Voihan rähmä – arvatkaas väsyttääkö? Väsyttää niin, että hampaat lähtee. Särkee, juilii ja jomottaa. Lisäksi ketuttaa. Welhottaren normiaamu, kaikkinensa. Karvakasan suljen vielä jonain aamuna kylppäriin ja jatkan kylmästi uniani. Aivan varmasti, nih!

Taksoasiaan eli tässäpä HMPK:n vastaus siihen viimeisimpään valitukseeni:

”Vastaus palautteeseen. Annoitte palautetta 9.6.2009 tilatusta kuljetuspalvelumatkasta jolloin kuljettaja ei ollut saanut oikeaa osoitetietoa. Matkapalvelukeskuksesta saamamme selvityksen mukaan asiakkaan kaikkiin osoitteisiin talentuu automaattisesti myös lisätiedot.

Tässä tapauksessa kuljettaja ei ole tehnyt kuittauksia asiaankuuluvalla tavalla joten hän ei ole luonnollisesti saanut lisätietoja eikä matkapalvelukeskus voi tietää moneltako kuljettaja on ollut osoitteessa. Välityskeskus ei hoida ajojärjestelyjä manuaalisesti muulloin kuin asiakkaan tai kuljettajan ilmoittaessa ajankohdassa olevan matkan poikkeustilanteesta tai invataksia tarvitsevan asiakkaan matkan jäädessä avoimeksi.

Palmia aloittaa suunnitelman mukaisesti matkojen välityksen 1.7.2009 alkaen. Oletettavasti myös asiakaskirjeet saapuvat ennen palvelun alkua.

Ystävällisin terveisin
Kuljetuspalveluyksikkö”

Eikö olekin informatiivista ja suoraa puhetta – voihan kilin sp-elimet sentään. Aina syytetään asiakasta tai kuljettajaa, koskaan eivät ota mitään omaksi viakseen. Eivät vieläkään! Ei, mitään ei Palmialta kuulu eikä kotisivu toimi. Ihan kiva! Ajattelisivat vaikka sitä, että jotkut tosiaan tarvitsisivat tietoja etukäteen esim. avustajia tms. ajatellen. No, ans kattoo! Pärsheelleen menee, jos ei edes tiedotus toimi – tässä on juhannus ja lomia tulossa (joillekin siis)... Ei prkele, ei hyvältä näytä!

Varastolla normihommia, tasaista tahtia. Edelleen pöytiä putsitaan ennen lomia. Joillakin on tod. kunnolla lomaa. Seinänaapuri on 2 kk poissa, on säästövapaita, ylimääräisiä lomia jne. Äkkiä siitä pari kuukautta tulee. Samoin eräs kaverimme, joka oli pitkällä sairiksella. Tuolloin hän ei päässyt käyttämään pitkää kevätlomaansa, joten se siirtyi nyt kesälle. On se joillakin mukavaa. Minä olen osani valinnut enkä aio siitä sen enempää kitistä. Kunhan nyt silloin tällöin mainitsen ja marisen. Perstaina on kakkukaffet, örps. Omituiseen aikaan ei klo 10. Tämä ei tykkää. Kehtaisikohan kakun jömmata ja syödä vasta evästämisen jälkeen =O Ei se kyllä ole oikein etiketin mukaista, mutta... Keittelin eilen padallisen thai-tai-kalakakeittoa, josta tuli taas äärihyvää – njam. Mausteiden ja vihannesten osuus on juuri oikea, se siinä vaikuttaa! No, sillä mennään nämä pari päivää. Ainut (ja muiden ongelma) on keiton ulkonäkö, se on melko epämääräisen väristä kaikkien mausteiden ja kookosmaidon takia. Liemi näyttää kuravedeltä! Tuoksut kyllä kilpailevat hyvän ravintelin kanssa, josta alakerta jo eilen huomauttelikin paukuttelemalla partsinsa ovea. On se kumma, kun tupakansavu häiritsee (vaikka on lasitettu parveke), kaikki öljyssä käristetyt maustehaisut häiritsevät, samoin sipuli ja fisu *huoh*. Pitäisikö hankkia jostakin jotakin paistetun, tapetun elukan lihan hajuista sprayta, jota voisi suihkutella tuolloin tällöin naapuriin päin?

