Eilinen lääkärin koipioptio piti sisällään siis sairasloman jatkon vielä ensi ma asti. Kuulema pitäisi lepuuttaa lisää, koivet ylös jne. Mutta kun tiedän, että asia ei tästä enää parane. Yli vuoden kokemus nääs. Eli tänään minulla on sitten soitto-optio työarvauslääkärille, josko saisi hänelle ajan jossain vaiheessa ja pääsisi taas tarkempiin selvittelyihin. Olen kyllä jo itse tehnyt diagnoosin, mutta se pitää nyt varovasti syöttää lääkärille, vaikka tyhmempikin sen tajuaisi. Jostakin syystä lääkäreille EI saa näyttää itse tietävänsä, mistä on kyse ja mikä vaivaa. Se on ilmeisesti ammattitaitoa loukkaavaa, vaikka väittäisin kevyesti kenttädiagnostiikassa peittoavani kandin kuin kandin, ainakin normaaleissa arvauskeskusasioissa. Eli nyt sitten ollaan taas sairaslomalla.

Teinkin sitten eilen piruuttaan duunia yli 10 h. Tässä on taas kiva paradoksi; pystyn tekemään töitä, mutta en pääse töihin fyysisesti. Jo kävely kaffehuoneeseen tekee välillä hankaluuksia. Tai tupakalle. Eli minullehan kannattaisi jo maksaa taksimatkat ees-taas ihan siitä syystä, että teen sitten hulluna töitä ,D

Pitääkin heti miettiä, mitä on sopinut jo tälle viikolle. Tänään on kurpitsatreffit eli Syligummisetä on tulossa tekemään jotain tuolle iiiisolle gurmitsalle. Minä saan sisukset ja hän kuoret, joista tekee Halloween-lyhdyn. Homma on sen verran rankkaa ja hankalaa, että käy minusta miehisestä työstä ,D Sitten pitääkin taas käydä Kummisedän luona pyykillä, vaihteeksi. Ja keskiviikkona työkaveri miehensä kanssa tulee katsomaan, huolivatko vanhan idioottilaatikkoni vaiko eikö. Jos ei, lahjoitan sen muualle. Sehän toimii ihan pätevästi. Sitten yhden kaverin pitäisi käväistä hakemassa muuan huivi. Toisen kaverin pitäisi käydä hakemassa läjä vaatteita. Ja lauantai on tietysti sovittu jo Belgarionin kanssa yleiseksi tapaamis- ja roudauspäiväksi. Ai niin - huomenna on taas akutustakin. Pitää pyytää mahdollisimman paljon neuloja koipiin. Hurjaa menoa siis...(tämä on samalla oma muistilista)!

Lokistaniassa kato käypi, mainio Zepandakin joutui lopettamaan bloginsa kertomistaan syistä. Zepanda - jos luet tätä, laita viestiä missä maailmassa vaikutat, lukisin kovin mielelläni lokiasi edelleen...Samoin Väinöä ei löydy mistään - vai oletko edelleen tauolla? Jos luet ja lokitat, jätäpäs viestiä! Muutama mainio blogi on löytynyt myös ja ovat nyt tarkkailuni alla, ennenkuin lisätään listoille. Kyllä Lokistania aina kehnot ohjelmat TV:ssä voittaa, suorastaan peittoaa. Pieni utelias minäni on kovin innoissaan aina löydettyään jotakin erilaista, taviselämää tai härpättelyä - tai oikeastaan ihan mitä vaan, joka on hyvin kirjoitettua elämältä haiskahtavaa tekstiä. Mainittakoon, että seuraan muutamaa blogia, joita en laita tuohon musteihin linkkeihini - aivan syystä että ovat muutoinkin jo niin jumalattoman suosittuja, etteivät minun lisämainostani tarvitse. Toki voivat olla lokilistalla silti suosikeissani...

--------------------------------

Purrrrrrrrrrrrrrrrrve, kaikki kamut! Ette kyllä tiädä miten suasittu mä oon. Eileski mamiskan työkaveri lähetti mulle oikeeta kalkkunansisusta, jotai maksaa ja semmosta. Kun ne oli ostaneet koko kalkonin eikä niillä oo sitte kissaa, nii tää oli ajatellu tuoda töihi. Ja mä-mä-mä sain sitte pussillise, aika pienen, niitä heekkuja. Ai että oli namia, ne oli niinku valmiiks keitetty ja mamiska pilppo siitä mulle. Riitti mulle illaks ja jäi vielä vähä aamupalaksikin. Täytyy laittaa kiittimeili sille ihmiselle - on se kliffaa, ett joku muistaa. Eiks vaa? Muute mä kuuli eilen, ku mami sano, ett se on viel tän viikon sairaslomalla. Saa sitte olla mun kaa joka päivä. Vaiks musta se on aina ollu yhtä sairas ja omituine. Vaiks nyt se on niitä takatassujaa valitellu. Tai ei valitellu, eilen aamulla se karju ku oli lähdössä töihi. Sitä vissii vähä sattu. Siis oikeesti se kilju ja käveli pitkin seiniä ja huonekaluja. Ihmisilläki pitäs olla neljä jalkaa, niill ois paljo helpompaa sillee. Tasapainoki olis parempi. Toiki orja aamusi aina horjuu ja sillee ja valittelee jotai aamujäykkyyttä. Me kissat ei osata edes olla jäykkiä. Minäkin olen komea ja notkea ja kaikkea. Ja komea. Tuliko jo mainittua siis.

                            214973.jpg     

Olkaa niin hyvät, arvoisat Lokistanian kissaleidit - tässä minä olen, ota ja vie minut vaikka heti ,D Nyt nimittäin Poika laitto kuvat ja mulla on hurjasti uusia kuveja. Tää nyt piti laittaa heti ekaks, ettei vaa kukaa unohda miltä mä näytän. Ja vähä senkii takii, ett Harmaa esiinty hrrrrrrmph-asennossa kaa. Nii ett täältä pesee eli härifrån tvättas! Se on terpat nyt, mä oon syäny sitä kalkonii ja sitt viälä kalkkunaleikkeen, ett mä oon ihan masu täynnä ja unettaa. Mutt josko mamiskalta sais viälä pari maitonappii, niinku jälkkäriks. Tarttee yrittää pummia. Muuten se on purrrrrrr taas huomiseen!

------------------------------------

Huh - Vincent esiintyy. Kunhan näette muut kuvat, kaverista on tulossa varsinainen linssilude. Prle kun ei ole nyt varaa parempaan kameraan. Täytyy odotella veronpalautuksia, josko niistä kehtaisi sijoittaa em. hankintaan.

Päivän slogan: Terveys on pohjimmiltaan hitain tapa tehdä kuolemaa!

Päivän biisi: Kulkurin iltakalja

Kesken oleva kirja: Kalervo Palsan päiväkirjat, merkintöjä vuosilta 1962 - 1987 - Toimittanut Maj-Lis Pitkänen

Muistopäivä: Tänään on Aleksis Kiven päivä sekä Suomalaisen kirjallisuuden päivä!

                                        214974.jpg

KIRJALLISUUSPITOISTA JUHLAPÄIVÄÄ LOKISTANIAN VÄELLE!