Tänään on ns. normaali ns. työpäivä. Huomenna koulutuspäivä. Ja kas, sitten onkin jo perstai. Kun vain jaksaisi ajatella niin positiivisesti. Nimittäin tuossa aamunkähmeessä, kun pungersin itseäni ulos residenssistä, tuuli vaakasuoraan ja satoi jalkarättiräntää ja osin vettä. Onneksi oli sama eilinen taksokuski, joten ei tarvinnut selitellä eikä puhua yhtään mitään. Yhtä asiaa ihmettelen, näissä uusissa superpaikantimissa on myös ääni päällä! Kuka jumankekka jaksaa kuunnella koneellista naisääntä: aja 500 m, käänny vasemmalle, käänny vasemmalle, aja 400 m, käänny oikealle, käänny oikealle jne. Se kuulostaa melko kammottavalta yönhiljaisessa koppitaksossa, kun liikennekin on vielä melko olematonta. Minä en varmaan kestäisi sitä ääntä. Paikannin sinänsä on tietty kätevä peli, mutta tuo robottiääni - argh!

Ja muuten, sanokaa että olin oikeassa, koska tiesin. Takatalvi siis on juuri nyt ja ehkä vielä toinenkin tulossa. Älkää luottako kauniisiin ja lämpimiin alkukevään päiviin! Älkää ainakaan istuttako parvekkeelle mitään sellaista, jonka pitäisi kasvaa ikäänkuin kesää ajatellen! Minulla on edelleen parvekkeella Uuden Hörhöttären tuoma narsissos sekä kolmessa eri pikkupurkissa kissanruohoa eri vaiheissa. Arvatkaas, kiinnostaako kissaa? Hjuu, narsissos kiinnostaa, kissanruohoa katsellaan vain silmät ymmyrkäisinä eikä edes viitsitä maistaa. Pirle! Parvekkeen laitan joltiseenkin kuntoon vasta ilman kunnolla lämmettyä, samalla se tarvinnee pesua ja muutakin ehostusta. Eli nyt se saa vain olla rauhassa, enkä minäkään muuta toivo! Eilenkään kukaan ei uskaltanut (tai viitsinyt) häiritä rauhaani illan mittaan. Painuimme goisimaan kissin kanssa melko aikaisin ja no, se tiesi taas sitä, että nousimme klo 3 tienoilla ensimmäiselle aamukaffelle ja mömelöiden poimintaan. Kissi sai napikoita.

Heheeh, kiitos nolojen tilanteiden naisille, jotka vastasitte eiliseen haasteeseen. Kyllä sitä kaikille sattuu ja tapahtuu! En kerro useampia sattumuksia, se olisi jo väärinkäyttöä. Herjaamollakaan ei koskaan tapahdu oikeastaan mitään tosi noloa tai huvittavaa, mistä voisi kertoa - tai olisi lupa kertoa ,D Herjaamo pyörii tällä hetkellä radallansa, kaikki ovat suht. ylityöllistettyjä, josta välillä sitten syntyy hieman draamaa. Mutta sellaista tämä nyt vain on, työt eivät koskaan voi jakautua tasaisesti ja jos et älyä itse apua pyytää, ei sitä kukaan vapaaehtoisesti tule tarjoamaankaan.

----------------------------------------

254944.jpg

Huapurrrrrrrrrrrrmenta, kaiffat! No, menihän orjalle taas eilen perille, ett mä en siis kerta kaikkiaan ala sen kanssa mitää, jos mä en kans saa kunnon safkaa. Sanon sen sille heti, ku se tuli himaa ja avas oven. No se otti jauhista sitt sulamaa ja mä sain siitt biitin. Mun miälest oli vaan liika piäni, mutt se oli kyll piäni pakettiki, jost orjan pitää saada syädä kai kolme safkaa... hmph! No anto se sitt mulle härkää lisää, vähän kävin nualasemas. Ei oikee maistunu sen hurrrrrrrrrrrjan hyvän jauhiksen jälkeen. No orja sitt taas luki ja nakutteli koneella ja kaikkee tavallist. Ja sitt se muuttu ihan hurjaks ja söi yhen jukurtin, sitä se säästelee aina itellee, jos niinku tulee makeen himo. No mä sitt pummin sitäki vähä, ihan huvin vuaks, ett on niinku mitä pummii. Sainhan mä tiätty lusikallisen, ihan hyvää seki oli. No sitt ku orja oli vähä aikaa tsiigannu idioottilaatikkoo, mä taas löysin sen mun rengaslelun. Nyt mä oikeen näytin mamiskall, ett miten sill kunnoll leikitää. Siis ekaks otetaan se pyörylän reuna hampaisii, sitt samall tungetaa toinen etutassu siihen reunaa toiselle pualelle, sitt samall irrotetaa hampaat ja lingotaa se tassull - juma ett se lentää hyvin ja pyärii. Mä onnistuin vaihteeks taas hukkaa sen pari kertaa, ekaks maton alle ja toisen kerran sänkyn alle. Ja orja haki-etti-nouti! Tiätty, ett mä saan leikkii. Kyll mami nauroki, mä oon kuulemma hurjan notkee, nopee ja tarkka katti *ylpeä virn*. Mutt aika väsy siitki tuli ja taas mentii aikasin goisii, paijatuksen jälkeen, tiätty!

