Jotakin mitä en muka ole kertonut, hah ja täh? B-lista nimittäin katsoo, että kuulun vain kirjallisuuteen/kirjoittamiseen ja lemmikkeihin. Onneksi en sentään *ei uskalla kirjoittaa*.... Ihan kiva, siitähän tässä postataan päivittäin *virn*. Meni eilinenkin työpäivä osittain vanhoja suosikkeja etsien ja sitten niitä ihan oikeasti Suosikkeihin lisäillen, mutta ei suinkaan B-listalle laitellen. Että älkää ihmetelkö, kyllä minä visiteeraan, vaikka sitä ei aina ehkä näy ,D Ja hyväkin ehkä, ettei näy. Prleen Plokilista, minkä tekivät. Enää ei voi vain seilata vinksuja etsien etusivulla, koska siinä näkyy vain jokunen postaus alkuineen. Ei näin! Ei!

Työssä olikin sitten hankaavia tapauksia, eli P-P ehti ennen lomaansa käydä muiden kanssa läpi hankalat, kalutut ja korjaamista runsaasti vaativat asiat. Näitä sitten mallailtiin eilen ja varmaan vielä loppuviikonkin ajan kuntoon. Nou hätä, eivät ne pahoja ole. Äärettömän tylsää ja tarkkaa hommaa vaan. Tilinauhassa ei ainakaan vielä näkynyt mitään henk.koht. osuuden nousua eli sama liksa kuin ennenkin, kele. Ihan turha kiitellä tai kehua, se on kuulkaas juurot suoraan käteen paljon miellyttävämpää noin loppukäyttäjän kannalta.

Tuli muuten tehtyä sikahyvää soossia eilen. Kasviksista siis. Pitäisiköhän ihan ohjetta, jotta tätä voisi pitää vaikka ruokalokina(kin) eli Welhotar jakaa kerrankin ohjeita:

Kesäkurmitsa on muuttolintu

1 tölkki tomaattimurskaa
1 valkosipuli, sellainen yksikyntinen
1 sorja purjo
1 keskikokoinen kiinteä kesäkurmitsa
1 – 2 kasvisliemikuutiota
mausteita, sitruunaa, oliiveja

Tölkki tomaattimurskaa kattilaan, huuhtele tölkki puolella purkillisella vettä. Heitä mukaan liemikuutiot. Kun tämä poreilee, silpu sekaan purjo ja valkosipuli – älä pusertele sitä! Halkaise kesäkurmitsa pitkittäin. Höylää juustohöylällä kurmitsasta pitkittäin sivulta sen itsensä mittaisia siivuja, heitä siivut kattilaan. (Mukaan olisi sopinut myös samoin höylätty porgana, em. syistä niitä ei ole. Sienet sopivat myös mukaan.) Keittele hiljaisella tulella, kunnes kurmitsa on oikeasti kypsää, mutta ei vielä muhjua. Itse heitin sekaan currya ja chiliä sekä korianteria jo alkuvaiheessa, kun alkoi mättää tuo italialaisvahvistuksemme basilisko ja ainainen oureganou. Belgarionin mielestä nimittäin korianterin siemenet murskattuina muistuttavat oudosti oreganon ja basilikan sekoitusta. Oliiveja mukaan, jos on. Nyt oli halpisoliivien jämät vielä jääkaapissa. Lopuksi kunnon roiskaus sitruunaa sitruunapurkista. Oikeat kurmee-ihmiset puristavat mukaan ainakin puolikkaan sitruunan mehun. Nautitaan tagliatellen kanssa. Kaivetaan keskelle kolo, johon upotetaan pari ruokalusikallista (ainakin) Liiterin 0.1 %:sta raejuustoa. Hennolla kädellä rouskautetaan mustapippuria sekä hunnutetaan kevyesti vaffalla juustoraastella. Nautitaan! Örp, jäipä vielä evääksikin ,D Welhotar oli täynnä ja tyytyväinen!

Eipä tässä tänään muuta. Pitkä viikko taas edessä, kirjoja on liian vähän. Siirryin sandaalikauteen ja hylkäsin leggingsit! Leikin, että on lämmintä. Ei oikeasti ole. Tilastoista: olen syytänyt kirjastoon n. 300 euroa vuoden aikana varausmaksuina – aika kammottava summa. Lainaushistoria näyttää nimittäin 618 kirjaa vuoden aikana, varaus kirjasta on 50 senttiimiä. Toisaalta, olen myös saanut paljon hyviä kirjoja, joita ei ole tarvinnut ostaa turhaan itselleen. Osa kirjoista on scifiä tai miekka & kilpi –kirjoja, jotka ovat tulleet nuorisopuolelta, joten niistä en ole laskenut mitään maksua, koska osa ainakin on mennyt myös Belgarionille luettavaksi. Monipuolista kirjaston hyötykäyttöä siis.

--------------------------------------
254944.jpg

Purrrrrrve. Mamiska on vihane. Mä en saa koneaikaa, mä en tajuu. Jos nyt taas tuli vähä kiire sillo, ku se on vessass, nii ei siihen tollee voi suhtautuu.

---------------------------------------

Voipas, tästä lähtien liukuovi makkariin tulee pysymään suljettuna. Prkle, nih! Harkitsen myös jatkuvaa arestia kylppärissä ja ulkoilun rajoitusta parvekkeella. Eijumankekka sentään – nyt riitti, kertakaikkiaan. Hesyn puhelinnumero on pikavalinnoissa ja harkitsen päälääkäriajan siirtämistä Vincentille!

Päivän slogan: Kuinka suuri on huoliesi määrä? Kuin kevättulva pitkällä joella, jotka matkaa kohti itää.

Päivän biisi: Born To Be Wild

Luettua: Maija Porma - Murhamuistio, hmph. Yksinäinen nuori ja dokaileva naisdekkari selvittää rikoksia. Viksu ja vilmaattinen, en vaan tiedä, milloin ehtii mitään selvittämään, kun kapakassa, lenkillä, koiran hoidossa ja naapurin homon appeita mättäessä menee koko aika. Tapahtumia kirjassa on liikaa itse rikostarinaan verrattuna. Pääatkaisukin on kehno, osa vielä kehnompia. En tiedä, miksi tämä piti kantaa edes kotiin asti. En suosittele. Riku Immonen – HD-miehen seikkailut. Avioeron jälkeen konttorin päätteen keski-ikäinen tuijottaja päättää ruveta HD-mieheksi saadakseen vähän respektii. Ja sitähän tulee, eri tavoilla ja eri maissa *hekottaa*. Tämä on hauska, ehdottoman hauska, jos vähänkään välittää moottoripyörämiesten oikeasta uhosta ja tavoista. Hillittömän hullua menoa ympäriinsä, kikatuttaa välillä ääneen. Welhotar suosittaa kesälukemiseksi vaikka terassolla, voipi ilmestyä mielenkiintoista seuraa *käkättelee*!

Muuten vain tiedoksi vielä, että särkee, kirotusti särkeekin. Nukkumisesta ei tule oikein mitään. Kukaan ei ole soittanut eikä käynyt. Maailma on hiljaa, vähänks välii, kaatakaa itsellenne vaan...

                                       
265380.jpg
 
                                              TIIVISTÄ TIISTAITA!

PS: Näemmä 50 000 kävijää on saavutettu - ziitosta vaan!