Sanoisinko nätisti, että sitä se eilisaamuinen ketutukseni tiesi: päivä oli päin kettua! Melkein kaikki meni sinne kettuun... Voi kettu, sanoo tämä ja yrittää rauhoittua.

 

Naapuriosasto tarvitsi taas ja jälleen runsaasti apua, karmeaa tekstuaustha. No, kiva ihminen toi ja selitti, pyyteli jopa anteeksi, joten tein ja vein. Vei aikaa ja vaivaa, silmiä särki.  Sanoin vaan, että kaikkea ei tuosta ihminen voinut enää selvittää – ei edes Welhotar. Lisäksi omalla porukalla oli kovin kiiruista juttujensa kanssa eli saada se prleen tilasto (!!!) täsmäämään ja mieluusti vähän yli sekä kuukauden että koko vuoden osalta, argh. Siis väkisin yritetään jotakin tällaista, jotensakin huvittavaa. Tavoite on ZZ&TOP ja se jää vähän alle, naapuriosasto on omansa jo ylittänyt. Tästä sitten kilpaillaan kuni penskat tarhassa, kuka on paree. Eihän näitä asioita voi arvottaa. Joku asia vie aikaa ja resursseja hirmuisen pitkään, toiset taas eivät juuri lainkaan. Ja sitten lasketaan asioiden kappalemääriä, argh. Ei, tämä ei ole oikein. Kuulin vain, että näin on ed. Iso Pomo määrännyt suuressa viisaudessaan ja tällä mennään. Ymmärtäisin, jos jotkut isot asiat vaikka painotettaisiin pieniin verrattuna tms. Mutta kun ei. Varastot – järki ohoiiih?

 

Päätin sitten käväistä Itiksessä eilen suoraan töistä. Palmian Matkapalvelu, Helsingin Matkapalvelu sen oikea nimi nyt sitten on, kunnostautui jälleen. Ajatelkaa, neljän päivän tilauksista kaksi on jo möhlitty ihan perusteellisesti. Mikä mainio prosenttijakauma! Heti aamulla tein tilausmuutoksen ja sain aivan oikean vahvistuksen, että Welhotar menossa Itikseen – nouto Itiksestä – meno kotoon. Kas ja takso kun tulee, leidi lähteekin kotoon eli Malmille =O Hetkinen vääntöä ja kerron tilanteen, soitto keskukseen ja kuulemme härön jutun: siellä on merkitty minulle vienti kotoon ja nouto Itiksestä ja vienti kotoon. Missäkähän välissä minä olisin ehtinyt Malmilta Itikseen ja millä vempeleellä? No, onneksi kuski soitti, en minä. Minä olisin hermostunut, kuski ei enää kertomansa mukaan edes jaksanut hermostua eikä kysellä, missä on vika. Varmisti vain, että hän ajaa minut Itikseen ja että minulla on edes paluu sieltä kotoon oikein. No, valitustahan minä sitten värkkäämään. Sanokaa ihan mitä huvittaa, mutta ei ole reilua, että ”näppäilyvirhe”, kuten näitä mokia kutsutaan, aiheuttaa ihmisille puolen tunnin (ja pidempiäkin) odotteluja ja pitkiä itse maksettuja puheluita välityskeskukseen! Prle, jos minä tekisin tuollaisia ”näppäilyvirheitä” ei todellakaan olisi pitkään töitä – oikeasti tai ainakin se olisi huomautuksen paikka.

 

Itiksessä odottaessani noutotaksoa huomasin taas, että moni vammakko käytti normitaksia. Eli joko heillä on erityistilausoikeus eli voi tilata suoraan taxikeskuksesta auton (kuten näkkärit) tai sitten maksavat itse ja huitsin vitelit välittävät koko palvelusta! Toki matkat voivat kuun tässä vaiheessa jo olla loppukin. Mutta olen kuullut niin monelta vanhukselta, että ei enää jaksa tämän Matkapalvelun kanssa toimia ja soitella sinne (ei pääse läpi, jonotus maksaa jne.) – maksaa mieluummin itse matkansa. Karmeaa, mutta totta! Näin siis ihmisiä kyykytetään eikä edes sossu tällä kertaa vaan Tsadin firma Palmia. Voi kilin lapsen sukupuolielimet sentään... taidan ottaa yhteyttä kaupunginvaltuutettuuni ja pyytää häntä tarttumaan tähänkin asiaan. Minä en enää  muuta keksi. Mikään ei mene perille. Valituksiin voi tulla anteeksipyyntö ja vaisu selitys, ei muuta. Silti homma ei vaan toimi. En todellakaan ole ainoa, joka esim. Blogistaniassa tästä puhuu. Yritän etsiä myöhemmin linkkejä, mutta tiedän, että täälläkin palvelun käyttäjiä on – vielä.

