Ähh, eipä tuo ilma täällä sisällä hirveästi ole ehtinyt friskaantua. Tuulee väärästä suunnasta, kumma kyllä, kerrankin. Yleensä ujeltaa suoraan ikkunoista, mutta nyt ei eli hiukka hikitunkkaisa olo täällä vieläkin on. Ei kun parvekkeen ovea ja laseja vähän vielä enemmän auki täksi päiväksi. Kyllä kai se siittä.

 

Kävin eilen sitten ostelemassa kuiva-aineksia jömmaan kaupoilta, vähän vihanneksoja ja semmoista myös. Ei mitään ihmeellistä. Paitsi Rismasta löysin yhden puolihintaisen omituisen näköisen T-paidan, kustansi 6 juuroa. Se pääsi matkaan, samoin yhden sukat. Muuta en tuhluuttanut, tosiaan. Ei ole varaa. Sen verran meni laskuja (niitä ylimääräisiä, joita aina on kesäkuussa!) maksuun huomiseksi.

 

Hörhökin ilmoitteli itsestään ja pyyteli anteeksi ”aiheuttamaansa mielipahaa”. Vastasin, että siitä selviää oikein hyvin käteisellä sekä tekemällä muutaman palveluksen ihan työn muodossa. Menipä mies hiljaiseksi ,D Eli tuskin taas kuuluu mitään pariin kuukauteen.

 

Itse en saanut kauppareissun jälkeen mitään aikaiseksi. No, muonaa tein eli kalasalaattia sekä pari uutta perunaa. Jälkkäriksi kaffetta ja rivi tummaa sukulaatia. Sillä nyt lepopäivän pärjää hyvin. Jäi vielä apetta täksikin päiväksi.

 

Pitäisi ehkä nyt varata aika siihen olkapään UÄ:n ja piikitykseen. Käsi on outo, kipuilee ja juilii sekä on samalla taas välillä tunnoton ja puutunut, kupit lentelevät ja kirjoittaminen on välillä hankalaa. Ei kiva! Mutta tätä vapaapäivää en siihen tuhlaa, ehkä huomenna sitten soitan – jos ehdin. Samoin oikea koipi viestittelee taas omiaan... Ähh sillekin. Ostin hevoslinimenttiä nilkkoja varten, se on halvempaa kuin IcePower ,D Paljonkin ja yhtä tehokasta, samaa mieltä oli kassaleidikin, kun katseli omituisia ostoksiani (useampi paketti taateleita, mehua ja hevoslinimenttiä).

 

Iltapäiväpäikkärit sain kuitenkin otettua ja näin taas itkettävän nostalgisia unia. Voihan mähnä... Mikään ei ole koskaan niinkuin ennen! Ei enää ikinä. *huokaus* Tekisi mieli vetää perheet olalle, tänään ei vaan onnistu. Huominen tulee olemaan niin karski työpäivä, että krapulassa siihen ei pysty. Pakko sinnitellä sopivaan ajankohtaan.

 

Ei tästä kuulkaas tule yhtään mitään! Minä en saa aikaiseksi mitään. Minä en jaksa mitään. Minua suoraan sanoen vituttaa useampikin asia. Minä en pääse lekuriin silloin kun haluan enkä sinne minne haluan. Minä en pysty kävelemään kunnolla enää ikinä. Vitut!

 

Menen takaisin nukkumaan, otan lisää mömelöitä. Mieluummin koko kourallisen. Perkele.

 

265380.jpg 

 

POLKA, HIEMAN KIREÄNÄ TÄNÄÄN!