Aivan, molemmat mummot ovat päättäneet tänään juhlia Belgarionia ja ilmeisesti järjestävät jotain pippaloita. Ei, minua ei ole kutsuttu! Belgarion on, hän soitti eilen illalla. Kysyäkseen olenko minä mahd. koko päivän paikalla, koska toisella mummoista on minulle jotain tuotavaa. Ei, hän ei tuo sitä itse, "poikaystävä" heittää Belgarionin meille ja Belgarion tuo mitä-sitten-onkaan residenssiini. Mielenkiintoista! Siis nämä nartut omivat Belgarionin, ilmeisesti arvellen, että tuo huono ja juoppo äiti ei kuitenkaan ole mitään järjestänyt eikä siihen kykene. Voi että kututtaa! Minä en usko heidän ns. hyviin tarkoituksiinsa - niitä EI ole! Tarkoituksena on suorastaan tehdä kiusaa minulle ja yrittää saada minut pahalle tuulelle, mikä toki onnistui jo aivan mainiosti. Luuletteko, että minä en tiedä, mitä nuo mummot tykönänsä harrastavat! Hah - minäkö muka vainoharhainen, en sentään. Täytyy taas tarkistaa Belgarionilta myöhemmin, missä ollaan menty. Prle! Pilasivat tämänkin päivän...

Lakkiaisiin minä menen joka tapauksessa, Kummisetä toimii avustajana. Ajatelkoot kuka tahansa mitä lystää! Muistan, kun itse kirjoitin iltakoulusta. Minun lakkiaisissani oli vain tuolloinen poikaystäväni Mieliharmi ja hänen isänsä - ei ketään muuta! Toivottavasti takso siis on ajoissa ja muuta mukavaa, HMPK kyllä lupasi ja toivotuksiakin sateli, kun varasin autoja. Mmmm, jos ei pelitä tänään, suutun oikeasti, eikä se ole mukava näky. Ei tämä nyt niiiiiin iso asia ole, mutta kuitenkin. Eräs tärkeä osa suoritettu, mahdollisuudet vielä aivan mihin tahansa - sitä kannattaa juhlia.

Kipusärkyrapoa sen verran, että hammasta (sitä olematonta) juilii edelleen, lievästi. Onko tämä normaalia? Lyrica ei ainakaan vielä tehoa mitenkään mihinkään. Lievää päiväväsymystä on, eli päikkäritarvetta, mutta sitä on muutenkin vapaapäivinä eli en osaa mieltää sitä erityisemmin lisääntyneeksi. Meniköhän tämäkin kokeilu huitsin hitoiksi? No, jatkan sen kaksi vkoa, mikä sovittu on. Sen jälkeen poju saa luvan kirjoittaa sen lähetteen, koska tätä ei kestä enää Erkkikään, saati sitten veljensä Pekka. Prle!

Nukuttua sain n. 4.5 h eli ei pahasti, mutta ei kovin paljonkaan. Olin illalla vähän liian pirtsakka. Säntäilin koneellakin vielä illalla, kun muistin, että Helmetin uutuusluettelo on päivitetty. Niin oli, surkea esitys. Fyi fan, uutuuksia n. 20 kpl, joista osa vain uusia painoksia tms. lukukelvotonta. Ikävämpi juttu, minusta uusintapainoksia ei pitäisi laittaa uutuusluetteloon lainkaan, ei! No, kävin haun kautta noutamassa pari elämänkertaa, jotka ovat jääneet aikoinaan lukematta. Pitäisi siellä ensi vkolla olla taas jotakin noudettavaa. Kirjat hupenevat sairiksella ollessa nopeammin kuin tavallisesti! Argh!

