Ei, en ainakaan muista! Tänään painaa päälle joka viikkoinen kirjasto-kauppa -roudaus, kiitos Belgarionin, hän lupasi jälleen avustaa. Isompi pyykkäys. Asiallinen ruuanlaittosessio Belgarionille. Ja - daddaddaaa - adressi liittyen näihin HMPK:n toimiin tod.näk. tulee sitten toteutumaan, josta kiitokset erityisesti Leenalle, joka on avittanut yhteyksien löytymisessä. Eli tekstipohjaa pitänee alkaa myös hioa jo kuntoon sekä miettiä asiaa tarkemmin. Lisäksi olisi opintoihin liittyvä tehtävä, joka tuli eilen ja pitäisi olla valmiina ensi vkolla. Hah - pakko tehdä se töissä, koska en pääse kotoa ao. pohjamateriaaleihin käsiksi... eli lähinnä Herjaamoa koskeviin virallisiin papereihin. Eli se tästä ns. vapaapäivästä. Ai niin, Huutiskin vaatii jälleen reagointiani. En taida ehtiä päikkäreille tänään ,D

Hui, näyttääpä puuhakkaalta listalta! En taida sentään ihan kaikkeen tänään pystykykenemäänehtiä, joten tärkeysjärjestyksessä pitää edetä. Onhan sunnuntai vielä olemassa. Mutta kun se on niin inha päivä.... Jäks!

Herjaamolla to ja pe menivät oikein rattoisasti, kun minulla oli tämä opiskelija perehdytettävänä. Hauskaa johdattaa henkilö Herjaamon kryptisiin asiakirjojen laatimisen salatieteisiin ;D Mukava leidi, toivottavasti pidetään myöhemminkin yhteyttä! Ja sain tuolta osin opintonäytönkin tehtyä. Yksi huoli pois jälleen siltäkin puolelta.

--------------------------------------------------

254944.jpg

Purrrrrrrrmenta kavrut! Mä jo taas kuarsaan, sanoo mami. No joo, oikeestaan mä skrivasin tän jo sillon, kun orja tappeli tän koneen kaa. Tai ei koneen vaa joidenki systemien, se jumitti, sano orja! Systemi aina jumittaa, mä tiädän. Ne on just sellasii, omituisii otuksii. Mutt ennenku mä aloin goisii, mä vetäsin aamuheekut ja kunnon joikuhepulit heti kolmen jälkee toss aamull. Ku oli viälä kuutamo - oli mageet joikuu tuala partsilla! Mami on menoss taas kaupoill Pojan kaa - tuakaa mulle fisuuuuuuuuuuuuuuu! Ai nii, tai siis meille, Anskull kaa.... me ollaa nyt tosi hyvii kavrui. Kummisetä kävi eilen. Höh, se sano, että Ansku on muka mun poikaystävä. Hei setä, nouvei, se ollaan kavrui, tajuutsä, hei, kavrui! Höh, Kummisetä ei tosissaa tajuu kuin kliffaa se on, ett me voidaa päikkäröidä yhess täällä ku mami on duuniss. Mä oisin muutes aikastas yksinäinen kolli. Mutt nyt mä välill vähä retuutan Anskuu, jos se on vääntynyt hyvään asentoo, mä käperryn sen viakkuu goisii. Melkee yhtä turvallist ku maminki viakus. Nii et näin se oikeesti on!

547368.jpg

Täss mä vähä taas tutkin tota partsii, ett oisko siin jotai - ei vissii oo. Mutt tutkii tarttee aina, se on tärkeetä! No, kliffaa löördaagii vaa kaikill. Ja jos teinki orjat käy jossai kaupoill, muistakaa vaatii teilleki sopivii ruakii. Se on niinku ite otettava ohjat käsii, kun orjat ei aina tajuu. Nih!

