Menin eilen omisarvikselle uusimaan repsuja. Niitä tulikin vähän enemmän kuin oli tarkoitus. Hän kun tahtoi välttis kuunnella keuhkoja ja aivan, siellähän se muhi vielä vaan, bronkiitti siis. Niin että uusi kuuri mömelöitä ja loppuviikko sairista. Olenhan minä ollut yli 3 vkoa kipeänä duunissa. Minkä kyllä kerroinkin. Kun hän ihmetteli, miksen tullut uudelleen, sanoin suoraan senkin; ei kolmella sairaspäivällä tee noissa(kaan) hommissa yhtään mitään. Yöt yskii ja särkee niin prleesti, että päivät on ihan pihalla. Mutta paikalle olen raahautunut...

 

Arvatkaas, mikä muuten ketutti aivan raivoon asti? Upon sijainen ihmetteli, miksi minä taas sairikselle. Häntä kun niiiiiiiiiiiin särkee kädestä ja lekuri vaan määräsi fysioterapiaan. En jaksanut selittää enempää, sanoin vaan keuhko-ongelmien jatkuvan. En ole muille puhunut vielä edes tästä osa-aikaisuudesta tai muusta mitään. Ei ole tarvis tietää, ainakaan kaikkien. Tiedän, että siitäkin tulee taatusti taas jotakin sanomista tyyliin ”...milläkähän keinoilla se semmoista, sehän on ihan kunnossa ja suorastaan freesin pläski...” Juu, kyllä minä muutaman askelen jopa kävelen melkein normaalisti, jos on oikein hyvä päivä! Että riepoo. Kuitenkin.

 

No, nyt siis makoilen kotona. Eilen tulin puoliltapäivin suoraan tänne ja sänkyyn, nukuin ensin 3 h ja söin vähän saladoa ja join kaffet. Sen jälkeen uinuin melkein 2 h lisää. Ei paha. Ehkä se tästä. Yölläkin heräsin vain x 3, pääsin uudelleen uneen. Väsy on, on.

 

1318261501_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

 

Tänään olen tuossa klo 10 kieppeillä lähdössä apteekkiin hakemaan lisää antilooppeja, vähän vaffempaa plaatua sekä erinäisiä lisämömelöitä. Samalla saan hoidettua lähtevää postia sekä vietyä ja noudettua jokusen opuksen. Lisäksi käyn Karjaustalossa hakemassa mm. paketin pyykkipoikia – onko kukaan huomannut, että nekin ovat nykymaailmassa olemattoman kestäviä! Vastahan minä joskus 10 v. sitten ostin paketin ja nyt ne jo ovat kaikki räjähtäneet käsiin :O Höh, sanon minä... juu, oli sieltä jotakin muutakin noudettavaa. Näihin menee aikaa ja sitä olisi siis käytettävissä, jos vaan jaksaa. Pakkohan se on taas yrittää. Samalla täydentää vähän kuivamuonavarastoja, koska perstaina on kuitenkin vielä käytävä uudestaan kaupoilla.

 

Mutta parasta se, että sain edes vähän nukuttua. Nyt tahtoisi vielä lisää *zzzzzzz, hän nukkuu*. Ei minulla ole mitään ongelmia ottaa päikkäreitä, jos ei seuraavana päivänä ole tarvis töihin. Josta tuli muuten mieleen, että omisarvis kyllä oikein kiirehti sitä osa-aikaistamista noin niinkuin kunnon kannalta. Hänen mielestään olisi parasta aloittaa mahd. pian. Sanoin asian selviävän ilmeisen hitaasti Varaston byrokratian tuntien...

 

Että tällaista tänään, nyt lisäkaffet ja mömelöt kehiin sekä kauppalistaa tekemään, Polka baanalle ja torille framille tienaamaan ;)

 

 265380.jpg

 

POLKA, JOKA VISSIIN ON TAAAAAAAAAAS SAIRAS!