Tässäpä mm. linksu
taannoin puhutusta kipututkimuksesta. Tässä lisää linksuja sivussa, eli missä asiasta on uutisoitu. Ihmettelen vaan, että ns. valtamedia eli mm. Höskä EI ole asiasta kertonut lainkaan. No, miljoona suomalaista on toki väärässä. Selvähän se. Ja tuo yhden lekurin lausunto, että lääkityksen hakijoina on väärinkäyttäjiä (myös) on tietysti totta, mutta joku taatusti lukee tätä taas kuni itte pääpiru rhaamattua. Joten odottaa ei voi mitään muuta kuin lisää mielipidelääkkeitä. Eikö nyt jumankauta kukaan usko, että esimerkiksi meikäläisellä ne eivät toimi. Tai jos toimisivatkin, annostus olisi niin mittava, että en pystyisi töihin. Ei, ei minulla olisi mitään sitäkään vastaan, mutta olisiko lekurista oikein toimia niin? Mielenkiintoinen ajatus - että ihminen lääkittäisiin työkyvyttömäksi? Minusta se voisi ollakin kiintoisaa...

 

Nimittäin nyt olen aika helvatun kipeä. Ai miksi? Ei, ei niinkään ilmojen takia, vaikka ne fibroa rassaavatkin. Sen sijaan työrintteri hajosi totaalisesti, huolto on tilattu, mutta kukaan ei tiedä, milloin suvaitaan saapua. Nyt ei sitten kelpaa mikään muu kuin tietyllä koneella rintatut paperit. Aivan. Ymmärrän. Sinne vain on matkaa ziljoona kilometriä pitkin käytäviä. Minä teen prleesti töitä. Kuun loppu on nähkääs tulossa ja silloin on hommia aina yli oman tarpeen.

 

Eilisen päivän ravasin sitä väliä – välillä kävin vessassa parkumassa; sattui niin... Mietin, pitäisikö arvikselle. Mutta kun PanaDOL auttaa, ei ehkä kannata. On tiistai-aamu ja nilkat ovat kuni ilmapallot, särkevät aivan tuhottomasti. En tiedä, onko tässä enää laitaa. Että minä käyn töissä ja loppupäivän hoidan (tai yritän hoitaa eli levätä) särkeviä koipisia ja kolottavaa ja juilivaa selkää. Sama taas edessä – tätä loppumattomiin! Että olen elossa vain tehdäkseni tuota työtä, jonka nyt tekee kuka tahansa suht järjissään (no jaa...) oleva hyyppä aivan yhtä hyvin tai jopa paremmin sekä tehokkaammin, urputtamatta ja kevyesti. Käyttäytyisi kauniisti ja näyttäisikin paremmalta. Minkä vetun takia minun sinne täytyy mennä?

 

Ei jaksa. Ei jaksa yhtään mitään muuta. Hätinään lukea, edes. En ymmärrä, miksi minut taas ajettiin tällaiseen tilanteeseen tuon lekurinkin kanssa. Ettei tieto mennyt perille. En minä enää oikeasti jaksa tätä paskaa.

 

265380.jpg 

 

 

POLKA – OLISI PAREMPI OLLA KOTONA!