vaan kaikille muillekin! Rapottamiseni jää lyhyeen, mutta tärkeimmät kuitenkin.

Täällä oli käyty ennen kuin tulin kotoon. Kylmettimen vieressä oli viesti: "Tilatun uuden kylmiöyksikön!" Aika hieno lappu *wirn*. Pääasia, että se hoituu. No, edelleen syön todella umpijäisiä ruokia, vihannekset ovat kaikki puolestaan nahkeita. Joten noin pääsääntöisesti olen melkein syömättä.

Asiaa auttaa huomattavasti se, että eilen aamulla jo iski omituisen kummallinen olo – ei, ei oksettanut, oli vaan epämääräisen huono olo. Sitä ei voi laskea lääkkeiden sivuvaikutukseksikaan, koska se alkoi jo yöllä ja jatkui pitkin aamua ja päivää. Yritin litkiä sitten vain lämmintä vettä ja ottaa normilääkityksen. Vähän nirhaisin juustoa nakerrettavaksi, ei maistunut mikään.

Ei ole olo tänäänkään paljon parempi. Tosin nukuin melkein 8 h – lienee vuoden sisään niitä ainuita kertoja, kun voin sanoa nukkuneeni. Tosin kävin hereillä useamman kerran, mm. kissaa häätimässä ja muuta. Vetäisin kuitenkin äsken kaffet ja palan leipää sekä jonkinmoisen lääkecocktailin. Särkee niin selkää ja kättäkin, että mieli tekisi kiljua ja kiljua.

Tänään on tulossa fys.terppa tuomaan ne apuvälineet, sekä tsekkaa mahd. uudet toiveet ja asetukset. Katsomma tilannetta...

Ai niin, lämpötila oli myös käyty mittaamassa, mutta tietoa ei ollut jätetty minulle asti. Sen sijaan liesituulettimen suodatinosa oli kaunis ja laitettu paikoilleen – siis se, josta isännöitsijä väitti, ettei niitä enää valmisteta lainkaan ja turha minun on sellaista odottaa! Mielenkiintoista tämä... kannattaisikohan ottaa uudelleen yhteyttä muissakin asioissa tuohon uuteen kaveriin.

Mutta minä menen odottelemaan mömelöiden vaikutusta ja vierasta.

265380.jpg


POLKA, JOKA PALELEE NYT OIKEIN TOSISSAAN!