En tiedä oikein mikä nyppii, mutta nyppii vaan. Varasto nyt ainakin, tämä helkkarin mentaliteetti täällä. Ja eräät asiat, ikävä vaan, ettei niitä voi tuoda julki. Ei edes lokissa kirjoittaen. Eikä varsinkaan siellä. Argh, meikäläistä suorastaan ahdistaa!

 

Lisäksi lievästi ahdistaa tuo selän kuvaus. Jaksan inhota edelleen maireita pyyntöjä tehdä sitä-ja-tätä, kyselyjä ja tenttaamista... Juu, juu, tiedän, että se on joskus tarpeen. Mutta kun olisivat tavallisia eivätkä aina niin mairean oloisia, valheellisen pirtsakoita jne. Argh.

 

Lisäksi muuten vaan jokin ketuttaa! Ei mitään varsinaista syytä oikeastaan. Olen suht mukavasti ylösotettu koko viikko. Töitä on tarjolla riittävästi, tosiaan. Ehkä se on pahin. Eräs leidi tuossa juuri ilmoitti olevansa sairaslomalla lähes joka viikko ainakin perjantaisin. Se on kiva, että tietää sairastamisensa etukäteen. En minäkään jaksaisi perjantaisin töihin, mutta yleensä on pakko. Jotkut Varastolla voivat tehdä ihan mitä tahansa, toiset sitten taas eivät. Joiltakin hyväksytään kaikki, toisilta sitten taas ei. Siis hei, tasa-arvo? Mitä se on? Jotain syötävää?

 

Ehtottomasti kannattaisin tällaista kieltolistaa kaikille Varaston työntekijöille - tasapuolisesti!

 

Ehkä nämä Varaston eräät kollektiiviset mielipiteet ja suhtautuminen tiettyihin asioihin (ehkä jopa osittain koulutuksen perusteella) saa minut välillä raivon partaalle. Samoin joidenkin henkilöiden tapa olla huomaamatta muita kuin vertaisiaan. Argh.

 

Olkoot siis tämä päivä ainakin puoleen päivään asti argh-päivä. Sitten kuvaan ja Iikkeaan. Aloin jo ketutuksessani miettiä, tarvitsenko minä oikeastaan yhtään mitään. Jos antaisi vain kaiken olla ja mennä ihan miten vaan on mennäkseen eli päin hemmettiä kaikessa rauhassa. Ei välittäisi mistään mitään! Päästäisi irti kaikenmoisesta tekemisestä, tekisi niin vähän ja kehnosti töitä, että saisi fudut. Kulkisi likaisena, haisisi ja ei pesisi edes vaatteitaan. Jättäytyisi yhteiskunnan ulkopuolelle, että olisi jokin syy känättää edes jatkuvasti. Kun muiden mielestä minulla on kaikki niin hyvin! Voi kun tietäisitte...

 

Ai niin, selvisi eräs asia sentään eilenkin. Eli mihin ovat kadonneet mm. Polkan kaipaamat silakat:O Voi hyväinen aika sentään. Kyllä minä maksaisin vaikka ihan 3 euroa kilosta, jos ne olisivat tuoreita ja perkaamattomia! Vaikka Rismasta ostaisin, nih kerta! Mutta kun ei niin ei... viekää sitten nekin Kiinaan. Tulee vissiin kalakastikkeena takaisin. Ei siis edes silakoita ja kaffen hintakin vaan nousee. Perkele!

 

No, ehkä tuo kourallinen mömelöitä tuo vähän helpotusta. Argh.

 

Ehkä teille ei-mömelöitseville päivään tuo helpotusta viikon JukeQuiz, vain vastaamalla voit tietää! =D

 

 

265380.jpg 

 

 

POLKALLA ON ARGH-PÄIVÄ, VAROKAA!