Tiedän, tiedän. Te olette jo taatusti kyllästyneet tähän teemaan ja siitä valittamiseen ja jaanaamiseen. Mutta se nyt on vaan pakko. Muuten sekoan vielä pahemmin ja sitähän te ette halua. Vai haluatteko? No, jatkoa siis tarinaan "Polga naapureiden armoilla, Vol 2.12".
 
Kerroin työkavereille - osalle siis - näistä naapurien toilailuista. Yllyttivät jo joko käymään räväkästi juttusilla tai ottamaan suoraan yhteyttä poliisiin herjaus- tai kunnianloukkaussyytteen tekemiseksi. Siis sehän olisi kuitenkin poliisin tutkittava asia, vaikka mitään perää heidän horinoissaan ei olekaan. Kunhan aukovat päätään. Itse asiassa luulen, että heidän takiaan ulkomaalaisvahvistuksemmekin aikanaan muuttivat pois. Todisteita ei tietenkään enää ole. Muistatte varmaan, että kerroin alakerran hyvistä tuoksuista ja vilkkaista muksuista... Lisäksi työtoverit lupasivat vielä todistaa ns. hyvämaineisuuteni ja muuta mukavaa ,D Juu, ihan kivasti tsempattu. Silti sama jatkuu, tosin päätin pitää radiota päällä jatkuvasti, kun olen kotona ja säätää äänen sen verran kovalle, että en itse kuule kaikkea ulkoa. Suojelen omaa mielenterveyttäni sillä. Muuten ei jaksa, tulen hulluksi. Ahdistaa jo nyt, aivan riittävästi, kiitos.
 
Sopparien allekirjoitus torstaina iltapäivällä. Tarkastusihminen onkin loman jälkeen sairaslomalla *eheh* ja tod.näk. tänään / huomenna puhelimen tavoitettavissa. Yritän soittaa uudestaan, onhan se vähän tarkempi aika saatava. Muuten en vielä uskaltautunut tekemään mitään ilmoituksia muualle. Siis odotan nyt kuitenkin sitä virallista sopparia, parempi niin. On sitten ainakin varma. Luulisin. Pahoin pelkään, että uudetkin naapurit ovat allergisia / lapsiperhe on kaikelle allerginen / joku inhoaa tupakkaa yli kaiken / joku inhoaa läskiä yli kaiken / joku inhoaa mausteita ja vihanneksia yli kaiken / joku vain inhoaa minua yli kaiken. En minä mitenkään voi olla jokaiselle mielin kielin, nuolla urakalla persettä. Vai pitäsikö? Sorry, en siihen sentään taivu...
 
Olenko minä oikeasti jotenkin omituinen? Vai onko minut jotenkin niin helppo aina valita uhriksi? Ei tämä ole ensimmäinen kerta, kun olen joidenkin hampaissa. Edellisellä kerralla vain koko talo ihmisiä oli yhden leidin valituksen aiheena, se oli vähän eri asia. Tosin sain silloinkin enemmän kuin osani asioista ja aiheetta, tietysti. Siinäkin kävi lopulta niin, että eräs perhe veti asian tämän leidin osalta todellakin oikeuteen. Leidi poistui talosta ja koko kaupungista - ei sentään tervaa ja höyheniä. Oikeus siis voitti tuolloin, minutkin pyydettiin todistamaan ja jopa lupauduin. Ei kuitenkaan sitten tarvittu. Nyt ehkä tarvitsisin, jos tällä mennään, pirulauta. Olenko minä teidän mielestänne outo ja kamala ihminen, jos aamulla käyn tupakalla klo 03.00 - 06.00 sekä illalla 15.30 - 20.00, noin 3 - 4 kertaa aamulla + illalla? Liikaa saastutusta? No ymmärrän juu, on matalapainetta ja seisovaa ilmaa. En ymmärrä sitä, miksi eivät voi tulla suoraan juttelemaan!
 
Argh, en minä pääse näköjään tästä asiasta yli en ali, ennenkuin jotakin joko tapahtuu tai muutto on ohi. Sitten on taas toiset ongelmat, joista jaanata ja valittaa. Ei mitään iloisaa kerrottavaa siis, valitan! Jotta kuitenkin tulisitte iloisemmaksi, käykääs täyttelemässä uusin kyssäsatsi eli tietokilpailu JukeQuiz
, tosi kiva – uusi laatija ja kaikkea hianova! =)

 

Toivon kuitenkin myös kavereille ja ystäville jaksuja omien asioidensa osalta *vilkuttaa ja toivoo kaikkea hyvää, peukuttaa kanssa karvaisilla peukaloillaan*. Että joidenkin asioiden rinnalla omat jutut kuitenkin tuntuvat hetken varsin pieneltä... ja sitten ne taas suurenevat, höh.

 

No, taas kaffetta ja täisteräleib sekä mömelöt kitusiin ja Varaston rauhaan. Ikävä kyllä, lähes kaikki ovat ilmestyneet töihin ja oikeasti työsuma kasvaa. Käks. No, vaikka niinkin mieluummin kuin miettien tällä kertaa kotiasioita. Sain eilenkin kirjoiteltua ihan kohtuullisesti erinäisiä asioita, jotka olen luvannut tehdä ja pari ylläriäkin *wirn*. Että kyllä se siitä, kun oikein pakolla vaan rutistaa vaikka väkisin, pirulauta ja haistattaa napsureillaan pitkät veeeeeeeeeeeeeet!

 

1281365430_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

 

 

Päivän slogan: Näitä kiusaajiahan voisi nimittää vaikka tavismulkuiksi?!

 

Päivän biisi: American Idiot

 

Luettua: Spitz, Marc - Green Day,  Kolmen soinnun supertähdet, bändin nousu ja uho. Hyvä kertomus siitä, mitä tapahtui. Elävä, mielenkiintoisa ja asiallinen, kuitenkin. Suositan. Hyvä diskografia myös mukana!
 

 265380.jpg

 

 

VARASTOLLE JA ÄKKIÄ – NAAPURIT KANGISTAVAT ÄLYNKIN NOPEASTI!