eikä viitsi toistaa itseään, eli ei Toivosta mitäkänäs enää! Anti olla. Sen sijaan keli toistaa itseään. Vaikka väittää olevansa lussalla niin silti on jäistä - kilin kellit sentään! Jossakin on jotain vikaa. Kunnon loskaa kiitos, siinä pysyy edes pystyssä. Tai sitten niri-narilunta, siinäkin pysyy aika hyvin pystyssä. Mutta tällä kelillä ei.

Jospa ottaisi tänään ns. levon kannalta eli ei pitäisi hirveää kiirettä vaan muuttuisi Tsadin tavikseksi. Pitäisi kunnon taukoja ja kävisi välillä jossain juoruamassa tekaistun asian varjolla. Pitänee kokeilla. Jos ei sitten illalla olisi niin kipeä. Jäi eilen lokittelut aivan kesken, kun alettiin puukottaa selkään niin kipeästi, että teki mieli huutaa. Eikä se ple meinannut laueta sitten millään. Yökin meni erittäin kehnosti. Eikä edes kirjaston kirjoja ole enää. Luin viimoisen loppuun illalla. Sekin vielä. Hmph! Ei kiva, ei mukava, ei hyvä.

Herjaamon määräaikaisten kohtalon pitäisi taas kuulemma ratketa kohtapian. Tuleeko jatkoja vai ei. Kummisetä käväisi eilen. Hänen mielestään kannattaisi jopa jäädä ilman jatkoja. Voitaisiin kävellä käsi kädessä fattan tiskille asioimaan. Ja saisi ainakin levätä. Toimeentulohan järjestyy jotenkuten ainakin sen 500 pvän ajan, kun vielä vaivaa KELAn ja fattan tätejä. Asia on otettava vakavasti harkintaan, mikäli ensi vkon lääkärikäynnillä ei mitään selviä.

Tänään tehdään sitten Vincentin herkkua. Eli aion tehdä kalapataa ja riisiä. Kalapata sisältää halvinta mahdollista pakastekalaa, kaikki vihannekset mitä torpasta löytyy, paljon sipulia ja valkosipulia, paprikaa, chiliä, currya jne. Sotkusta tulee erinomaisen omituisen näköistä, mutta tosi hyvää! Ja Vincent saa oman palansa jääkalasta. Jääkala on Vincentin mielestä jopa parempaa kuin lohi!

---------------------------------

254944.jpg 

Purrrrrrrr, joooooooooooh! Mami on ihan oikees, ett mä oikee odotan iltaa. Eilen orja ei tehny mitää uutta ruokaa *möks*. Mä sain vaan kissinruokii ja sitt illall maitonappei.  Mamiiiiiiiiih - maitonapit alkaa taas olee loppu, pitää muistaa hakittaa niitä! Muute mä olin välillä eileskii tosi pirtsakka kissinka, väänsin kunnon rundii ja jolisin mamiskalle kaikist asioist. Mutt ku se ei tajunnu, ett mä oisin halunnu jotain, mä en vaan tiedä mitä. Se näytti mulle kyllä jääkkärinkin, ett siälä ei nyt oo kerta mitää kissille sopivaa. Ei vaan käyny. Enkä mä syä paprikaa enkä kurkkuu, mitä mä näin siälä. Oli ihan vähä kalkonii, mutt ku mun pitää saada se aamuheekuks nii piti seki sitt säästää. On tääki nyt! Eiks toi orja vois mennä vaiks maksutaksill kauppaa ja hakee heekkuja? Ainaki mulle-mulle-mulle. Kaiken lisäks se duunas eile kamalan näköst mössöö, se sano sitä kaurapuuroksi. Yäjks. Se haiski jo hirveelle ja näytti viälä pahemmalle. Mä käänsin sille selkäni ja aloin mököttää. Kummisetäki kävi, mutt ei silläkää ollu mulle mitää. Eikä ees Pojalla. Ei ollu kivaa. Mutt jos tänää sitte.

263036.jpg

Poika ei oo ehtiny purkaa MUSTA otettuja kuveja, mutt tää sopii tän päivän teemaa. Nimittäi jos on jääkalaa tulossa, mä jaksun kyll oottaa koko päivän. Mä meenki heti ottaa pienet unkot, nii mä voin sitt funtsii vähä lisää! Se on purrrmaista torstaita kaikille kissinkoille!

-------------------------------------------

Aivan varmasti kissaa kiinnostaa. Välillä tuntuu, että kun liikautankaan kattilaa, kissa ilmestyy tyhjästä vahtimaan mitä pataan laitetaan. No - toivottavasti tänään siis mieluista ruokaa Vincentillekin. Minä tahdon kohta kahvia, hakekaa sitä, kiitos!

Eilen luettua: David Baldacci - Jouluksi kotiin

Päivän slogan: Virheitä tekemällä oppii tekemään parempia virheitä!

Päivän biisi: Money Fot Nothing

Nyt tulee vähän matkittua Arkiterapeutti Kopsia sekä luoda tyytyväisyyden häive Harmaan Sudenkin rintaan. Eli - kuinka monta sutta löydät kuvasta, sinun pitäisi löytää ainakin neljä - viisi komeaa sutta!

                      263039.jpg

HMPH, TYMPEÄÄ TORSTAITA SITTEN KOKO LOKISTANIAAN, HMPH!