Koska on jo / vasta keksiviikko, tänään ei vuodatella yhtikäs mitäkänäs. On ollut sen verran vauhdikas alkuviikko nimittäin.

 

Varastolla olin eilen niin reposupitehokas, että hädin tuskin pääsin ontumaan taksoon. Tai oikeastaan kuljettaja-ressu joutui avittamaan. Kannattaisi suoraan tilata Pekka Niska siis nostamaan, prle.

 

Nämä pakkaset, jäytävä kylmyys ja säryt kun saavat aikaan sen, että meikäläinen todellakin on notkea kuin rautakanki. Oikeasti – jo työkaveritkin huomauttelivat asiasta. En vaan taivu! Ja jos joku haluaa turpaansa, voipi sanoa sanan ”tervehdyttävä liikunta” ja minähän en sitten vastaa seurauksista, en edes kuulusteluissa, perkele!

 

Lisää valia siitä, että jos edes jäykkyys riittäisi. Mutta kun ei, tarjolla on lisäksi mieletön määrä särkyä ja juilintaa eli helpompaa olisi ehkä kertoa, mihin ei satu. Että sellaista... Ja kotona oli tietysti hommia tekemättä. Ajatelkaas, pungersin ihan pikkuhommia kolme (-> 3!!!!) tuntia. Semmoisia, jotka joiltakin hoituvat vajaassa tunnissa. Ja puhelin rumia, kun edelleen särki / sattui / jomotti. Kele!

 

Lohtua tuotti se, ettei tarvinnut kaupoille – hah! Minähän kävinkin Serkuissa täydentämässä vähän kaikkia varastoja *irwiää tyytyväisenä*. Parempi Serkkuihin kuin kahteen suurkauppakeskittymään... Olinkin oikein tyytyväinen, tosin pari asiaa unohtui. Ne voipi hakea vaikka tänään, ei haita. Tänään voisikin sitten hakea kirjastosta pari opusta. Ei niitäkään muuten, mutta pahus kun varattu on ja nehän palautetaan, jollei niitä nouda. Niin että... onnistuisikohan tuo poikkeamisena? Yritän. Huomenna on postiasiaa ja perstaina normiroudaus.

 

Voi huokaus! En minä muuten tästä kelistä, mutta kun SÄRKEEEEEEE. Eikä tämä ole normivalitusta, tämä on jo aika katastrofaalista laatua. Nimittäin kun työkaverit huomauttelevat hankalasta kävelystä ym. :O

 

Josko taas ”miettisi” lekuriaikaa itsellensä...

 

Yhden mukavan asian huomasin kirjoittamiseen liittyen – siitä ehkä myöhemmin, jos sen pystyy pukemaan sanoiksi ;D

 

Ja ei, täällä ei ole mitään kivaa nähtävää tai luettavaa (kotona on kyllä luettavaa ja syötävää, joten...). Hajaannutaan ihan rauhassa muualle Lököstäniään – siellä sitä vasta mielenkiintoa riittääkin *huokaus*. Ok, unohtakaa koko juttu taas :D

 

265380.jpg 

 

ONKO SE JOSKUS OLLUT TERVE? –POLKA TÄSSÄ, HEIPSISTÄ VAAN!