Täysin poikkeuksellista siis! Sain tod. nukuttua, syynä keikan aikainen järjetön työnteko. Tämä on todistettu jo ennenkin, mutta täysikuu vaikuttaa tiettyihin asioihin, kuten tuohon työhön ja varsinkin asiakasmäärään. Oli n. kolme kertaa enemmän väkeä kuin tavallisesti, eli töitä myös vuorotta. Istuin koneen ääressä 8 h 20 min, pidin vain kaffetauon eli käväisin juomassa kupillisen kaffetta, söin jugurtin ja palan leipää. Kävin kerran pissillä ja 3 - 4 kertaa tupakalla, nekin tosi pikaisesti. Huh - vähänkö olin pihalla, kun pääsin kotiin! Ei heti tullut taas uni silmään, mutta kun se tuli, en herännyt kuin pari kertaa ja nukuin, jee, melkein 6 h! Ei edes kissa herättänyt. Vincent oli odottamassa illalla kun palasin ja ilmeisen närkkinä - eikö emo tule ollenkaan vai onko huonoilla teillä? Mutta, tulipa taas oltua, nimi pysyy siellä mielessä ja vähän lisärahulia tulossa. Ei paha. Ja kun ei joutunut (lue -> päässyt) liikkumaan, eivät koivetkaan ole kovin pahassa jamassa.

Ja sitten Uutisia Upinniemestä: Belgarion lähtee Riihimäen viestintärykmenttiin, tietotekniikka-aliupseeriksi. Tätä se tiesi, kun osallistui siihen tietotekniikkatestiin, itseasiassa, minä taisin vähän yllyttää. Ja hommailin jälkikäteen täällä niitä todistuksia, todistuttelin niitä kavereilla oikeiksi jne. sekä etsin käsiini ihmisen, joka toimittaa ne oikealle henkilölle (oli muuten vaikea löytää tätä ao. kouluttajaa!). Mutta hyvä, saa ainakin jonkinlaisen ilmaisen koulutuksen, kukaan ei vain oikein tunnu vielä tietävän minkälaisen ,D No, Riksusta on helpompi päästä kuitenkin tänne kuin Upiksesta! Palvelusaika pidentyy... mutta voisi sitä ehkä huonomminkin aikansa käyttää. Voisi jopa olettaa, että koulutuksella on merkitystä jatkossa töitä ja koulutuspaikkaa hakiessa. Eli, minusta ihan mukava juttu! Belgarion tulee viikonloppuna lomalle, olen jo lähes varautunut. Huomenna käyn vielä roudauskeikalla ja haen herkkuja. Lisäksi hän puolestaan lupasi etsiä minulle sopivan uuden läppärin - rahat alkaisivat olla koossa... tahtoo kunnollisen koneen ja TV-kortin, uudet kaikki, kun olen aina tyytynyt vanhoihin. No, toimii tämäkin matolaatikko, aivan mainiosti nettikoneena, mutta ei tällä juuri muuta kyllä tee. Eli jos haluaisi tehdä oikeasti töitä kotona, se ei kunnolla onnistu. Taidan myydä tämän tosi halvalla jollekin vaikka mökkikoneeksi, siihen tämä olisi omiaan tai muuten vain kakkoskoneeksi.

Eli eipä juuri muuta. En edes nähnyt pahoja uneja. Tosin nukuin eilen aamulla paritkin päikkärit päivitykseni jälkeen, ihan varuilta. Kumma, miten sitä jaksoikin. Mutta raikas hrrrrrrrr ilma ja flunssan poikanen väsyttivät ihmeesti. Sitten tein kevytlounaan ja lueskelin - eipä muuta ehtinytkään. Siitä iltavuorot ovat vähän hassuja, kun aamuisin ei oikein viitsi aloitella mitään... hyvä syy olla tekemättä mitään siis.

Kummisedällekin on tarjottu mahdollisuutta pipohommiin eli töitä 8 juurolla/päivä. Paikka on kyllä sellainen, että hän jopa saattaa mennä sinne. Erittäin lyhyet työpäivät ja oman alan töitä. Olisi ainakin jotakin tekemistä puoli päivää, jäisi viinittelykin vähemmälle. Minä suosittelin ja hän oli itsekin innostunut. Tänään taas neuvotellaan asiasta *virn*.

