyy hänenkin aikansa, jos ajaa suoraan oikeaan osoitteeseen, ettei tarvitse MPK:n huudella perään. Jätin kyllä sanomatta, että olisikos se tarkoituskin? Ettei tarvitsisi ajaa niin paljon keikkaa. Mies kun tuntuu olevan täysin sopimaton ammattiinsa muutenkin. Ei liikahdakaan paikaltaan, ei auta kassien kanssa, ei mitään. Ja haisee!!! Jäks. Mutta pääsin kotiin, itku silmässä taas.

 

Siinä kasseja purkaessani ja sijoitellessani tavaroita paikallensa löysin taas jotakin mielenkiintoista :D Hörhö nimittäin väitti suorastaan raivokkaasti taannoin, että minä olen varkastanut häneltä kokonaisen täyden viinapullon ja litkinyt sen itse. Väitin vastaan – join sinä päivänä kaksi siideriä. Ei mennyt perille, Hörhö vain jaksoi känättää. Hänellä kun on tapana piilottaa jömmapullo itselleen aina jonnekin, eikä sitten krapuloissaan enää jaksa muistaa minne. No, nyt se löytyi! Täysi pullo juomatonta kirkasta viinaa. Se oli sijoitettu keittiön kaapin ylähyllylle näkymättömiin, mutta minä kun etsin niitä mehujäämuotteja, jouduin kurkkaamaan sinnekin. Hyvä jömma – nyt minulla on PALJON kivaa juotavaa, kun hinku joskus iskee. Ja kostoni Hörhölle on tietysti oleva karmea; minä juon itse kaiken pois ja soitan sitten hänelle ja kerron koko jutun *muahahhahaah*!

 

Malmin uuden puolen ostarin eli Novan remppa on valmistumassa ja uudet puodit asettuvat paikoillensa. Jesh, nyt meillä on uusi Punnitse & Säästä sekä Uffaffaa. Valinnanvara lisääntyy... tosin tuosta P & S:stä en nyt oikein tiedä. Ihan pikaiseen katsastin kuivahedelmätarjonnan ja olin vähän pettynyt. Sokeroidut hedelmät ja marjat olivat halvempia kuin sokeroimattomat :O Ja tehän tietysti tiedätte, että hinta/100 g näyttää halvalta, mutta jotkut kuivatut jutut (mm. ananas, päärynä, mango) painavat silti yllättävän paljon eli 100 g:aan ei paljoa mene. No, hyvä vaihtoehto tuo on kumminkin ja kyllä siellä täytyy käydä paremmalla ajalla. Tosin myös erilaisten kastikkeiden ja mausteiden hinnat olivat aika korkeat, kun minä vertaan aina ViiVoanin tarjontaan ja hintoihin. ViiVoan pysynee kuitenkin peruspuotina itselleni niiden hankintaan, varsinkin kun sieltä saa isoja pusseja kaikkia perusmausteita.

 

Belga on tulossa lounaalle, tavan mukaan. Tarjolle on tulossa kaalipiffejä, kasvispiffejä sekä fisuliinia. Lisäksi vihanneksoja ja jokunen nätti, pieni uusi pottu. Eiköhän sillä pärjää. Jälkkäriksi kaffetta, itse tehtyä jädelöä sekä donitseja. Jos vielä jää nälkä, suklaakeksejäkin on jömmassa keksipurkissa. Mietin juuri, mitä miehellä voisi tänä viikonloppuna mahdollisesti teettää. Ikkunat ovat pesemättä, mutta siinä on hitonmoinen homma. Pulloja pitäisi palauttaa ja siinäkin on karmea homma. Hmmm.... pitää miettiä. Voi olla, että vaan lueskelemme ja kälättelemme joutavia. Lomahan se on hänelläkin vielä kuukauden ajan, öbauttia.

 

Ei, minulla ei edelleenkään ole mitään raflaavaa kerrottavaa eikä kommentoitavaa! Tämä oli vain tämmöinen tyhjänpäiväinen postaus hikinihkeästä lauantai-aamusta....

 

265380.jpg 

 

POLKA, JOKA MENEE KEITTÄMÄÄN NYT TOISET KAFFET!