eli tiedotusten mukaan helle jatkuu - mä en kestä enää. Eiliset upean mahtavat sade- ja ukkospilvet sekä tuuli kiersivät jälleen Malmin molemmin puolin. Ei sadetta. Yksi pisara tipahti työkaverin poskelle. Epäilemme tirppalintuja.

Pakko jälleen kiittää Yöradiota...saisivat oikeastaan ostaa mulle parit uudet pikkarit, sen verran usein olen pissinyt housuun kuunnellessani lähetystä. Niin että terveisiä vaan, kokoa mahdollisimman isot sitten, kiitos!

Heräsin nimittäin älyttömän jomottavaan koipisärkyyn klo 3.30 tienoilla. En edes uskaltanut heti nousta, koska särky oli karmeaa. Kun olin saanut kerättyä riittävästi rohkeutta, käveleminen  oli silkkaa tuskaa. Mömmöt tehoavat sen ajan, että pääsee tänne töihin koneen ääreen. Sitten se alkaa taas. Ei helvetissä, se typerä (sorry taas) fysiatri ON väärässä. Eihän se viimeksi suostunut edes tutkimaan koipia, kunhan känisi. Tuossa jo suunnittelin lähettäväni ao. Herra Tohtorille meiliä asiasta, koska hän ei suostu minua kuulemaan - tai ei ainakaan kuulemaan oikein. Kipu kuulema johtuu jalkojen turvotuksesta. Retorisena kysymyksenä: Milloin turvotus on aiheuttanut repivää, riipivää kipua askeltamisen yhteydessä? Milloin turvotuskipu on ollut kuin tylsän ruosteisen purkinavaajan käyttämistä malleolin alakeskiosaan? Perrrrrrrrkele! Jos saisi valita, mutta ei saa, valitsisin mieluummin kivuttomat jalat kuin muutaman tuhatta euroa. Ja tämä on meikäköyhältä aika paljon luvattu. Kohta alkaa nimittäin mennä pinna ja kääntyä raivon, vihan ja räävittömyyden puolelle eikä se ole kaunista katseltavaa. Kotikonsteina tiedän mikä tähän auttaisi: loma ja reipas kirkkaan viinan juominen tai laittomien huimeiden käyttö tajuttomuuteen asti. Täytyy tänään kirjoittaa se loma-anomus siis.

Hups - sorry, ei ollut tarkoitus kirjoittaa koipirapoa, mutta kun särkee!

Kirjastokin tarjosi vain 4 tilattua opusta ja muutaman pikalainan, ei mitään erityistä mainittavaa. No Mankellin uusin, Kennedyn aivot, on joukossa kyllä. Säästän sitä viikonlopuksi. Eli hyvin ei mene edes huvittelurintamalla.

Huomaatteko: huvitteluni käsittää nykyisin lukemisen, nukkumisen ja lokkauksen. Edes syöminen ei ole huvittelua, sekin vituttaa!!!

Tämä helle alkaa nyt käydä sen verran myös hermoille, että jos olisin lomalla, valvoisin yöt ja nukkuisin tuossa iltapäivän kähmeessä. Mitään ei jaksa pysty kykenemään illalla. Hädin tuskin pungertamaan itsensä koneen ääreen lueskelemaan lokeja. Eilen, perkele sitäkin erehdystä, satuin silmäilemään neulelokia. Erehdys johtui täysin neulelokiin liittymättömästä nickistä sekä hyvästä aloituksesta (vuodatuksen päivitetyt lokit)...Saanko anteeksi, saanhan, eihän minua aleta hyljeksiä? Tämä oli vain yksi pieni erehdys. Täysin selkeä hairahdus lokkauksen polulta - antakee anteeks! Minua siis huijattiin käsityöblogien toimesta (tämä sananmuoto on niitä hirvityksiä, joita inhoan maailman eniten, joten tässä sitä on IHAN pakko käyttää ;D)!

