ei voisi paremmin olla. Eilinen oli harvinaisen puuduttava, kivulias ja antisosiaalinen päivä. Lisäksi manasin arkkitehdin taas huut hemmettiin – ovet ovat niin jäykät ja kahvat matalalla, ettei niitä saa kunnolla auki eikä kiinni. Varsinkin kun voimat oik. kädessä ovat sen verran heikot ja kättä särkee taas täpöllä. Eli matelu osastolta toiselle on pitkällistä ja todella ponnistusten takana. Suuri oli myös erään henkilön ihmetys, kun näytin sen oven karmista ulos tähtäävän piikin. Ihan kiva, hei! Yritän varoitella ja ilmoitella asiasta, mutta mitenkään ei vielä ole reagoitu. Joku voi vielä teloa itsensä siihen, vai pitäisikö itse mennä malliksi vuodattamaan verta kent..ei kun siis käytävälle. Se kävisi kyllä meikäläiseltä ja tuskin kukaan edes ihmettelisi.

Tänään vuorossa rutosti hommia, toinen leidi lomailee ja tulee huomenna. Ilmeisen sopivasti. Haluaa olla yksin, kai... niin minäkin hänen sijassaan. Jos olisin hän, en minäkään pitäisi itsestäni enkä seurastani! Lisäksi Upon haastattelu näistä hommien uusjaosta ja väen sijoittelusta eli saapi sanoa sanansa. Eri asia tietysti, otetaanko ne mitenkään huomioon. Kunhan kirjataan, että tällainen mahdollisuus on demokratian nimissä annettu. En tykkää, kaikki ravaavat jatkuvasti oven ohi enkä tiedä kuka olisi tulossa sisään tai muuten vain kähmimässä tai juoruamassa naapurissa. Erittäin mauton sijainti melkein kaffeakvaariota vastapäätä ja todellakin runsaimman trafiikin kohdalla. Hmph! Ja meikäläinen pärshe vasten ovea ja näyttö näkyvissä... varmasti tarkoituksellista, pirulauta. Mitään ei ole tapahtunut mm. kalustuksen toimittajien osalta, eli en voi laittaa mitään esille, en edes kortteja tms. ennenkuin kaappien ovet, tasot sun muut ovat tulleet. Tyhjää täynnä kaikki ja älytön (vaikka tosin muovitaskuihin arkistoitu) paperisotkukin häiritsee kultiveerattua silmääni.

No, se on vaan tämä päivä! Iltapäivällä postiin hakemaan pari juttua (yllättäen kirjoja ja se rättiloimi) sekä Liiteristä päärynöitä. Lisäksi lupasin tavata leidin, joka viimeksi myöhästyi – nyt hän lupasi ehdottomasti olla ajoissa. Jospa svinduillessaan väittäisi unohtaneensa koko jutun? Kerrankos sitä nyt näin vanhalle niinkin saattaisi käydä :O Sen verran viimeksi otti päähän.

1334067594_img-d41d8cd98f00b204e9800998eLiiterissä täytyy käväistä vähän täydentämässä muitakin varastoja taas vaihteeksi. On jääkaappi ja pakkanen aika tyhjillänsä. En ymmärrä, kuka ne aina syö tyhjiksi -> VINSKI tietenkin, kissaa on hyvä syyttää kaikesta. Vaikkapa nyt siitäkin, että pari yötä olen taas herännyt jo saman vuorokauden puolella eli ennen puoltayötä ja sen jälkeen vain urvelehtinut erittäin kehnosti. Ei kiva, voi kun joskus saisi nukkua kunnolla eikä heräilisi jatkuvasti!

Minä menen tästä keittämään susivaffat kaffet ja riivin sen puolituslääkityksen, jota olen piruuttani käyttänyt – ettei taaaaas tulisi sanomista, räyh! Olen katkero tuosta lääkitysasiasta ja siitä, että siihen ei kukaan suhtaudu miltään osin vakavasti.

265380.jpg


POLKA, JOKA ODOTTAA JO ILTAA MAHDOLLISIMMAN PIKAISESTI!