Olikin sitten tosiaan pitkä perjantai. Niin pitkä, että nukuin päivällä oikeat kunnon pitkät unet, toki ruuan jälkeen. Ja kirjojakin tuli luettua jokunen. Tylsää oli kuitenkin, sen voin heti kertoa.

 

Tänään Belga on tulossa käymään ja tarkoituksena olisi oikeasti iskeä viitakkoon ja vaihtaa kukille mullat. Hemmetinmoinen homma, oikeasti. Welhottarella kun on iiiisoja ja pienempiä triffidejä melkoisen reilusti. Lisäksi Belga saa luvan käydä muutenkin kauppa-asioilla. Maitoa, leipää ja vähän jotakin muuta pientä tarttis saada.

 

Vastineeksi olen kerännyt hänelle tee/kaffesetin kahdelle ja optiot muihin keittiötarpeisiin, jos vielä jotakin puuttuu. Lupasi katsastaa keittiötään sillä silmällä. Tosin on kuuleman mukaan turhaa ajatellakaan tarjota kahdelle mitään; keittiössä on kyllä iso pöytä ja tilaa, mutta vain yksi tuoli... Juu, just, ymmärtää. Opiskelijathan ne! ;D Eilen soittaessani Belgalla oli leipä uunissa tuloillansa sekä soijamurukastike spagetille tekeillä. Kyllä se vain pärjää, ainakin ruuan puolesta. Ja muusta pärjäämisestä sen verran, että kun keskustelimme opintopisteistä, hän piti vuosisuoritusten rajaa kovin, kovin alhaisena =o

 

Jouduin (no, joo...) eilen leipomaan pari isoa teeleipää, kun leipä loppui torpasta. Jopa pakkasesta. Kun Hörhö on kylässä, leivän kulutuksessa on piikki – siis notkahdus ylöspäin! Teeleivistä tuli kyllä herkkua, kun heitin sekaan kaurahiutaleita ja pikkisen siemeniä. Njam siis, ei paha ollenkas. Hörhökin ihmetteli (leipomistani) ja mätti tuotoksia kaffen kanssa menemään. Jokunen pala on vielä jäljellä. Tartteekin tästä kohta aamukaffelle ja silleensä, slurps.

 

Tämäkin menköön nyt näin rapohkona. Minulla on nimittäin runsaasti kirjoitettavaa ja tekemistä muutenkin tässä. Että jos vaikka kaffen jälkeen alkaisi puuhastella. Ei työt tekemällä lopu *ehheeheh*, ei ainakaan vapaapäivinä.

265380.jpg 

LAUVANTAIKIN ON VAPAAPÄIVÄ!