--------------------------------------------------------------

Kissavallankumoussankari Vincent Iljits Uljanov (nimi muutettu), hih. Tämä taitaa mennä juomaan toiset aamukaffet. Vuodatus hidastelee klo 4 aikoihin... päivitys??? Tai jotain. En saanut mitään tehtyä lähes tuntiin, koska Huutiskin hidasteli. Jäks!

Päivän sloganin tilalla tänään päivän herja kaverille: Leikitäänkö hevosta? Minä voin olla etupäänä ja sinä ihan omana itsenäsi!

Päivän biisi: Lakanneen laulun kaiku

Ja luettua: Matti Remes - Islantilainen syleily, suositan eli minä tykkäsin. Niin monen alamittaisen kotimaisen jälkeen tämä oli taas sellaista, jota jaksoi lukea. Dekkari, kyllä, tavallaan. Sisältää paljon muutakin sekä mukavia, inhimillisiä sattumuksia ja elämää. Ja otin uudestaan käsittelyyn Donna Tartt - Pieni ystävä, jonka luin hätinään jo kerran aikaisemmin. Ehdottomasti suositeltavaa luettavaa tämäkin, lisää linkistä ,D

Jee, Helmetin mukaan kasa kirjoja odottaa! Kellon mukaan olen istunut tässä ainakin 1.5 h. Joten - jatkamme lauantaiaamun puuhia!!

Näköjään kävijämäärä on jossain välissä ylittänyt 15.000 - kiitti vaan kaikille visiteeranneille. Tätä lukua ei sentään kehtaa juhlia - mutta ehkä taas seuraavia tasakymmeniä! Mukava, että jaksatte käydä lukemassa näitä söherryksiä ja valituksia, silkkaa tajunnanvirtaa ja tietysti Vincentin omaa palstaa... Tässä taas muutamia tilastoja, tuolta vakoiluvehkeestä ongittuja:

Näistä maista meillä on viime aikoina visiteerattu:

  Finland            8221     95.86%  
no.gif  Norway            82     0.96%  
us.gif  United States            81     0.94%  
se.gif  Sweden            26     0.30%  
de.gif  Germany            21     0.24%  
es.gif  Spain            20     0.23%  
sg.gif  Singapore            19     0.22%  
ee.gif  Estonia            13     0.15%  
fr.gif  France            13     0.15%  
cn.gif  China            12     0.14%  
gb.gif  United Kingdom            8     0.09%  
nl.gif  Netherlands            7     0.08%  
ie.gif  Ireland            6     0.07%  
pl.gif  Poland            4     0.05%  
ch.gif  Switzerland            4     0.05%  
cz.gif  Czech Republic            3     0.03%  
tr.gif  Turkey            3     0.03%  
it.gif  Italy            3     0.03%  
eu.gif  Europe            3     0.03%  
ca.gif  Canada            2     0.02%  
ar.gif  Argentina            2     0.02%  
au.gif  Australia            2     0.02%  
lt.gif  Lithuania            2     0.02%  
ae.gif  United Arab Emirates            1     0.01%  
pt.gif  Portugal            1     0.01%  
my.gif  Malaysia            1     0.01%  
mx.gif  Mexico            1     0.01%  
dz.gif  Algeria            1     0.01%  
jp.gif  Japan            1     0.01%  
be.gif  Belgium            1     0.01%  
hu.gif  Hungary            1     0.01%  
ro.gif  Romania            1     0.01%  
ru.gif  Russian Federation            1     0.01%  
lu.gif  Luxembourg            1     0.01%  
cr.gif  Costa Rica            1     0.01%  
is.gif  Iceland            1     0.01%  
dk.gif  Denmark            1     0.01%  
sn.gif  Senegal            1     0.01%  
ua.gif  Ukraine            1     0.01%  
si.gif  Slovenia            1     0.01%  
br.gif  Brazil            1     0.01%  
gr.gif  Greece            1     0.01%  

                              265380.jpg

                      LAADUKASTA LAUANTAITA

EDIT: Asettelun kanssa äärettömiä vaikeuksia tänään, tsori!