Kuin ei olisi lomalla ollutkaan. Kiire on sama, yhtälailla ihmiset ovat joko uudelleen lomalla tai sairaslomalla, jatkuva työntekijävajaus. Ja meitä on nyt 2 hlöä, joiden sopimus päättyy ensi kuun lopussa. Voi miten mukavaa - nähtävästi meitä EI tarvita... Harmillista tässä on se, että me emme voi juurikaan organisoida työtämme omalta osaltamme. Meitä määrää ylempi taho ja heidän kiireensä. Eli painetaan vaan hulluna hommia niska limassa, ettei tule sanomista.

Mutta minunhan piti rapota eilisestä lääkärikäynnistä. Joo, oli taas uusi mukava kandisijainen. Niin nuori, lähes Belgarionin ikäisen näköinen, että teki mieli taputtaa poikaa päähän. Mutta tosi asiallinen, tutki pitkään, kyseli asioita ja kuunteli jopa minua. Varsinainen hoitohan nyt keskittyy kuitenkin tuonne fyssan puolelle, joten hän ei juurikaan siihen puuttunut. Sain sen sijaan vielä vahvempia kipulääkkeitä, jos tosi tarvis tulee. Lisäksi sain sairaslomaoption, eli jos koivet menevät tosi kehnoon kuntoon, saan häneltä soittamalla suoraan sairaslomaa eikä tarvitse yrittää vääntäytyä vastaanotolle. Tulen käyttämään tätä mahdollisuutta sitten, jos taas jonakin aamuna en todellakaan saa itseäni sängystä ylös ja pääsen pissallekin vain seinistä kiinni pidellen. Eli oikein asiallinen nuori kaveri, ikävä kyllä tällä paikalla jo 3. sijainen ja paikan vakinainen haltija palaa myöhemmin syksyllä oltuaan erikoistumassa. Hän on taas varsinainen harppu pahimmasta päästä. Aina aluksi, on sitten kyseessä vaikka murtunut varvas, saa kuulla saarnan tupakasta, läskeistä, alkoholista, verenpaineesta, kolesteroleista, sokereista, MBO:sta jne. Terveyshirviö siis. Eli käynti rauhoitti mieltäni erittäinkin tuon sairaslomaoption takia. Ja tietty haen uudet mömmöt myös, koska loppuviikosta kivut yleensä ovat perhananmoiset.

Sitten toinen rapo koneasiasta! Haa - ja tätähän ei sitten kerrota kellekään, eihän. Minä itse Kummisedän avustuksella asensin takaisin Win2000:n erittäin laillisen version. Lisäksi Ihan Itse (tässä kohtaa taputuksia, hurraa-huutoja, yleistä kohinaa) hain ja asensin virustorjunnan, palomuurin, kuvankäsittelyohjelman. Waude, että olen hyvä! Nyt oma kone pelittelee taas ihan kummasti. Tosin tuohon meni koko eilisilta, mutta väliäkö hällä. Pitänee vielä tsekata, onko jotain outoa jätettä jäänyt, ajaa Scandisk ja mahd. levyneheytyskin. Sitten pitäisi taas oman matolaatikon toimia ilman ongelmia (koputtaa, suorastaan takoo puuta)! Rahapula ei ole kiva asia, eli tämän kotikoneen on nyt vain riitettävä. Hidashan se on käynnistymään, mutta onhan minulla aikaa. Käynnistelyn aikana ehtii käydä tupakalla tai pissalla tai keittää kupin kaffetta, joten aika ei mene hukkaan.

Ruoka-asioihin pitää vielä palata sen verran, että nyt sain taas Papulta 3 muhkeaa kesäkurmitsaa, joista yksi syötiin lettuina. Sekä Kummisetä että Belgarion tyhjensivät 1.5 pellillistä hetkessä. Lisäksi sain pikkukurkkuja, joista varmaan teen ihan vanhanaikaisia viipalekurkkuja tänään tahi huomenna. Kivaa, että joku jaksaa jakaa noita ylimääräisiä vihanneksia. Meille ne ovat suurta herkkua eikä tarvitse ostaa kaupasta - eli kiitos Papu, toivottavasti et vieläkään tiedä, mikä blogi on. Papu on nimittäin käsityöhullu kaikin tavoin. Jos hän tietäisi, täällä olisi taas yksi mahdoton käsityöloki lisää ,D

--------------------------------

Purrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrpurr-purrrrrrrrrrrrrrrrrrr! Hei, hei mä sain taas kiinni yöpeehosia. Illalla jo yhden, kun mami oli vielä hereillä ja sitten aikaisin aamulla kaks pienempää. Mä olen suuri metsästäjä! Hyvä, ettei mun tarviikaan nyt mennä duuniin, kun toi läpyttäjä sai koneen kondikseen. Vai haluisko joku palkata yöpeehosenpyytäjän kotiinsa, sais vaiks mut lainaks vähäks aikaa! Tai en mä tiedä, mä tykkään olla Mun Kotona. Ja Poika toi taas mulle sitä nautajutskaa, mistä mä tykkään. Ja mamiska anto aamulla  kaks kalkkunaheekkuva. Niin ett jos jossai ei oikee meinaa palvelu pelata, turha sitt lähtee lainakolliks mihkää! Ja kun mä tiedän, ett musta tykätään, kun mä oon niin viehättävä. Eilen just mami naureskeli Kummisedälle, ett miten niin mun kissakortissa luki, ett epävakaa luonne ja sopeutumaton ja vaikka mitä. Tääll mä oon ollu ihan nätisti eikä mitää ongelmii oo ollu. Ne ei ymmärtäny enkä ymmärrä mäkään! Mä en vaan digannu siit Kissitalon hommasta, se oli varmaan ne muut kissat ja sitt se, ett siell kävi paljo ihmisii ja kukaa ei halunnu mua. Kai mä sitt vähä ahdistuin siitä...no nyt menee vähä liian filosofiseks, parempi lopettaa. Eli mä oon ihan kiltti ja kiva kissa, sano mamiska ja Kummisetä! Nih!

169086.jpg

Mun oli ihan pakko duunaa tää foto tähän, kun mä muistin ne Leevin kollikerhovetimet! Nää on tosi pahat, eiks vaa? Mä lähden nyt aamu-unkoille, kolliveljille ja kissisiskoille purrrrrrrrrrrrrveiset!

--------------------------------------------

Ja sitten päivän resepti eli drinkki nivel-, koipi- yms. vaivaisille - kelpaa itse asiassa kaikkiin vaivoihin:

2 cl Jaloviinaa
2 cl Omenalikööriä
Ginger Alea
(Inkivääriraastetta)
 
Johan nivelet on notkeita, täytyy vaan
isontaa annosta, tuo on ihan liian pieni näin isokokoiselle....
 
Minä puolestani lähden etsimään kaffetta, hirveä kaffitus iski jälleen.
 
 
Päivän tietopläjäys: Lehti, joka kertoo kaiken ,D
 
TIRSTAITA SITTEN VAAN LOKISTANIAN ASUKEILLE!!!