Ihan vaan tiedoksi, että näin upouuden vuoden kunniaksi lupaan, että en lupaa mitään! Jos teen jotakin lupauksia, ne on parempi tehdä kesken vuoden, silloin ne saattavat jopa pitääkin ,D Joten oi toverit, tällainenhan minä olen... edelleen.

 

Menin kohtuuaikaisin nukkumaan. Oli väsy ja kipeä. Lisäksi V:n ja K:n sisko soitteli illalla :O Onneksi hänelläkin oli mukavia kerrottavia asioita, palaan ehkä myöhemmin niihin. Ihmetteli, miksi en ole soitellut. Ilmoitin, että en minä muutenkaan usein soittele, mieluummin hoidan asiat netin kautta. Tällöin hän tietysti halusi meiliosoitteeni ja parempi niin. Voidaan ainakin toisinaan pitää yhteyttä... Ei hänestä mitään pahaa sanottavaa ole, mutta tämä leidi rakastaa vain rahaa ja tavaraa yli kaiken. Ja juttu aina menee siihen, millaista oli, kun sekä V. että K. olivat vielä hengissä. No, ei sitä aina haluaisi heitäkään muistella, vaikka ikävä toki on välillä molempia. Joten laittakoon meiliä, kyllä minä vastaan.

 

Nuoriso täällä ammuskeli ja räiskytteli jo alkuillasta lähtien, mutta minä olin niin väsy, että nukuin kuni possu pahnoilla aina aamuyöhön asti. Heräsin sitten laatimaan kaffet mömelöiden seuraksi ja painuin vielä uusiounille. Ne ovat hyvään tarpeeseen, väsy ja juiliminen jatkuvat edelleen. Ehkä saan vielä iltapäiväunetkin. Belga on tulossa syömään ja kun hän lähtee, pääsen vielä nukkumaan. En aio tehdä tänään mitään järkevää!

 

Niin että tämä oli vain ilmoitusluontoinen asia näin vuoden aluksi! Pitäkää kivaa. Tämä lähtee suunnittelemaan lounasappeita.

 

265380.jpg 

 

POLKA SE EI VAIN MUUTU IHMISENÄ EIKÄ ELÄIMENÄ!