Uaah, nukuin eilen ja yöllä, ihan oikeasti ja kunnolla *odottaa suosionosoituksia*. Siis heräsin – huom. – klo 5.30 tienoolla! Söin, aika paljon ,D Luin, paljon. Häiriköin käymällä pakkoruiskussa ja imureeraamalla kissinkarvat *odottaa uusia suosionosoituksia*. Päivä meni oikeastaan ihan hänekseen, alkoi yksi kirja ketuttamaan. Turhaan, tietysti, mutta keskenhän en jättänyt, kuitenkaan. Arvioin joskus sitten erikseen, en taida raivoissani viitsiä nyt.

Muuten täällä ei erikoista, paitsi että DA-DAA, Hörhö sai sen tukiasunnon! Ei tarvitse viettää talvea kuusen alla tai rappukäytävissä. Ajatelkaas, miehen ensimmäinen vähän vakituisempi asunto vuosiin – sanoi itsekin, että on outo olo. Asuntolassa hän nyt on majaillut 1.5 kk, sekin on jo ennätys... Juteltiin tuossa edellispäivänä ihan vakavasti. Mm. siitä, että ei sitä enää tässä iässä jaksa, juu, Hörhö on minua parisen vuotta vanhempi ,D Että pitää saada edes katto pään päälle, eläkehän hänellä jo on. Mutta saisi vähän vakiinnutettua olonsa ja elonsa, hoidettua krempat jne. Nekin ovat nimittäin hoidossa. Pistin jo vähän plussaa omaan piikkiini, n. 10 v. olen rähissyt asioista, jospa jo vähän menee jotain perillekin, muahahahah. Joka tapauksessa, asunto ei ole edes kaukana Malmilta, kolmen hengen solukämppä, josta sitten aika pikaiseen voisi olla mahdollisuus saada kaupungin asunto, jollei tössi asioitaan siellä. Sossu puhui jopa minun kanssani, olen nimellisesti Hörhön tukihenkilö joissain papereissa.... Toivottavasti asiat lähtevät lutviutumaan! Peukkuja sinne vaan. 

Minä en sen sijaan ole saanut aikaiseksi yhtään mitään, liekö väliksikään. Se perslihas on edelleen kipeä tietyissä liikkeissä. Taidan jättää omisarvikselle soittopyynnön maanantaiksi. Minä jaksa sinne vastaanotille kuitenkaan, kun ei heikäläinen viitsi kuunnella – tai jotain. Eikä huvita, suoraan sanoen. On nyt niin mukavaa, kun on saanut vaihteeksi nukuttua.

Ei kyllä taas huvittaisi mikään muukaan. Ainut ilo oli postin itaalovastine, joka toi taas yhden opuksen ,D Jeah, niin sitä pitää. Korjaamme edelleen syksyn satoa kiitettävästi, ehkä se joskus jossain näkyykin sitten. Toki kovastipaljon ilahdutti myös iltapuhelu kirjoista ja muusta – toivottavasti sielläpäin ei olla nyt sitten kankkusessa *virn*?! Tosin olin hieman kateellinen, että jotakuta tullaan noutamaan ulos illalla =O Kyllä sitä minäkin, jos haettaisiin kotoa ja vietäisiin suoraan rimpsalle, nih!

Jahas ja poikkeuksellisesti tänään iltapäivällä roudausretki Belgarionin kanssa. Minen jaksaisi taas miettiä viikon appeita, argh. Tämä viikko on mennyt aika vähillä ruuilla, kotona haahuillessa, ei ole tarvinnut miettiä ja pakkasjömma on lähes koskematta. Mutta tuoretta apetta on saatava ja kissille muonaa. Kauppalistaa tässä sitten pitäisi laatia, en minä ilman listoja enää kauppaan mene. Puolet unohtuu pois ja sitten viikolla ei oikein ole täydennysmahdollisuutta. Täytynee kaivella tarjoukset esiin. 

Malmilla kylmää ja hiljaista, väki menossa sinne...sinne... juu, työhön!

