On se sitten kumma juttu - kun on tarpeeksi kommentoinut hyvinkin pitkillä versioilla eräitä blogeja, herää vastustamaton tarve luoda oma!

Tästä säälittävästä bloginrääpäleestä saatte vain kiittää (?) Satujatar-tätiä sekä Elma-tätiä, joiden blogeja olen lukenut silmät ristissä sekä useita muita blogeja, joita olen kommentoinut runsaasti ja pitkään. Minä tunnustan sen nyt julkisesti - olen se Ano Nyymi, mutta kaikkea ette kuitenkaan voi laittaa minun syykseni, ettehän...

Esittely lienee paikallaan: Polgara, Malmin Polgara, tapani tulette tuntemaan.

Periaatteessa tähän Helsingin hienostokaupunginosassa sijaitsevaan residenssiin mahtuvat minä ja kissa. Toisinaan toki näemme vierailevia tähtiäkin - itse asiassa useinkin. Yleensä he käyvät pyytämässä pientä aravalainaa. En ole kylläkään rahanlainaaja, koska en pyydä korkoa, mutta avitan kaveria, jos tarve on riittävän hyvin perusteltu. Minusta esim. akuutti tarve saada nauttia välittömästi alkoholia on perusteltu ja oikeuttaa 10 egen pikavippiin!

Sairaskertomuksesta: Olen jo vuoden kärsinyt akillesjänteiden tulehduksesta sekä nyttemmin myös peroneustendiniitistä molemmissa jaloissa. Tämä tarkoittaa siis jatkuvaa mömelöiden syöntiä ja lääkärissä ravaamista. Perjantaina on taas aika fysiatrille, jolloin ehkä lopultakin selviää, mitä koipeni ovat oikeasti syöneet eli odotan tulosta innolla. Tämä siksi, että viime vuodelta muistan kaksi (2!) lähes (siis  l ä h e s) kivutonta päivää. Eilisen kirjasto- ja kauppareissun jälkeen olin niin kipeä, etten pystynyt kävelemään kotona ottamatta tukea huonekaluista ja seinistä - selvänä siis!  Odotettavissa lienee kivaa piikitystä, sairaslomaa ja runsasta raportointia asiasta.

Blogin nimestä: Ehkäpä teidät perehdytetään varovasti, hyvin hyvin varovasti siihenkin puoleen ,>

Kissasta: En voi nyt kirjoittaa kissasta, koska kissa nukkuu!!!

Kesken oleva kirja: John Irving: Kunnes löydän sinut

Päivän slogan: I can only please one person a day. Today is not your day. Tomorrow isn't looking good either.

Päivän biisi: They are comin' to take me away http://www.jacquedee63.com/takemeaway.html

Palaan asiaan, varmasti, tämä oli siis uhkaus eikä mikään lupaus!