--------------------------------------------

254944.jpg

Purrrrrrrrrrrmenta taas, kavrut! Mun hei siis piti  herättää mamiska tänää, huutaa, raapituttaa ja kaikkee. Mä olin niin kalkonin tarpeessa. Ja napikoitten kaa. Ja vähän taporuuanki. Ett se oli ihan pakko herättää, ett mä sain mun aamupalan. Nyt mä kyll just meenki goisii taas. Pääasia, ett toi orja on taas hereill. Ett se on niinku valppaana toimiin, jos mä vaiks tarviin jotai. Muute mitää välii. Mä en tajuu, Poika ei tänää tuakkaa Reppuu ja Stifloi, nyyyyh. Voiskoha se tuoda ne mull eriksee? Pitää kysyy, jos se vois lainata niit mulle vähäks aikaa. Jos se ei ite vaiks tarvii. Mä saisin hinkkaa ja raapittaa ja kynsii ja mönkii kerranki tarpeeks! Ois kyll aika hianoo. Mutt ei se varmaa *möks*. Kai se tarttee Reppuu ja Stifloi ku se menee taas duunii. Epistä kyll. Mutt mami lupas mulle tänää munuaisii. Ett me voidaa vaiks sitt keskenää syädä kunnoll, ku meit kerta on petetty! Nih! Mami tekee jotain kanahässäkkää, mä saan varpisti siitäki vähä. HEI, hei, syäks tein mamit partsiruahoi? =O Mä katoin, mein mami syä! Se meni tonne partsill ja parturoi yhen vihreen leivän päälle! Hullu mami! Eikä se tuu ees kipeeks siitä eikä oksunu, nauro vaan, ku mä katoin ihan hölmönä. Ite on hölmö!

630450.jpg

Tarttis vissii kaa ottaa lauvantaidrinksut, vai mitä mami! Ainaki toll katill on vähä makuu, hei. Jos meki vähä sitt otettais - tai sitt ei. Katotaa nyt, mitä tapahtuu. Mä nyt jo kuiteski melkee goisin, ett tassutellaa taas huamena!

-----------------------------------------

Kieltämättä, alkoi tehdä mieli drinkkiä, kun kuulin tuosta Mummojen Kosto -operaatiosta! Jäks!

Päivän slogan: Askel taaksepäin ei estä etenemistä!

Päivän biisi: Kaljaa nuorille

Luettua: Jim Dwyer & Kevin Flynn - 102 minuuttia, New Yorkin kaksoistornien kohtalonhetket, perusteellinen selvitys siitä, mitä todella rakenteellisesti tapahtui ja miksi niin paljon ihmisiä menehtyi. Tässä ei puututa niinkään terrorismiin tms. vaan viranomaistahojen salailuun ja hallintokuntien väliseen tiedottamiseen (sen puutteeseen). Suosittelen, jos aihe kiinnostaa. Mielenkiintoinen juuri em. kiihkottomuuden takia, sisältää myös runsaasti henkilökohtaista materiaalia, lausuntoja, puheluja jne. Kari Kosmos - Bob Marley, mies, musiikki & mystiikka, erinomainen perusteos reggaesta, sen synnystä, Jamaicasta, rastafareista - Yrttiä unohtamatta *virn*. Ja tietysti Bob Marleysta. Ehdottomasti suositeltavaa luettavaa kaikille. Harkintalistalle. Tämä on korjattu painos, runsaasti kuvitettu, mukava lukea. Liisa Laukkarinen & Marius Rüfenacht - Pakko juoda? Aikuinen poika juo, äiti estelee tai yrittää hallita tilannetta.... Mielenkiintoista siksi, että pojalle asetettiin Aspergen-diagnoosi vasta parikymppisenä. Miten tämä vaikuttaa asiaan? Kuntoutusta - kyllä, mutta kenen ehdoilla ja miten. Eli minua tämä kirja ei sävähdytä, lähinnä kututtaa, nimenomaan äidin suhtautumisen osalta. Ja muutenkin. Olisi paljon kiinnostavampaa kuulla pojan oma sensuroimaton tarina ja osia siitä tässä tietysti onkin. Kirja kyllä esittelee hyvin suomalaista katkaisuhoitosysteemiä *virn*, ei pitäisi nauraa vakavalle asialle, mutta tässä on jotakin kovin tuttua, vert. Hörhön seikkailut hoitojen ihmemaassa! Virginia Ironside - Oon voimissain, päiväkirja siitä, mitä on olla kuusikymppinen ,D Aika vinkeä esitys - ei tarvitse enää esittää mitään jne. Suosittelen, koska itse täytän seuraavana tasalukuna 50, jestas. Mistähän löytäisi kirjan, millainen silloin pitää olla. Että voisi suhtautua asiaan jotenkin jo etukäteen!

                                    265380.jpg

                            LAADUKASTA LAUANTAITA!