----------------------------------------

254944.jpg
Purrrrrrve, kavrut! Siis hei, ei viäläkää uusii raksui, mikää ei toimi. Mä sitt eile oli jo hirmuse nälkäne ja aloin vetää noit raksui täpöl, niini tiätty mä oksusin. Raksuje vika! (toim.huom. Oma vika, mitäs söit hotkien!) Mä tahon uusii raksui, Poika varmaa vois tänää tuada. Jos mä saisi joteskii viästitettyy sille tän judekan, se tajuis heti. No, sain mä äske kalkonii ja hampulikaakkii. Nyt mä venaan, ett mä saan ees määkäruakaa, ett mä en näänny nälkää. Aatelkaa, mä kuihtun olemattomii, tommoste pahoje raksuje kans. Tai, tota, siis kyll mä niit äske kävin vähä rouskuttaa, noin niinku mauks. Enkä oo ykänny. Eikä ne nyt sitt oikeestaa pahoi oo, eri makusii vaa ku ne toiset. Noi on niit, ku oli ennenkii monta pussukkaa. Miks ne ois muuttunu? Mun kultiveeratut makuaistit vaa vaatii hianompaa muanaa, ku mä kert oon hianompi kissikii >o< Ai, ett ei mee läpi? Ei toll möhköll nyt ainaskaa, se o selvä. Sen miälest mä voisin itte vaiks mettästää, jos se uskaltais päästää mut tonne pihaa. Tiätteks, mein pihall kasvaa kanei, siilei, kurrei, rottei, erilaisii tipuliinei ja kaikkii elukoit iha hirveest! Ei tulis kyll nälkä, siis mulle, mamill vois tulla ja se ois sille iha oikee, nih kerta. Ei ees fotoo must viäläkää, ei siis omast kissist! Vastalause!

1253247386_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

Kliffaa viikendi alkuu kaikill MUN frendeill!

------------------------------------

Vincent, tietääkseni sinullakaan ei ole paljon ystäviä...

Päivän slogan: Jos ei ole ystäviä, kannattaa pitää kiinni edes vaikutusvallastaan ,D

Päivän biisi: All Work and No Play

Luettua: Anna-Lena Laurén – Vuorilla ei ole herroja, Kaukasiasta ja sen kansoista. Selvitys maista ja alueista, joista yleensä kuulemme vain uutisissa. Kuka teistä muuten tietää, missä tarkkaan ottaen on Kabardi-Balgaria? Helkatin hyvä tietopläjäys; jokaisen valtion kartta, sijainti, väkiluku ja pikkutiedot sekä lyhyt tietoisku aina esittelyn aluksi antavat jo käsityksen asiasta. Laurén kirjoittaa ihmisistä, niistä, jotka ovat kärsineet sodista, heidän tavoistaan, kielistä, kulttuurista, elinoloista, ajatuksista. Sekä tietysti islamista ja muustakin uskontokäsityksestä näillä alueilla – aika jännittäviä toteamuksia, muuten. Toki hän kertoo myös omista hankaluuksistaan matkoilla sekä siitä totuudesta, että mikään tiedonvälitys ei Venäjällä nykyään ole puolueetonta. Suosittelen yleissivistyksen nimissä jokaiselle luettavaksi. Hyvä käsikirja uutisten kuuntelun / katselun viereen! Jaana Kapari-Jatta – Vaarille pala haitaria, kokoelma eri lehdissä julkaistuista kolumneista / pakinoista / tunnelmapaloista muokattuna kirjaksi. Erinomaisen luettavaa tekstiä, tarinaa laidasta laitaan omasta pihasta Intian ja Afrikan öihin. Pähkäilyä kielestä, kirjoituksia kissoista, kääntäjän mietteitä työstä. Lapsuudesta, hyppynaruista, superpalloista ja koulumatkoista. Leppoisaa ja vähän ajattelemisen aihettakin antavaa luettavaa. Itse luin kerralla loppuun, sopisi ehkä paremmin luettavaksi lyhyinä pätkinä... Ja sitten se yksi kirja, josta joskus myöhemmin, en halua olla pahalla tuulella heti aamusta! Lisäksi uusioluennassa yksi oma kirja, ihan muuten vaan, omaksi huviksi ja välipalaksi ,D (Arvosteltu täällä äskettäin, joten siitä ei sen enempää.)

265380.jpg 

KISSIKENKÄT VALMIUTEEN...