Ja maanantai on ainakin kerran joka viikko. Ihan joka viikko. Minä inhoan näitä päiviä. Lisäksi inhoan sitä, että tämä prrrrrrrrrvetin kone kaatui juuri, kun olin kirjoittamassa päivityksen viimeisiä sanoja. Ja kaikki haihtui bittien taivaaseen. Arvatkaas, viluttiko? No, tälle päivälle olen järjestänyt itselleni retken etelään, eli lähden suoraan töistä käymään vaihteeksi Hakiksessa eli Yrjöllä ja Hallissa. Hakemassa shampoota, nassurasvaa, roiskeita, munuaisia, ehkä fisua ja juustoa, jos rahat riittävät. Pakko käyttää nyt näitä vapaa-ajan matkoja, kun tässä kuussa sain kortin kesken kuuta. Etteivät luule, etten käy missään. Siinä on pieni vaara, jos matkoja jää käyttämättä. Kivat byrokraatit huomaavat tämän korttia uusiessa, jolloin määrää saatetaan vähentää. Että näin. Muutenkin tämä päivä on hyvä päivä käydä retkellä, ei ole niin repo kuin loppuviikosta. Jaksaa ehkä vähän kävelläkin.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Haa – 10 000 kävijän raja meni rikki ja onnekas (?) voittajakin on ilmoittautunut. Otan uudestaan yhteyttä vielä tänään asian tiimoilta. Ihan kiva, että olette näinkin useasti täällä käyneet 15.11.06 jälkeen. Koska edellinen laskuri pimahti juuri ennen maagista lukua taannoin, joten ei ole ollut faktoja, millä juhlia. Toivottavasti jaksatte edelleen lukea mauttomia ja typeriä jaarituksia omituisista asioista.

 

Ei minulla näin maanantaina mitään asiaa olekaan.  Opinnoista en saanut mitään paperille, pyörittelen edelleen asioita pienessä mielessäni. Ehkä sitten viikon aikana. Muutenkin sunnuntai meni perinteisesti  ketuille. Ei huvittanut mikään. Varovasti pölkkäröin, koska oli pakko. Ruuan laittoon en juuri jaksanut vaivautua eli lohkopottuja, salaattia ja juustoknakkeja. Ihan hyvää, muttei mitään gourmet-tasoista sunnuntailounasta. Ja sitten lukemista ja konetusta ja nukkumisyrityksiä. Yhden lääkkeet jätin välistä pois kuitenkin.... hyvä minä, kun en tehnyt mitään, ei pahasti särkenytkään.

------------------------------------

254944.jpg

 

Purrrrrrrrrrrrmenta kaikki kissinkat! Uaah, nyt mä oon kyll ihan hurjan väsyny. Ne Reetin bileet oli toooooooosi mahtavat, upeet, hianot! Kiitti vaa hurjasti Reetille ja sen mamille. Hirmu hyvät tarjottavat, kunnon musaa ja upeita leidejä – mä en ees tuntenu kaikkii. Ja sitt mä olinki jo aamuyöst ihan pirtsakka ja yritin kertoo mamilleki, ett oli kliffaa. Mä kiivin sen päälle ja kiljuin korvaa. Mutt hei, aatelkaa, se kehtas huutaa mulle... nii ja sanoo niit kamalan rummi sanoi! Ett mä oisin hiljaa. No ok, vähän mä mökötin, mutt se suastu herää pual neljält, ett mä sain puukkiruakaa, ja kalkonii ja maitonapikoit. Nii ja pääsin ulos jolisee kunnoll ja sitt terottaa mun kynnet. Ett ei ollu eilen mitää ihmeruakaa sitte, sitä tavallist vaa. Eikä päivälkää ollu mitää erityist, paitti noi bileet. Me oltii vaa rauhas himass mamin kaa. Eikä sitä hotsittanu vissii oikee mikää. Se vaan haahuili tossa ja sillee. Vaiks mäki kyll goisin aika paljo enne niit bileit. Mamiih, hei, jos sä sinne hallii kerta oot menoss nii mulle sitt munuaisii heiiiiiiiiiih, mamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih!

402363.jpg

 

Toss kuvass, tää on siis niit vriijustkii, ois sitt vinkkei noide näyttöje uusiokäytöst. Ku mami sano, ett ne on vähä ongelma. Nii, ni niit voi sitt käyttää vaiks tällee. Mut nyt mä meen goisii oikee kunnoll, ku mä vetäsin jo kasan puukkiruakaa ja sillee. Tassutellaa taas huamenna!

 

-------------------------------------------

 

Päivän lekurimoka: Ja tämä suoraan sairaskertomuksesta "Aikoinaan 41-vuotias leipomotyöntekijä." Siis, tuota aikoinaan 41-vuotias, siis, onhan jokainen yli 41-vuotias ollut aikoinaan 41-vuotias...nyt ei Welhotar ymmärrä ;D

 

Päivän biisi: Broken English

 

Ja luettua: Juha Partanen - Cyrano ja hullu koira: muistelmia Leevi and The Leavingsien Gösta Sundqvistista; no joo, miten tästä tulee ihan pikkuisen mieleen rahastuksen maku, vaikka uutta tietoakin toki on, ja kuvia... mutta kuitenkin. Ja sitten Kata Kärkkäinen - Jumalasta seuraava, aika yllättäen ei paha ollenkanas... voisi jopa suositella, mikäli sietää kuvausta todella narsistisesta persoonasta ja toisaalta erinäisistä kliseistä. Parempi kuin luulinkaan.

 

 

                               265380.jpg

                           

                        MARISEVAA MAANANTAITA!