kuten sitä, että vietetään virallista ystävänpäivää. Jenkkihapatusta, pirle. Welhottarella on hyvin harvoja oikeita ystäviä, paljon kavereita ja lukuisa määrä tuttuja. En minä näitä kaikkia katso ystävikseni. Ja ystäviä kai voi ja pitääkin muistaa muulloinkin, eikä vain jonakin keksittynä päivänä. Juu, varmasti tulen saastuttamaan joidenkin puhtoista oloa lähettämällä kortteja, mutta sähköisiä. En halua tuhlata rahaa postimerkkeihin ,D Sitäpaitsi, kaikkien osoitetta ei ole muistissa, eikä edes välttämättä tiedossa. Että repikää siitä! Mutta olkaa onnellisia, jos teilä on edes yksi hyvä ystävä - se on parempi kuin kourallinen kavereita!

Taksi kulki taas tänään kuni unelma eli tavallinen takso nouti minut täsmälleen oikeasta paikasta täsmälleen oikeaan aikaan. Oikein söde kuljettajakin. Welhotar on tyytyväinen.

Ja vaihteeksi kututtaa! Eilen kävi tämä Isompi Pomo, näkyi vierailevan joidenkin luona. Oli vielä ainakin Herjaamolla, kun minua tultiin noutamaan ,D En voinut siis jäädä edes odottamaan, olisiko hänellä ollut painavaa asiaa minulle(kin). Mahdollisesti. Jotenkin minusta tuntuu, että ao. ihminen ei pidä minusta. Kemiat eivät toimi. Onneksi hän on jäämässä eläkkeelle tuotapikaa. Ei, siis tälle ei ole mitään perusteita, tämä on vain sellaista, jonka tajuaa ensisilmäyksellä. Muut kyllä tuntuvat pitävän hänestä. Mahdollisesti ollaan menossa sitten huonompaan suuntaan, en tiedä. Eikä suoraan sanoen kiinnosta eli evvk (kvg). Ja se asia mikä kututtaa, on se, että yllättäen eräästä sivulauseesta kävi ilmi, että eräs henkilökunnastamme on vakinaistettu. En tiedä milloin, tod.näk. vuoden vaihteessa. Itse en ole kuullut asiasta halaistua sanaa, mutta mitenkäs nyt sattuikaan ruokapöytäpuheet palkanmaksuun... ja hän kertoi saavansa liksan tänään. Eheeheeh *veemäistä hekotusta*, vakinaisten palkka maksetaan tänään, muiden epämääräisten palkka kk:n viimeisenä päivänä. Lipsahti näköjään, pahus vieköön. Olen pitänyt pientä mekkalaa aina sopivissa kohdin tästä määräaikaisuudesta. Taisi tulla welhotar-koulutus oikeaan saumaan, sillä saattaapi olla käyttöä ennen vuoden loppua...

Tilhet pitävät sukukokousta Herjaamon koppini ikkunan edessä olevissa pihlajissa. Mahtavat tulla kunnon jurriin. Kuin Sorbusta kittaisivat, olisipa meikäläiselläkin sellainen maksa! Ihan kateeksi käy tuota piehtarointia - niitä on tosi paljon!

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Ja mitä kaikkea ihmeellistä Liiteri myykään, tällä sain eilen ainakin päivän naurut  ;D Tahtoo tuommoiset kanssa! Siis tässä ote eilisestä Liiterin uutiskirjeestä:

 

      Lasten kengät 

      -hämärätoiminnolla
      -kytketään pistorasiaan
      -sis. lampun
      -hinta/pari
      -väh. 20 paria/myymälä

      EUR 2,99*

http://newsletter.lidl.fi/c/r?EMID=09500A202SPNO0MIE2TDO01SUIGG6


Tuota, minäkin haluaisin noin edulliset hämärätoimintokengät, eikö niitä olisi aikuistenkin kokoa? Täytyypä tiedustaa... ja sisältävät todella lampunkin vielä! Ompa erikoista.

 

----------------------------------------------

254944.jpg

 

Purve kaikki kavrut! Taas on ollu aamukiirusta kun on  pitäny laittaa toi mami tianaa meille ruakarahoi. Se nukkuki karmeen levottomasti, melkee potki muaki, ei hyvä. Ett parempi lähtee pois, ett mä saan goisii rauhassa. Ainaski siihen asti ku se tulee. Jeeee - Poika kävi eilen täällä päivällä. Mmmmmmmmmmmmmmmmm. Ei se pitkän aikaa ollut, mutt sen aikaa, ett mä pääsin haiskuttaa sitä ihanaa Reppuu, nii ja vähä poikaaki. Se kävi tuamas mamill sen kaameran, jolla se vainoo mua. Ja syömäs mamin keksit ,D Mami varmaa ilahtuu, ku huamaa. Eilen se ei ainakaa viälä huamannu. Se vaan möyhensi jotain jämäruakii. Ja mä sain sitä njamskista puukkiruakaa. Mami taas ihmetteli, ku mä vetelen safkaa ihan hurjasti. Se sano, ett pitää alkaa vissii säännöstellä. No ja ei kyllä varmana nih! Mä haluun vähä kollimman näköseks. Enkä haluu olla mikää ruippana. Ett tiedät sitte, mami. Aina pitää olla jömmaruakaa mulleki. Onha mamilkii...

 

392992.jpg

 

Mä en siis tajuu, melkee kaikki kuvat musta on tällasii, miss mä goisin. Eihän se siis sitä tarkota, ett mä muka goisisin paljo. Se tarkottaa vaan sitä, ett mami ei koskaan osu muhun, ku mä liikun. Se on ottanu paljo kuvei ja sitt niiss on näkyny vaan mun häntä, tai osa massusta tai jotai. Ei semmosii voi tänne laittaa. Mutt otti se äskenki kuvan ennenku se lähti, juu, melkee-goisimiskuvan. Ett se tulee sitt varmaa ens viikoll tähä. Nyt mä meen goisiin oikeesti, ku aamuheekut ja päiväruaka on valmiina. Tassutellaa taas huamenna!

 

----------------------------------------------------

 

Aivan, voi kun voisikin elää kissan elämää. Nyt sille olisi käyttöä. Ketuttaa vähän kaikki asiat. Taidan alkaa huvikseni suunnitella niiden kirjahyllyjen ostoa eli tuottaa itselleni iloa kuluttamalla. Voi mikä ihana kapitalistinen ajatus ;D

 

Päivän slogan: Pysähtyneisyys on keino ottaa käyttöön liikkeelle panevat voimat!

 

Päivän biisi: Only The Lonely

 

Eilinen kirja on vielä vähäsen kesken, muutama sivu jäljellä. Onneksi pääsee aloittamaan uuden lukemisen jo tänään...

 

                                265380.jpg

      

                         KETTUMAISTA KESKIVIIKKOA!