pelkkä ajatus jaksaa nostaa minut ylös lämpöisestä sängystä. Ei, en minä taaskaan ole 2 -3 yöhön nukkunut kunnolla, mutta lueskellut ja makoillut nukkuma-ajan verran sängyssä. Eikö se muka ole melkein sama asia? :O Ai ei vai *pettynyt*?

Eilen lopultakin alkoi Varastolla tapahtua eli tuli tietova siittä muutonderpäivästä, se ilmineerattiin muka-pitäväksi eli sen mukaan minä sitten aion elää. Samoin tuli erilaisia ohjeistuksia pilvin pimein sekä muutama laatikkokin jo ensihätään. Ei paha, joku selvästi lukee salaa blögiäni *vilkuttaa terhakanoloisesti*. Eli tänään soitto sos.tstoon ja keskustelua asiasta. Olen sen kyllä jo ilmoittanut kirjallisesti kaksikin kertaa, mutta kerron nyt pitävän aikataulun ja tarkemman osoitteen. Sama HMPK:lle huomenna... pelottaa kyllä jo etukäteen eli on pyydettävä myös sos.tstoa informeeraamaan HMPK:lle, että minulla oikeasti on lupa ajella tuohon muutaman sadan metrin päähän. Matka itse asiassa pysyy täysin samana, kilometreissä, melkein metreissäkin ;) Mutta ans kattoo, mitä tapahtuu ensimmäisenä maanantaina, kun sinne yritetään...

Lisäksi oli eilen juuri sopiva työpäivä eli tarpeeksi töitä, muttei liikaa. Suunnittelin alustavasti pakkaamista, siis hyvin alustavasti. Tänään ehkä, jos aika antaa myöten, voisi jotakin kasata valmiiksi. Eilen ilahdutti myös saapunut posti; pari uutuusopusta sekä kaksi kivaa taravaa Belgan uuteen asuntoon. Semmoisia pieniä juttuja, joita nyt ei välttämättä just heti tarvitse, mutta jotka on kiva olla olemassa ;) Tykkäsin... toivottavasti Belga myös ja jos ei, pidän ne itte, nih kerta!

Koska päivä meni ilman kohtuutonta ravaamista, jaksoin vielä illalla tehdä vähän hommaa eli kirjoittaa jonkunkin tavaran esille. Saa sitten nähdä, tuleeko siitä mitään eli ei... lähinnä sellaisia kirjoja, jotka eivät ketään kiinnosta! Tykkäsin myös siitä, että yhtenäkin työpäivän iltana jaksoin kerrankin edes tehdä jotakin vähän järkevämpää – no, tästä voi tietysti olla montaa mieltä.

1331053189_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Auts, mutta en tykkää siitä, että kohta alkaa tehdä julmetusti mieli kaffetta. Taidan mennä nuuskimaan purkkia -> se labra nähkääs. Lisäksi paahdan itselleni aamuleivän, mutta otan sen kaffen kanssa nautittavaksi n. 8.05 :D Silloin olen toivottavasti juuri ehtinyt takaisin vampyroinnista kustannuspaikalle ja saan kunnon kaffetta, itse keittämääni vielä.

Lyhyempi päiväkään ei ole paha, koska olen taas sopinut itseni kanssa postikeikan (pari kapallista kirjoja sekä ainakin yksi, pitäisi olla kyllä toinenkin, paketti). Kunhan ne saan raahattua Liiteriin, poikkean vielä siellä hakemassa jotakin mukavaa apetta. Niin, tuota, köh, myös päärynöitä! Kyllä, jos minulle vain myydään siellä vielä sitä oikeaa merkkiä. Minä olen sen arvoinen, että haluan huomenna jotakin kivaa syötävää, kaffetta ja päärynöitä (huom. monikossa).

Mutta nyt minä käyn vain kurlaamassa ja pesemässä hampaani, piruuttanikin ilman tahnaa vielä =E

265380.jpg


POLKA, VAMPYYRIEN TOIVEUNI – SUONET OVAT HANKALAT!