ja vielä puolivakavissaan, kuten minäkin. Ai, että mitäkö? No kirjoittaa esimerkiksi kaikenlaista soopaa ympäriinsä. Lukee, tottakai. Pitää tätä marinamärinä- & ärsytysketutusblögiä itseni muistuttamiseksi sekä muiden harmiksi. Ihan vaan siksi, että merkinnät blögiin aamulla tarkoittavat sitä, että todennäköisesti olen vielä hengissä (ei, en koskaan ajasta tekstejä). Eipä silti, että se ketään kiinnostaisi. Itse pidän tätä myös muistilistana, milloin tapahtui mitäkin, mitä syötiin ja mitä juotiin. Kuka kävi, mitä ostin jne. On muuten muutamankin kerran tullut tarkistettua asioita. Jännä juttu, miten väsytys ja sairaudet yhdessä aiheuttavat lieviä(kin) katkoja muistiin... Täh?

Ihan kiusallakaan en ala tässä käydä jälleen läpi pinoa diagnooseista sekä luetteloa kokeilluista lääkityksistä, vaikka minua siihen ilmiselvästi yllytetään. Se on turhaa. Kaikki muu on turhaa, vain lukemisessa on vielä jotakin järkeä. Minä en kovin helposti provosoidu, turha siis yrittää.

Tulossa olisi yhdet kivat pippalot, joihin pyysin Belgaa aveciksi. Ikävä kyllä, hänellä voipi olla tentti juuri tuolloin. Jos ei ole, menen itseäni paremmassa seurassa ihan kivaan tapahtumaan. Enkä taatusti rapoa siitä sen kummempaa, en kehuskele julkimoilla tms. Menen vain siksi, että siellä tapaa kiinnostavia ihmisiä ja voi vain vaihtaa muutaman sanan, jos haluaa. Ei ole pakko jäädä jaarittelemaan. Jos taas kiinnostaa, voi niinkin tehdä. Ihmisiä ei ole kuitenkaan liikaa eikä siellä tule koskaan ahia siitä, että on paljon väkeä. Siellä on jotenkin aina ystävällinen ilmapiiri :) Lisäksi tarjolla on aivan käsittämättömän hyvää ruokaa ja juomaa. No, katsotaan tuo Belgan aikataulu ensin, sen mukaan tässä mennään.

Eilen ei sitten kuitenkaan tehty mitään huushollin eteen. Tuli nimittäin tieto, että taloyhtiön talkoot ovat ensi viikolla ja se pölinä pihassa yltää kyllä parvekkeelle asti. Eli antaa jälleen olla (löytyypäs tänä vuonna todella hyviä tekosyitä!), ainakin viikko-pari. Ei mikään sillä aikaa karkaa! Siksi vain söimme hyvän lounaan, kälättelimme joutavia ja naureskelimme hölmöille ihmisille. Kaikenlaisia sitä todella löytyykin ;) Belgalle annoin uuteen kotoon kivan nelilölautasen, semmoisen, jossa on neljä kuoppaa vaikka erilaisille herkuille. Kirkkaan punaisen – oli oikein mielissään itse asiassa, vaikka ensin vähän naureskeli. Vähän väriä asuntoon ja olihan tuo hiukan erikoinenkin. Lisäksi hän sai mukaansa jälleen kaksikin kirjaa. Hassua, meillä on sama tapa eli ennen tenttejä lepuutetaan aivoja (?!) lukemalla välissä jotakin todella kyseenalaista hömppää ja siirrytään siitä sitten suvereenisti tenttikirjoihin. Minä olen aina tehnyt niin ja Belga on jostain omaksunut saman tavan.

Rolleri joutui eilen keittiökäyttöön, koska koipea juili niin, etten pystynyt seisomaan lieden ääressä. Oli pakko ottaa rolleri ja istua siihen, sen istuin oli sopivalla korkeudella. Olihan siitä toki muutakin apua, ei sillä. Virallisesti ollaan siis siirrytty rollerikantaan – eikö vain olekin hupaisaa, näin terve ihminen ihan vain huvikseen ottaa väkisin tungettuja apuvälineitä käyttöönsä! Samoin lääkitys menee täpöllä ja vähän lisätropillakin yöksi. Pakko, scheisse! En tykkää, koska tämä annos aiheuttaa taas mittavia vatsaongelmia *huokaus*, eli aina on todellakin jotain valittamista. Joku samaa kombinaatiota käyttävä taatusti tietää, mistä puhun...

No, se on sitten päivän pakkopuuhat taas eli kursorinen siivous, pakkoruisku ja valmistautuminen huomiseen. Eipä innosta muu kuin se, että mikäli hyvin käy, ehdin ehkä jossain rakosessa pistäytyä Serkuissa. Olisi niin paljon asiaa sinnekin! Mutta nyt se on niiiiiiiin kaukana. Jospa, oi jospa huomenna voisi käyttää ns. ruokataukonsa raahautumalla sinne. Toipua voi sitten seuraavana päivänä rauhassa. Pitäkääs peukkuja, piruuttaankin ;)
 


POLKA, JOLLA ON IKÄVÄ SERKKUIHIN!