Aiiiiiivan, varmaankaan ette odottaneet mitään päivitystä? Ettehän? *toiveikkaana* Tämä onkin vain tilavarauksenomainen merkintä siitä, että tässä pitäisi olla mielettömän mahtavaa upeaa verbaaliakrobatiaa, kuvia ja kirja-arvosteluja kaiken märinän ja valituksen tilalla. Ai niin – nyt ette saa edes niitä.

 

Kyllä, olen edelleen oudolla tavalla plunssassa. En, en ole menossa vieläkään otille, mikäli tauti ei todella pahene. Puoli Varastoa on joko lomalla tai sairaana, joten minuakin on suorastaan hellitelty pari päivää :o Kiltti minä!

 

Jos sen verran märisisi kuitenkin, että jumankauta: kaapit ovat täysin tyhjinä ja meikäläinen kohtuukipeä. Pitäisi siis töiden jälkeen ruokaostoksille, auuuuttttttts. Lisäksi siellä on niin hemmetin kylmäkin vaihteeksi, että on riipinyt jo puoli yötä. Residenssimme kelpaisi hyvinkin vanhanaikaiseksi kylmäkomeroksi! Ilmeisesti enegriaa säästetään, mutta tämä on jo vähän liikaa. Viime yön parit tunnit urvahdin kolmen (-> 3) peiton alla ja silti oli vähän viileä. Perkele! Tuokaa edes havuja, minä teen niistä kokon!

 

Kerrankin voi sanoa lähtevänsä mieluusti Varastolle, koska siellä on todellakin EDES lämmintä ,) Ikävä kyllä, muonana ei ole kuin jonkinmoista saladoa, hrrrr. Juu, oikeaa pakkasruokaa sekin. Ai että, kyllä nyt alkaa ketuttaa monikin asia! Eivät vähiten kylmät taksot, jatkuvat kivut ja juilimiset sekä perjantaisin aina ilmaantuvat oudon mielenkiintoiset koipiset (no ne batonkit....).

 

Ähh – kaffetta ja ruisleipää kärtsättynä! Paaaaaaljon mömmöjä! Kuivahedelmiä... olisikohan niitä jossain jömmassa :l Sen jälkeen voisi laatia ostoslistan... ja paskat listoista; kirjoitan lapulle: ”Osta kaikkea ja paljon!!!!”

 

265380.jpg 

 

PERJANTAISTA EI PÄIVÄ PAHENE!