Jonkunlainen joulunjälkeinen henkisperäinen krapula tms. ilmeisesti vallitsee joka puolella. Ihmiset ovat (siis myös minä, vaikka minua ei ehkä ihmiseksi luetakaan) saamattomia, mikään ei huvita, ahdistaa... On apea olo, ilmeisesti tätä vaivaa on todellakin liikkeellä sekä Blogistaniassa että Varastolla. Tämä on huomannut sen. Toisaalta, nyt kannattaa tehdä kuten työkaveri, joka kertoi heittäneensä kaiken j-tavaran jo maanantaina takaisin kaappeihin, siivonneensa koristeet yms. pois ja jättäneensä vain kaamosvalot. Että tämmöinen tapaus .D

 

Valosta tulikin mieleen, että ostin itselleni lopultakin sen kauan tarvitsemani ja kaipaamani valon eli KIRJALAMPUN. Tämmöisen.

 

 

1293555680_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

 

 

Ja juu, iiPeistähän se, kun halvimmalla sai postikuluineen kaikkineen. Jokaisella kun ei tod. ole mahdollisuutta ravata erinäisissä paikoissa etsimässä ao. härpäkettä ja / tai sitten vielä erikseen siihen patteria. Mutta on aika tyylikäskin ja toimii kuin unelma. Ai että mihin minä sitä tarvitsen? Oletteko huomanneet, että takson ja varsinkin koppitakson penkillä on pimeää ja minä kuljetan aina reissukirjaa mukanani! Kesäisin sitä näkee vähäsen sentään lukea aamuin-illoin, muulloin ei muutoin kuin ulkona odotellessa. Mutta nyt, nyt näkee jopa sisällä. Varsinkin, jos on yrmeä kuski tai ei itseä kovasti jutututa. Että on hiano ja tarpeikas vekotti! Nih kerta.

 

Hänminkiä Varastolla aiheuttaa pirullisten kiireiden lisäksi erään leidin siirtyminen osastollemme. Henkilön, joka on osoittautunut hlvtin laiskaksi prseennuolijaksi, tekosairaaksi sekä työpaikkakiusaajaksi (tästähän rapotin jo aikaisemmin!). Toivomme kovasti, että hän muuttuu asemapaikan muutoksen myötä. Että kaikki olisi johtunut vain turhauttavasta ympäristöstä. Että me muut olisimme niin kivoja ja mukavia, että hänen olisi hyvä olla! *voi huokaus* Ei, en minä ole ennakkoluuloinen. En vain hirveästi pidä ihmisestä, joka ei mitenkään voi edes kuvitella asuvansa vuokra-asunnossa, kehuskelee tuttavillaan ja jälkikasvunsa harrastuksilla yms. Tiedätte varmaan tyypin. Työajan hän käyttää säntäillen huoneesta toiseen juoruamassa... ei kun siis harjoittamassa sosiaalista kanssakäymistä. Pitää parin tunnin ruokataukoja ja käy kaupungilla ostoksilla ja muuta vastaavaa. Saas nähdä, mitä tässäkin vielä tapahtuu. Minä tulen tästäkin rapottamaan vielä, kun siirto konkreettisesti tapahtuu!

 

Jahas ja muuta? Lunta on, kylmää on. Missään ei ole kunnolla aurattu ja taksot sutivat ympäriinsä. Nilkat ja koipiset särkevät pahasti, kun joutuu lenuamaan kinosten ja lumipuuron läpi autolle. Ei kovin mukavaa. Lisäksi Nukkuhiekkamies on jo useamman kerran jättänyt treffit väliin ja minulla alkaa olla hänelle painavaa sanottavaa!

 

Mutta eilisen iltanettailumaratonin jälkeen tarttee nyt äkkiä kaffetta ja kovasti mömelöitä sekä vitamiinoja! Että minä menen nyt taas... olikohan tämä yhtään eilistä parempi postaus *epäilee*?

 

Ai niin, vuoden vaihtumisen kunniaksi, JukeQuiz vuoden 2010 tunnelmissa   – käykkä ny ihmes taas vastamas! Aihhet o kaikk tämä vuatissi jutui ;D

 

265380.jpg

 

POLKA LENUAA MENNESSÄÄN JA KÖNYÄÄ TULLESSAAN...