Josta tulikin mieleen, että jollakin on ollut tosi epattoajatus: taloyhtiöllä on lauvantaina piknik-ilta, tuo grillikäristettävät ja juomat mukaasi, tutustutaan toisiimme. Suoraan sanoen, EVVK! Tiedän, että siellä on mukana ainakin tuo kimittävä leidi, varsinainen kersantti Karoliina – ei, en halua tutustua heihin keneenkään. Tai jospa kuitenkin, menisi mukaan tofupaketti kainalossa ja jallupullo taskussa. Hyh-hyhhyttelisi kuolleille elukoille ja oluen juojille, tsihih.

Ei minulla taaskaan mitään asiaa siis ollut, kuten huomasitte. Ulkona on outo keli – ukkosta ilmassa? Lyödäänkö vetoa?

--------------------------------------

254944.jpg
Purrrrrrrrrrrviska, kissinkat! Nonnih, nyt saatii orja järjestyksee. Eile tuli fisuu, tuli oikee kunno biitti. Sitt mä onnistuin viäl pummaa heekkubiiti, ku se duunas sitä soppaasa. Karmeet vaa kattoo, ku se mättää niit haisupurveleit sekaa, hirmu mones puukist kaikkee pahalt haisuvaa taravaa. Mun miälest ne naapurit on oikees, en mäkää ton haisuist tykkää. Ei sen viakus oo kiva ollakkaa, ku se on syäny tommost. Ei voi pökkii nassuu ja nenutella, ku orja haisuu kaikell kummall. Käänsin sitt takamuksen sen nassuu päin – ne haisuu samall, mun takamus ja mamin nassu, nih kerta! Mä märisin sen taas hereill. Oli kaamee nälkä ja kaikkee. Ja kuiteskaa se koskaa jaksa mitää ku aamusi. Nii et oma vika. Ja jos se meinaa mut arestii laittaa, mä jolisen nii, ett joku taatust soittaa kissihälytyksen. Ett tääll rääkätää elukoit. Ai mite nii ei voi mennä mukaa pihall, mä voisin kyll mennä. Mä tiän ett siälä on kissi-ihmisii ja jos joku antais vaiks jotai krilliheekkuu. Toi ei muka syä tapettuu elukkaa, valehtelee, mä oon ainaskii nähny ett on uponnu. En kyll muista millon, on siit aikaa. Mutt jos mä menisinkii yksi, tykkäisköhä ne? Vois samall näyttää, mite kissit kuapsuttaa kakit hiekkiksee ja kaikk temput *virn*. Se voi kyll olla vaarallist just ton takii. Mä tiän, ett niit kissivihaajiiki on. Ei oo must taaskaa fotoi, orja ettii jotai.

1244680649_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 


Kliffaa torjantait kaikill kavruill!

---------------------------------

Vincent, sinä et mene yksin mihinkään grillijuhliin! Tuliko selväksi?

Päivän slogan: Epäsosiaalisuus on toinen nimeni, ensimmäinen on valikoiva sosiaalisuus.

Päivän biisi: Kesäkatu

Luettua: Tom Egeland – Liiton vartijat, voi hyväinen aika, uutuuksina pukkaa taas Tavinski-koodin jäljennöstä tai siitä aiheensa saanutta pohjoismaista tavaraa. Ei toimi, ei. Ei ole edes jännä, ei. Eikä tämä tykännyt yhtään. Eli en suosittele kuin itseään karaiseville tai kiusaaville lukijoille. Parempaakin on tarjolla, valitkaa jotakin muuta, pliiiiiz!

265380.jpg 

KISSIKENKÄT KESTÄVÄT MYÖS SALAMOITA!