Eli ympäriltä kuuluu kohtuullisen mukavia uutisia. Ehkä mukavin oli se, että voi onnitella nyt myös Satujatar-tätsyä - asuntoa on tarjolla! Jihhuu ja onnea, toivottavasti kaikki sujuu hyvin!

-----------------------------------------------

254944.jpg

Huaaaaaaahmenta, kavrut! Hei, vähäks mä oon väsy. Mä en nimittäin tajuu tota orjaa. Sen pitäis olla lomalla, joo. Nii, ni eilen se häipy johki tekee jotai muuta duunii ja illaks viälä. Ett en hiffaa miks =O Puhu jotai rahoist ja koneest ja kissinruuastki, niinku se olis mun vika, höh. Mä nyt niiiiiin paljo kuiteskaa syä. Vaiks nyt kyll ruaka maistuu, ku ei oo kuuma ja mun kaavanlähtöaika on ohi. Jee, eilenki mamill oli vissii vähä huano omatunto, ni mä sain päiväruuaks sitä pussiheekkuu, oliks se ankkaa ja jotai. Ihan huippuhyvää. Ja illaks se oli laittanu fisuu. Ja ku se tuli, mä sain ylimääräsii  napikoita ja pääsin viakkuu nukkuu. Mä nukahdinki heti. Ja muuten nukuin viälä ku se heräs. Kumman pitkää se nukkuki, ihan outoo. Tollane sopii sille, nyt se taas häärää tikkana ja nakuttelee ja kälättää mulle jotai omiaan. Sen mä hiffasin, ett Poika on tuloss taas käymää. Kliffaa, mä tykkään siitä... Ja Kummisetäki tulee tänää, silläki on jotain työ-nimist juttuu. Mami on vähä katkero, ku kaikill on jotain kerrottavaa ja se vaan rapoo niistä eikä sill oo itellä mitää - mamiiiiiiiiiiiiih, ei kissei saa yrittää läimii, jos ne kertoo totuude!!! *virn* Nii, ett mä meen kyll nytte goisiin lisää, mulla ei oo mitää erikoist, muuta ku ett mä jaksun hyvin ja meill on kliffaa mamiskan kaa. Mun miälest se riittää, ett mä oon ihan tyytyväine!

862828.jpg

Sen verta tyytyväine, ett ei tarvii näyttää ihan tämmöselt! Mutt hei, se on  taas vaa huamisee.

--------------------------------------------

Minä siirryn lukemaan ja lepäämään pitkän illan jälkeen. Onhan minulla lupa, onhan?

Päivän slogan: Miehistä seuraa ongelmia, jotka korjataan uusilla miehillä, joista seuraa ongelmia - katkeamaton toimintamalli!

Päivän biisi: Jos taivaalta sataisi rahaa

Luettua: Sirpa Tabet - Onnen kauppaa, Tabetin dekkarit ovat yleensä erikoisia, mukana on mystiikkaa, yliluonnollista tms. Tämä ei nyt onneksi ole pahinta mahdollista eli tapahtumat selittyvät ns. luonnollista kieroa kautta. Ihan hyvää perusdekkaria, ei mitään uutta ihmeellistä ja Tabetista pitävät taatusti pitävät ;D Juu, Welhotar luki ihan mielellään ja suosittaakin tästä tyylilajista tykkääville. Ei kuitenkaan yllä hankintalistalle. Jouni Hokkanen ja Asmo Koste - Räjähtävä valas sekä muita uskomattomia tositarinoita, ehhhhhhhh ,D Jos luulet, että sinulla on epäonnea ja outoja asioita tapahtuu, kannattaa lukea tämä. Itkunauruhuutoa, nimittäin. Tapahtumia, joissa ei ole mitään järkeä, jopa Suomesta! Welhotar ehdottomasti suosittelee kaikkiin omaan eloonsa kyllästyneille, jotka eivät voi sietää esim. vitsikirjoja (kääääääääääk!). Tämä on jopa hankittava jossakin vaiheessa. Lisäksi kirja on sopivan pieni ja tarinat lyhyitä, joten tämän voi ottaa mukaansa lähes mihin tahansa. Auttanee pieneen depikseenkin - tai ainakin pystyy hetken ajattelemaan myötätuntoisesti muitakin ihmisiä.

                            265380.jpg

                          TOIMIVAA TORSTAITA!