 

Eikä tässä vielä kaikki! Yrjö, siis se joka heitti lusikan nurkkaan, näyttää todella tehneen sen myös Itiksessä. Tavarat olivat loppu, finito – jo kolmatta kertaa sama tuote loppu, hah! Minä kävin itse alakaapissa (joka siis ei ole lukossa ja jossa on käsivarasto) ja siellä oli sitä shampoota – otin yhden sekä nassurasvan, maksoin – kaiken piti olla 50 % alessa. Jostain syystä eivät muka nämä tuotteet. Kysyin toiseen kertaan, juuei, ei missään nimessä. Lisäksi etukortti oli täynnä, olisin samalla ottanut siitä pari tuotetta ilmaiseksi. No, sekään ei käynyt päinsä. Olipas niin hankaavaa, että saavat minut vielä yhden kerran asiakkaakseen (haen sen prleen etukortin tavarat) ja sen jälkeen lopetan asioinnin tuolla – olen jo löytänyt ainakin korvaavan nassurasvan. Shampoo on vielä tosi hakusessa, mutta *tsihih* on sitä nyt jömmassakin.

 

Että oikein huono päivä, ziitosta vaan. Avasin vielä väärän donaripurkinkin, öljyssä olevaa fisua siis. Kumpikaan meistä ei sitä usein syö, vahinko, oli siis pakko vaan natustaa ja kissiä ketutti! Että näin meillä, hmph! Johtuuko sitten siitä tahi muusta, meikällä on vatsa kipeänä ja ruikuli - eikö olekin kiva.

 

Alkoi taas harmittaa, menen käymään vaihteeksi ulkona.

-------------------------------------

254944.jpg 

Purrrrrrrrve, kavrut! Hei, tiätteks, mami teki eile oikee karmindaalimogan (emmä kyll tiijä mikä son, mä oon vaan kuullu). Siis sen piti duunaa itellee leipä, jos on donarii. Nii ni eiks tää mee ja avaa öljydonarin. Siis hei, se puukki on ollu tuala sata vuatta, eikä yks voi tsiigaa tarkemmi. Ei sitt kumpikaa oikee syäty, mä en syäny yhtää, mamin oli vissii pakko. Se ku ei heitä ikinä mitää vegs. Nii no mä sain taas sitä samaa kotkotint ja mua ketutti niiiiiiiiiiiiii hirveest, ett vedin hepulit ja partsill jolinat ja aloinkii goisii koko illaks. Heräsi vast sitt, ku toi oli jo menoss goisii. Ja aloin sitt pitää omaa kivaa, pistää mattoi järjestyksee ja vähä juttelee tolle. Se sano muute taas rumast mulle, ett pitäisin muka kuanon kii yälä. Höh, omituist, kissit nyt vaa ON kert yäelukoi. Ja toi tiätää sen kyll iha hyvin. Sitt se itte herää keskell yät ja alkaa skrivaa ja duunaa kaffet ja kaikkee. Siis hei, ei oo reiluu. Eihä?! Ihmiset on omituisii ja niill on tosi kummii tapoi, ainakii möhköll, nih! Kuvankii se löys tualt, mitää ei se jaksa enää tehä, ei ees ottaa fotoi. Mä oon nyt vähä vihaskana *kissimöks* >o<

1262104211_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

Kliffaa keskintait – möhköll ei välttis...

--------------------------------------

Vincent, edes yksi hyvä päivä viikosssa, jooko?

 

Päivän slogan: Olen todellakin syntynyt kehnojen tähtien alla  tai sitten oli erittäin pilvistä!

 

Päivän biisi: Gypsy

 

Luettua: Glenda Dawn Goss - Sibelius, Amerikka ja amerikkalaiset; Vieläkö lähetämme hänelle sikareja? – melko vinkeä selvitys Jannen yhteyksistä Jenkkilään. Ainakin paljon minulle uutta asiaa. Tiesittekö mm. yhteyksistä Walt Disneyhin sekä Elvikseen? Helppolukuinen, kiintoisa kirja, jos vain elämänkerrat ja musiikki yhtään kiinnostavat. Ei huimaa edes pituudellaan ja kertoo paljon säveltäjän omista mieltymyksistä sekä yhtälailla amerikkalaisten arvostuksesta. Ei siis paha, voin jopa suositella ao. aiheista kiinnostuneille. Ja sitten omalle hyllylle ja Anne B. Radgen   ensimmäisiin kirjoihin – tämä tykkää! On ne sen verran omituisia ja makaabereja juttuja, että uppoavat meikäläiselle uudestaan oikein hyvin ;D

 265380.jpg

VARO - TURKKI, MAIHARIT JA MÖKÖTTÄVÄ WELHOTAR LIIKKEELLÄ!