Eijjumalauta, taas on tullut nukuttua :o Tai enempi horrosteltua siis eilenkin. Belgakin jo ihmetteli. No on sitä kyllä univelkaakin, enemmän kuin laki sallii. Yöunet jäävät aina liian lyhyiksi, niin viikonloppuisinkin – pakko ottaa uusiounia ja päikkäreitä. No, huomenna sitä on lupa löytää itsensä taas Varastolta. Argh.

 

Tänään taas edessä pakkoliikkeitä huomisen saavuttamiseksi eli evästen kokoamista, taksojen tellimistä, suunnittelua mitä tehdä ja minäkin päivänä (on postiasiaa, kauppaa ja muuta, prletto). Eipä paljon huvita! Oikeastaan ei huvita yhtään mikään nyt, kun loput kirjatkin ovat aika tylsähköjä virityksiä. Kyllä ne lukee, mutta ei niistä ihmeemmin taida irti saada. Pitää kaivaa toista varastoa tilalle, juu, sieltä riittää vielä.

 

Riittää muonaakin, se on vaan aika lailla yhtä-ja-samaa, mutta mitä välii. Minähän sen syön, ei ole turhan tarkkaa. Kunhan on jotakin. Eikä muuten edes kiinnosta, ilma on harvinaisen painostava taas vaihteeksi. Ei edes kunnolla nälätä, kun eilen tuli mussutettua kunnolla. Vedin kaksi lautasellista, Belga kolme ,D

 

Belga muuten näytti saavan masiinan kohtuulliseen kuntoon. Juu, oli vikaa, jota yhdessä ihmettelimme. Eli väärä näytönohjain käytössä (se simppelimpi), graf.pross. lämmitti kierroksillaan 92 asteeseen (!) ja muuta kivaa pientä – ei ihme, että matolaatikko toimi omituisesti ja kaatuili. Nyt pitäisi kaiken olla suht.koht. kunnossa *peukuttaa*. Tosin teki hän töitäkin parisen tuntia, sai myös stipendin ja vähän herkkuja Serkuista, että jaksaa kesäopiskelut. Olen tyytyväinen, jos tämä nyt kestää normikäytön, muusta viis tai kuus. En minä mitään ihmeitä pyydä enkä tee edes. Ilmeisesti yhden päivityksen yhteydessä on tapahtunut jotain outoa, muuta selitystä asialle ei keksitty. En päivitä enää mitään, mikä ei ole ehdottoman tarpeellista... prleen Keitsin pojan vehkeet!

 

Vinski goisi eilen koko päivän, kun satuin syöttämään sille vähän donaria ennen Belgan tuloa. Kissi sammahti kuni kunnon addikti ainakin ,D Ei ollut edes pummimassa lohta tai kärttämässä muuta muonaa. Suorastaan huvitti. Kun itse heräsin lyhyiltä päikkäreiltä, heräsi kissakin melko ihmeissään ja haisteli ympäriinsä – varsinkin minua ja käsiä sekä suuta... Juu, fisua oli syöty eikä hänelle muuta kuin donaria. Ai että, taas ropisi pisteitä, mutta alaspäin. Ilkeä emäntä, tosi ilkeä. Mutta kun, donaria ja kissanmuonaa kuitenkin – eikä lohta ollut kuin pari viipsaletta per sierainpari, joten se siitä herkusta.

 

Aika hyvin pärjätty pari päivää vähemmillä kipumömelöillä ym. Silti koivissa sellainen normisärky, mutta siedettävässä määrin kuitenkin. Samoin olkapäät eivät pidä olostaan ja muutakin jomotusta löytyy. Ähh, kaffetta lisää ja kyllä yhdet mömelötkin pitää riipaista. Muuten en saa mitään aikaiseksi!

 

Päivän slogan: Hieno päivitys, en tiennytkään, miten sykkyrällä olin. Nyt saan taas uskaltaa. Heti tämän julkistettuani

uskaltaa.... olla melkein ihminen... melkein.

 

Päivän biisi: Peaches

 

Luettua: Maggie Stiefvater – Väristys, susista, ihmisistä ja ihmissusista. Aika mukava nuorisokirja (ainakin enemmän), sopii myös teemasta innostuneille. Herkkyyttäkin löytyy, rakkautta, muuttumista ja muuta, minä suosittelen! Barbara Ehrenreich – Nälkäpalkalla, tämä on jo vanha juttu ja kerran luettukin, mutta kaipasin uudelleen luettavaksi. Fil.tri lähtee selvittämään Jusalan matalapalkkaisten asemaa eli itse tiskaamaan, tarjoilemaan, siivoamaan ja vielä elämään sekä kauhistelee tilannetta. Eipä liene parempi nytkään. Tosin tässä on hieman feikkiä, koska leidillä on vararahasto ja mahdollisuus tukeutua hätätilassa tuttuihinsa jne. Mutta silti, suosittelen kaikille – tämä on Jusalaa, mutta sovellettavissa hyvin kotomaahankin eli miksi EI kannata tehdä yhtä työtä, jos palkka jää alle tietyn minimin. Sanokaa mitä sanotte! Jamie Freveletti – Pahaa pakoon, jahas ja tuota, epäuskottava ns. seikkailu, jossa leidi jää henkiin lento-onnettomuudessa Venezuelassa ja muut eloonjääneet otetaan panttivangeiksi. Emma jatkaa pakoaan, kas kummaa, myös henkiin jääneen agentin kanssa. Huimeita, verta, korruptiota ja ylläreitä. Ei oikein toiminut meikäläiselle... Erotica-sarja – Rietas orkidea, sitä itseään eli ei kovinkaan hienovaraista erotiikkaa enää, lähemmäs pääsee jo silkkaa pornoa osittain. Yhtä jyystämistä, melkein, eli ei jaksanut viihdyttää jos ei kiihdyttääkään. Ainoa positiivinen asia, että nämä oli kirjoitettu (muka) naisten näkökulmasta. Antipas olla taas senkin sitten. Matti Laine – Ammattilainen, hän on tappamisen ammattilainen, joka saa tehtävän. Samalla hän sotkeutuu monen muun elämään Suomessa, vaikka itse onkin toisaalta. Sotku on mielenkiintoinen kuvaus monen nykyihmisen elämästä, sieltä vähän toiselta saralta, rahaa on, ehkä. Tai sitten sitä yritetään hankkia taviselämässä. Ihan ok opus, kunhan pääsee yli tietystä vierauden tunteesta, joka välttämättä hiipii ammattilaisen mukana matkaan. Lisää linksuista, jos kiinnostaa...

 

265380.jpg 

 

VIELÄ VAAN UNTA, JOS SITÄ ON TARJOLLA...