508919.jpg

Tääll mun bases mä viätän aikaa sillon, jos meill on kovaäänisii viarait tai mä oon vähä möks tai jotai ja haluun olla rauhassa. Tääll on kliffan hiljasta, lämpöstä ja siistii lotkottaa! Mutt nyt mä painun tonne peiton alle torkuille vähäks aikaa viälä - se on sitt taas huamiseen!

---------------------------------------

Vincentin saunakuvat ovat onnistuneet yllättävän hyvin ,D Mistäkähän syystä...

Päivän slogan: I was deeply unhappy, but I didn't know it, because I was so happy all the time!

Päivän biisinä seurattakoon edelleen 70-lukua:

PORAAJA VALDEMAR MÄKINEN<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Poraaja Valdemar Mäkisen

sydänlihasta kouristaa.

Hän herää yöllä hätkähtäen –

vielä ei kuolla saa...

 

Niin paljon on maksamatta,

talo vieläkin pankin on.

Vielä lapset on kouluttamatta,

vielä elämä tuntematon.

 

Hän on kuullut sanottavan ja

usein itsekin sanonut on,

että ammatissaan päästään

sairaus- ja työkyvyttömyyseläkkeelle,

mutta aniharva ehtii

vanhuuseläkkeelle asti.

 

Mutta Mäkinen hammasta purren

menee aamulla kaivokseen.

Mäkisellä pitkään aikaan

ei ole varaa edes kuolemaan.

 

Hän ei antaudu suosiolla.

Hän ei tahdo miettiäkään,

miten lyhyt voi elämä olla,

miten vähän siinä ehtiikään.

Lähinnä kirjoittelen näitä lauluja ylös ja näytille, koska näitä ei kuukkeloimalla löydy, löytyypähän sitten tarvittaessa! Mutta koska tänään sataa, emme tee vallankumousta...

Ja luettuakin on tullut: Jatkoin edelleen Stephen Kingin Musta torni -sarjaa, tällä kertaa vuorossa viimeinen osa eli Musta torni VII. Edelleen suosittelen kaikille, lukekaa nämä kuitenkin järjestyksessä - sanon kiitos!

Löysin hyllystäni vielä pari-kolme kirjaa, jotka voisi juuri tällä viikolla lukea uusiksi. Että kismittää, ettei voi noin vain työmatkalla poiketa kirjastossa vaikka joka päivä! Kadehdin kävelemään kykeneviä ihmisiä suuresti - erittäin suuresti. Onhan se hienoa omata takso-oikeus, mutta täytyy suunnitella joka ikinen ostos-kirjasto-yms. roudaus niin, ettei käyntimäärä/kk ylity. Siis 9 edestakaista matkaa kk:ssa, joista ostokset ja kirjasto vievät 4 - 5 ja koulutuspäivä 1. Jäljelle jää siis 2 - 3 ihan vapaavalintaista reissua, eli käytkö kaverin luona, ihanko jossain keskustassa, peräti jossakin riennoissa, juhlissa, kokouksessa tms. Kaikki ei kyllä ehkä mahdu saman kuukauden ajalle, joten muista suunnitella myös seuraavan kuun matkat samantien! Jäks! Odotan pääsyä kirjastoon!

                               265380.jpg

                          KUTTUMAISTA KESKIVIIKKOA!