Uaaaaaaaaah ja huomenta! Jesh, sain nukuttua. Sain nukuttua todella moneen kertaan sekä eilen päivällä että yöllä. En pysty enää laskemaan montako kertaa olen herännyt ja mennyt uudestaan nukkumaan... Argh, hiukan ressaavaa tämä kyllä on. Pääasia kuitenkin, että saa unta, eikö? Ja näin minä taas yhden mukavan unenkin jossakin välissä – kyllä siis kannatti. Harmi vaan, että unta ei voi säilöä pidempään. Sunnuntai-ahi nostaa jälleen vähäsen pientä ja helkkarin rumaa päätään!

 

Sain sentään eilen nukkumisten välissä pyykättyä ja imureerattua sekä laitettua apetta pariksi päiväksi, voipi olla, että riittää vielä huomiseksikin evääksi. Päivä oli nimittäin pitkä – jostakin syystä, tai ainakin se tuntui siltä.

 

Niin ja kiitos kaikille virkakommentaareista – minä palajan asiaan ensi viikolla ja infoan heti, kun tiedän itsekin enemmän ,D Tässä on nimittäin vain yksi mutta: sijoituspaikka. Eli leidi selvittää, voiko sijoituspaikkana olla oma paikkani vai onko tarkoitus, että tämän viran paikka olisi faktisesti muualla. Se nimittäin ratkaisee koko asian osaltansa... Mutta minä kerron teille, kaiken, tottakai!

 

Eilen soitti pitkästä aikaa vanha tuttava, ihan ilman asiaa... tosin olihan hänellä kysyttävää, kun kiertän-kaartaen siihen päästiin. Oli joutunut sairaalaan muissa asioissa ja siellä sitten tutkimusten yhteydessä oli löytynyt kasvain haimasta... Eikä millään kiireellisellä lähetteellä edes koepalan ottoon Meikkuun. Eli nyt hän tiedusti, mikähän se on, kun ei kiirettäkään tunnu olevan – yli kuukauden oli odottanut aikaa ja nyt ensi viikolla on sitten menossa. Hrrr, no, tehän tiedätte, että hyvältä se ei kuulosta. Toisaalta, voihan se olla hyvänlaatuinenkin rakkulakasvain. En minä ole ennustaja, kuten sanoinkin. Huomasin, että hän soittaa vain saadakseen jonkinlaista vahvistusta siihen, että se ei välttämättä ole Iso S. Sanoinkin, että ei välttämättä ja kerroin pari esimerkkiä. Toisaalta sanoin myös, että vastaukset saadaan onneksi nykyään aika pian, ettei niiden kanssa tarvitse kauan kärvistellä. Yritin sitten rauhoitella asiassa, mitään ei voi kuitenkaan etukäteen ainakaan tehdä. Odottelemma ja hän lupasi soittaa, kun itsekin tietää enemmän. Kurjempi juttu, taas kuitenkin.

 

Josta tulikin mieleen, että Hörhöstä ei ole kuulunut mitään. Hammaslääkärissä hän kyllä kävi ja sen jälkeen soitti kertaalleen. Puudutus oli päällä sekä suussa että päässä ;D Ei paljon saanut puheesta selvää, sen vain, että oli sinne lekurille asti päässyt. Tod.näk. hän vetää jossain kokovartalopuudutusta kipuja lievittääkseen, aikamoista repimistä se oli taas ollut. No, hyvä vain, että ei ole häiriköimässä. Ja että on hoitanut hampihommatkin nyt kuntoon....

 

Mitään täällä ei ole tapahtunut. Mitään järkevää en ole saanut aikaiseksi, en muuten aio saada tänäänkään. Kunhan nukun ja lueskelen, ehkä kirjoitan. Käyn taas pakkoruiskussa ja valmistaudun niihin prleen pakkasiin, argh. Taidankin mennä vähäksi aikaa peiton alle lohduttautumaan siellä lämpimässä!

 

Tuota, käväisin nukkumassa lisää 2.5 h. Ihan kiva ;D

-------------------------------------------------- 

254944.jpg 

Purrrrrrrrrrrrve, kavrut! Mami on tylsä, on se. Siis mä luulin, ett mä saan kans jotai kliffaa safkaa viikonloppun. No ei, ku tavismuanaa vaa eilenkii. Tänää se syä sitä samaa ja vissii huamennakii. Mä nyt vakavast ehdotan, ett avattais donaripuukki illall tai jotai. Sain mä äsken sitä kanamuanaa, se on kyll hyvää, mutt mä haluun välill ihmisheekkui. Semmosii, ku toiki syä. Fisuu! Mä tahon kunno fisuu, tai jotai. Sitä jotai ei kyll tuu, ku meill ei sitä raakaa lihaa näy. Mjunuaisii on pakastimettimess, eiks niit? Jahah, ei sitt. Ai ett sitt ko on ne pyhät.... voi ett pitää taas oottaa jotai kälysii mjunuaisii. Huano palvelu silleesti meinaan. Sänkyss oon kyll saanu goisii sen kaas ja kaikkee. Mutt ne paprut se kyll muistaa laittaa joka päivä, ko se lähtee röihi. Paitti ett nykysi mä kyll ryämin jo päiväpeiton alle, vaiks ne paprut oiskii siinä – muaha ei mikää haisut estele, nih. Toi voi ollakki vähä ihmeissää kohta *uhkailee*! Jonku kuva saa ettii, ku mun kuvii ei oo eikä tuu, aina samoi meinate. Ettii sitte, mä alan goisii. Aha, just, toi kuva on niinku täält...

 1260683670_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kliffaa söndaagii kuiteskii muille.

------------------------------------------ 

Vincent, sinä olet varsin pirullinen pieni karvatakamus!

 

Päivän slogan: Sunnuntait ovat pitkiä ja tylsiä päiviä, jotka voisi vaihtaa lauantaiksi!

 

Päivän biisi: Brand New Cadillac

 

Luettua: Cecelia Ahern -  Lahja, pitäisi jo uskoa. Mutta kun ei, kirjapuutos sai aikaan sen, että iskin käteni tähänkin paashaan. Karmeaa tuubaa, jättäkää väliin. Ei kannata kantaa kotiin turhaan. Anne Tyler – Oikukas planeetta, olen lukenut tämän pikalainana joskus kauan sitten. Kannatti lainata uudelleen, minä pidän Tylerin tyylistä eikä tämä ole poikkeus. Mika Kähkönen – Testinuket, hyvä idea, kohtuuhyvä asiantuntemus lääketieteen puolelta, mutta jokin silti ihan vähän mättää. Muuten juttuhan menee niin, että salamyhkäinen yritys käyttää ihmisiä, vapaaehtoisia narkkareita ja luusereita, testaamassa kolaritilanteita – ja joku aina menehtyykin. Kunnes erään kaveri katoaa, takana onkin suurempia ja ikävämpiä voimia. Jännäriksihän tämän kai luokittelisi, kohtuuhyväksikin. Aivan täydellinen tämä ei ole, eli kuten sanoin, en osaa määritellä sitä, mitä tästä puuttuu, mutta erilaisten jännäreiden kavereille ihan luettavaa tavaraa!

 265380.jpg

LÄHTEE ETSIMÄÄN LÄMPIMÄMPIÄ VAATTEITA...