eikö olekin mukavaa? Varsinkin teille, jotka tänä aamuna aloitatte jälleen siellä ihanassa työpaikassanne innoissanne, tarmoa uhkuen, kunnolla levänneenä rankan lomailun jälkeen. Minulla on kaikki vielä edessä! Ihan kaikki. Jos vain jaksaisi vielä nämä 4 aamua, 4 kankeaa, äärimmäisen kankeaa aamua.

Yöllä näytettiin taas niin kehnoja kotivideoita, että oli pakko nousta klo 3 tienoilla. Ai niin. Ja pitkin yötä kuulu hiiviskelyä, sitten töms-töms-töms, purrrrrrrrrrrrrrrrr, ja taas oli yöperhonen listitty. Vincent - Hurja Saalistaja oli näet yötöissä. Herätessäni oli pimeää - oikeasti pimeää! Kesä on ohi, hienoa, voi miten hienoa. Kun vielä alkaisi sataa ja myrskytä, olisin tyytyväinen!

Lyhyt koipirapo: aamulla taas koivet olivat söpöt, puhtoiset, lähes normaalit. Kestivät jopa pysäkille asti. Kunnes tuli bussi, jonka kuljettaja luuli olevansa kiihdytysajoissa. Ja siinä eka kiihdytyksessä vas. nilkkani taas jotenkin jossakin joku repäisi niin maan perkeleesti ja sen tiedän nyt jatkuvan koko päivän iltaan asti. Melkein siis selvisin töihin asti. Pirulauta!

Haa! Tänään palaa töihin myös osa meidän lomalaisista, en muista palaako myös pahin pitsiniska-kurppa, olemme kaikki aktiivisesti unohtaneet hänet. Toisaalta tämä paluuinvaasio ehkä tietää hieman helpotusta työpaniikkiin, koska nyt alkaa palata myös ns. määräävä taho. Ensi vkolla taitavat kaikki olla töissä - paitsi Minä, Minä, Minä...toistanko itseäni? En kai, enhän ,D Ei kai ketään harmita, eihän?

---------------------------------

Purrrrrrrrrrrrrrrhuoh, että on raskaita sitte nää loppukesän yöt. Yöpeehosia tulee iha hirveesti ja mulla on rutosti hommii pitää ne kurissa. Mä metsästän ja syödä rapsasen ne pois. Ja pidän ne pois mamman kimpusta, nehän vois vaiks purasta sitä. Mamma kyllä jotain taas aamulla murisi...No, pääasia, että mulla riittää puuhaa! Tosin mä vähä sain taas eilen moitteita...no kattokaas, kun mä olin merkannu mamman toisetki tosi vanhat stiflat, joit se ei pidä olleskaa. Nyt se heitti ne kahet eli molemmat roskiin ja mä sain vähän kuulla esitelmiä lentävistä kissoista *katselee tyhmän näköisenä*. En mä kyll ymmärtänyt mitää taas sen jutuista. Hassu se on! Mutt mä sainki eilen suikalelihaa, ihan raakan, niinku pitääki! Hyvä mamiska!!! Ja nyt aamulla mä sain kalkkunaa ja riistaheekkuva. Kyllä mä heekuissa pysyn, kun masussa vähän kiertelee noi yösyömiset...

137297.jpg

Mamma töppäs!!! Se ei laittanukkaa eilen mun kuveja Vuodatuksen galleriaan, se unohti - hmph! Nyt täss on sitte tämmöne kuva, tuoko tämä kenenkään mielee yhtää semmosta kissiä, joka kans tykkäis vähä lipitellä? Toiskohan?*kissivirn* Mä meen nyt goisiin taas, illalla mulla riittää hommia noitten yö-öttiäisten kaa taas ihan älyttömästi. Mun pitäis saada apua tai sitte jotain ekstra-super-herkkuva, ett mä toimisin vielä vikkelämmin! Se on purrrrrrrrrrrrrrrrrve teidänki torppaa!

---------------------------------

Jep, unohdin siinä kuvien kanssa sählätessä kokonaan, että päivitän taas tänään työkoneelta. No, kuvat on kotikoneen työpöydällä, en muistanut siirtää niitä heti Vuodatukseen, joten huomenna on  Vincent itse taas esillä, kuten hän haluaakin.

Eli kivaa kun on hauskaa - argh! Aamukaffen toista toimitusta tässä jo kaipailen, kun ekat tuli horittua jo niin aikaisin. Täytyy lähteä varmaan itse laittamaan...ankeus...tai odottaa, että Kahvinkeittimen Hallitsija tulee. Ehkä siis odotan.

Päivän slogan: Jos synkkämielisyys kolkuttelee ovellesi, avaa vielä se toinenkin pullo!

Ja sitten tietysti päivän pläjäys ja se onkin tässä, luulin olevani kyllä VÄHÄN suuremmalla rosentilla, mutta meneehän tuo näinkin:

          

You Are 32% Abnormal
weird.jpg
You are at medium risk for being a psychopath. It is somewhat likely that you have no soul.

You are at low risk for having a borderline personality. It is unlikely that you are a chaotic mess.

You are at medium risk for having a narcissistic personality. It is somewhat likely that you are in love with your own reflection.

You are at medium risk for having a social phobia. It is somewhat likely that you feel most comfortable in your mom's basement.

You are at low risk for obsessive compulsive disorder. It is unlikely that you are addicted to hand sanitizer.
 
Että siitä sitten vaan rauhassa testaamaan itseään työviikon alkajaisiksi, tulos kannattaa ehdottomasti näyttää ainakin lähimmälle esimiehille ja typerille työkavereille, jotta he osaisivat suhtauta Sinuun oikein!
 
MAHTAVAA MAANANTAITA JA TYÖN ILOA KAIKILLE LOKISTANIAAN ,D