ainakin katin mielestä jälleen. Sain hiljaiset hepulikusiraivarit eilen. Tässä onkin ollut tosi siivoa ja hiljaista jo ainakin viikon. No, eikö prleen kissi ollut eilen taas ja jälleen kerran käynyt kusella aivan keskellä klaffisoffaa. Tahallaan siis. Ei, ei mitään merkkausta vaan jumalattoman iso lammikko, kaikki märkänä ja vielä ruovittu päällimmäinen peite kunnolla päälle. Itse ryömitty toisen soffan peiton alle tyytyväisenä goisimaan. Ja molemmat hiekkikset putipuhtaina, hajuttomina ja viattomina! Minä haistelin molempia, tarkistin purut jne. Ei mitään. Kissa sai kyytiä... hiljaisen manailun säestyksellä Vinski siirtyi hyvässä järjestyksessä baseen mouruten mennessään. Itse sen sijaan onnistuin kastelemaan työvaatteni pudonneessa suihkussa sekä kaatamaan pyykkitelineen – tässä vaiheessa katti iski rajusti etusormeeni, syvälle. Nyt se on sininen ja kipeä, siis sormi, ei kissa. Kissa on pörheä ja haluaa kissimaitoa, ruokaa, ulos, paijatusta ja minun olevan palvelemassa häntä. Kämppä on täynnänsä Feliwayta ja feromoneja, kissaa on ruokittu, juotettu ja pidetty hyvänä, ulkoilutettu, siivottu, harjatettu, paijatettu. Enempään en pysty. En voi sentään jäädä kotiin, vaikka minusta kissa tarvitsisi ehdottomasti kotihoitajan eli minut! Voisikohan tämän liittää mahd. tulevaan osaeläkehakemukseen liitteeksi? Ei, ei kuulkaas naurata yhtään. Minä en todellakaan enää keksi, mitä minä voisin asialle tehdä.

 

Varastolla on täysmiehitys ja ihmiset iloisana palailevat töihinsä useamman viikon, joka parin kuukauden loman jälkeen. *kade* On se kiva katsoa, miten jotkut nauttivat siitä, että saavat kehua miten ovat lomansa viettäneet. Onneksi olen niin antisosiaalinen, että pystyn hyvin välttämään tämän kuulemisen. Mutta niin oli vaan parinkin ihmisen pakko tunkea evästämään samaan aikaan ja kehuilemaan. Siis oikeasti, yleensä heitä ei kirveelläkään saa meidän rottien kanssa yhtä aikaa saman pöydän ääreen *kiero wirn*. Hyvähän se on, kehuskella, joidenkin. *edelleen kade*

 

1313414634_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

 

Taksot kulkevat taas uusien kuskien myötä himpan heikosti, mutta kulkevat kuitenkin. Joka aamu tuntuu olevan uusi hemmo ajossa. Epäilen jo, että MPK laittaa uudet kuskit testiin ja ajattaa aamuajot minulla ihan kokeeksi. Että jos löytää tänne ja kestää minut, löytää ja kestää mitä tahansa sekä voipi saada lisäajoja tai vakipaikan =) Ainakin se siltä välillä vaikuttaa.

 

Tällaista se taksojen koohotus muuten saa aikaan - oikeasti. Kuinka monta kertaa olen törmännyt olemattomiin turvavöihin, rikkinäisiin tukikahvoihin, pettäviin astinlautoihin. No, tämä on tietysti tosi paha moka. Mutta olisi sitä voinut tapahtua ihan mitä tahansa itsellekin, olen pari kertaa kyllä retkahtanut pahasti *tsihih, retkahtaa!* tukikahvan roikkuessa yhden ruuvin voimin... Samaten telonut koipeni siinä astinlaudassa ja kaikkea muuta pientä. Pirulauta, ettei näitä taksourakoitsijoita ja toimijoita sekä kuskeja(kaan) saada kuriin! Nih kerta!

 

Muuten eilinen oli varsin työpainotteinen päivä, kuitenkin vielä maltillinen. Loppuviikosta on tulossa paha. Kotoonkin pääsin kohtuuajoissa ja vastassa oli jo kerrottu tilanne. Aikani siinä täristyäni raivosta nappasin rauhoikkeen ja aloin vängertää iltasaladoa sekä mehikolaista papukasvispataa eväkseksi pariksi päiväksi. Mehikolaista siitä tekevät pavut ja raju paprikan sekä chilin ym. mausteiden käyttö, vähän maissiakin tungin sekaan sekä vapaana olleita kasviksia. Tuli muuten oikein hyvää!

 

Siinä muonaa vääntäessä tuli mieleen löytämäni uusi jusalainen herkku. En suosittele, en tod. Vaikka en ole maistanut eikä edes tee mieli, käks!!!! Mitähän P. Pusikolla olisi asiaan sanottavana :DDD

 

Yksi upouusi opuskin kolahti luukusta, oikein mukava. Tiedossa siis jännäriä tod.näk. tänään illalla. Kirjastokirjoja on vain pari jäljellä ja sinne aion vasta perstaina, joten tuon luen pois kuitenkin jossain välissä. Onneksi eilisaamuna oli vähän luppoaikaa editeerata yhtä kirjoitusta, josko sen saisi vielä viikolla laitettua jonoon. Tosin luulen, että tällä viikolla en enää saa mitään järkevää aikaiseksi. Unet ovat jääneet taas niin helkkarin vähälle; 2 – 2.5 h kunnon unta, sen jälkeen heräilyä 10 – 20 min. välein ja ainakin kerran pidempi valvontasessio. Ei kuulkaas tätä jaksa pirukaan eikä omisarvis välitä v*ttujakaan. Nyt raivottaa taas. Grrr!

 

Ei, minä en ota kantaa mihinkään Höskän uutisiin. En. Minulla on mielipiteeni, mutta tällä kertaa pidän ne ihan ominani. Suotta teikäläisten mieliä on pahoittaa.

 

 

 265380.jpg

 

 

POLKA – TUO VARTTIHULLU KIRISTÄJÄKUISKAAJA!