----------------------------------

Purrrrrrrrrr! Vai että mammaa huijattiin, pöh! Mua tässä on huijattu. Onnistuin eileskänä pummaan Pojalta vaan yhen kerran riistahötskää. Eikä ne tuoneet sitä höttökylmää tuliaista. Eikä mamiska antanyt ylimääräistä heekkuva. Tähän tiätty voi liittyy sekin, ett mä en jaksanu ees pummia. Pummin mä sitte tossa illalla mamiskan viekkuun. Mutt ei siinä voinu olla. Sill oli kuuma, mulla oli kuuma. Niin ett mä sitte menin vaihteeks yöks saunaan. Aamulla mä olin kyllä aikasee hommaamassa taas raps-kinkkuu itelleni. Sitä toi orja osaa jo antaa vaiks puoliunessa. Hyyyyyvin on likka oppinut, pitää vähän varmaan puffata sitä tänään!

Se noitten typerä kameraonkelmaki vissii alkaa selvitä. Nii ett mamma laittaa tähän viälä ainaski jonku kissikuvan jostain vriistä! Mä vaatin! Sen on pakko totella kun tää on puoliks kolliloki kaa!

123294.jpg

Must tää oli aika siisti foto, vois olla vaiks joku frendi ,D Saa ilmoittautuu...Mutt nyt mä meen taas mun kyttäystuoliin tonne partsille! Moikka kaikille - oikeen tosissaan teekut niille tosi hyvän näkösille kissaleideille, joiden blogeja mä oon tsekkaillu! *hurmaava kollikissavirn*

------------------------------------------

Kameraongelma alkaakin yllättäen ilmeisesti selvitä eli vika lienee ohjelmassa. Asia on hmm, tuota, hieman ongelmallista korjata, koska ohjelmaa ei voi asentaa uudelleen tietyistä syistä. En viitsi kertoa miksi, arvaatte/tiedätte kyllä....Joten pitänee etsiä joku uusi ohjelma tai kämmeltää tuon vanhan kanssa. Eli kamerassa ei voi olla vikaa, se on nyt tsekattu niin hyvin kuin mahdollista. Odottelemme siis kuveja Vincentistä, kunhan Belgarion ehtii kiireiltään (!?) katsastaa uudelleen tilannetta!

Joo, jaarittelu on just kohta loppu. Teidän terveysintoilijoiden hirvitykseksi röökiä ja kaffetta tekee taas mieli!

Päivän tehtävä (jos et ole vielä selvittänyt): Etsi oma voimaeläimesi! Yllärini olikin sitten oma tulos:

Voimaeläimesi 7:llä pisteellä on Susi.

Voimaeläin on määritelty siten mitkä eläimen piirteet ja sinun piirteesi vastasivat lähiten toisiaan. Pistemäärä tarkoittaa miten omat piirteesi osuivat eläimen piirteisiin.

Viisi seuraavaksi voimakkainta eläintä olivat:

pst eläin
6 Majava
5 Kettu
4 Koira
4 Käärme
4 Hevonen

Heikommat osumat tulivat eläimille:

pst eläin
3 Korppi
3 Kotka
3 Lepakko
3 Karhu
2 Pöllö
1 Ilves
1 Kissa
1 Kani
0 Orava
0 Delfiini
-1 Hiiri
-1 Kauris
-2 Perhonen
-2 Kilpikonna
-2 Kurki
-2 Muurahainen

On kiva olla SUSI - jesh!!! Liittykää joukkoon tummaan...

Päivän slogan: Elämäni on kuin tiliotteeni, pelkkää miinusta. Ja jos plussaa välissä näkyy, ne ovat hyvin pieniä ja harvinaisia ja niiden jälkeen tulee taas paljon miinuksia.

Päivän biisi: Nuoruudesta Wishing Well

Muistakaa: Peltsi delas 11 v. sitten, muistakaa Peltsiä ja kumotkaa 1 kossujaffa!!!

TOIMETONTA TORJANTAITA TEILLE LOMALAISILLE (EVVK)!