Welhotar veti sikiunia   a i n a k i n   7 h. Vuoden ennätys - ja vieläkin väsyttää. Niin että vain aivan lyhyesti eilisestä.

Kummisetä tuli lounaskaveriksini. Ruokaa oli juuri sopivasti ja hyviä plaatuja, olimme siis tyytyväisiä. Kummisetä oli erityisen ihastunut sienisalaattiin ja täytettyhin eguihin sekä olutsalamiin (eestiläiseen vaihtoehtoon, täyttä lihaa...). Ruuan jälkeen (kumpikin juo vettä ruuan kanssa, aina!) siirryimme maistelemaan valkoviiniä, jota jostain oudosta syystä oli ilmestynyt tuonne kaappeihin. Maistelimme, juorusimme, suunnittelimme sekä Uuden Tulokkaan ja Belgarionin tulevaisuuden valmiiksi (helppo juttu) ja muuten vain käkättelimme joutavia.

Ilta siis meni oikein mukavasti, ihan viihdykästä oli eikä kummankaan tarvinnut istuskella yksin. Tänään Belgarion tulee syömään ja Kummisetä menee siskonsa luo perinteiseen joulupöytään. Eli eipä siis ihmeitä. Pukki ei meikäläistä muistanut, ehkä onneksi. Paitsi siis nuilla valkoviineillä, eivätkä ne edes vielä ole loppu. Otti oli sen verran maltillista ,D

Mutta uni ei ole vieläkään hellittänyt otettaan, joten painun takaisin peittojen alle kaffet juotuani. Parempi päivitys joko myöhemmin tänään tahi sitten huomenna. Olkoon tämä tällainen välirapo, että mukavaa oli ja ruokaa ei jäänyt =D

Ai niin, Vincentkään ei kykene kirjoittamaan. Hän on syönyt itsensä lähes tajuttomaksi erilaisilla jouluheekuilla, puukki- ja pussukkaruuilla, joita sai lahjaksi! Vincent vain nukkuu ja herää välillä katselemaan, olisiko lisäheekkua tarjolla. Joten vetäydymme molemmat takaisin sänkyyn.

                                265380.jpg

                      KIVAA JUHLAN JÄLKEISTÄ PÄIVÄÄ!