se on meikäläinenkin. Taas pitää lähteä; hakemaan lisää kirjoja sekä jotakin apetta, jolla selviäisi yli noiden muutaman päivän. Minä nimittäin en aio tunkea itseäni kauppaan maanantaina, en tod. Keskiviikkona ehkä, silloin täytynee hakea kaffemaitoa ja jotakin muutakin. Sitä ennen saavat simat *yäks* muhia siellä itseksensä – kaupan simat ovat pahoja, tippikset pelkkää taikinarasvaa, samoin donarit. Eli turha yrittää, ei mitään herkkuva tulossa! Normivihanneksot sekä fisua syödään ainakin huomenna, muuten pysytään vihannesmössölinjalla. Joten antipa olla noitten hemmetinmoisten "grillipakettien, 1.7 kg", jössus, kuka niitä edes pystyy syömään? :O Ihmettelee tämä ja puistattelee itseään.

Eilinen meni taas nukkuessa, syödessä ja nukkuessa vielä lisää. Sitten alkoi taas ahittaa tekemättömyys ja piti lukea vähän tavallista enemmän, jotta sekin unohtuisi. Prle, kun olisi kaikenlaista, mutta kun vaan kaikkeen ei pysty eikä jaksa. Juu, minä olen saamaton hirvilö! Illalla klo 19 jälkeen aloin pirkistyä, tietty, silloin vasta ja ihan liikaa. No, ei ihme, kun lukee tämmöisiä. Mömmöillä töihin menee näköjään (no, tämähän tiedettiin) yhä useampi, ja syy oli?

Muuten minulla on omasta mielestäni vaatteita, roipetta ja rättiä yli omankin tarpeen, mutta aloin taas hinkua yksiä uusia kenkiä. Jalkimet ovat kivoja, jos ne ovat kivoja. Hah, tähänkin löytyi ratkaisu: kävin läpi kaikki jäljelle jättämäni kenkimet ja kas vain, sieltä löytyi parit-kolmet oikein sopivat kesäkengät. Yksiä en ole varmaan pitänyt yli 5 vuoteen... joten nehän ovat kuin uudet, kun väännän ne koipiini. Toki vielä tarkistin, että kaikki mahtuvat ongelmakoipiini ja tuntuvat mukavalta. Juu, näin on! En, siis minä EN tarvitse mitään *selittää itselleen taas erilaisten nettisivujen selaamisintoa*.

Eli siinä meni pähkiessä eilisilta. Mikään ei piristänyt, paitsi ihan kivaa postia tuli jostain salamyhkäiseltä taholta – ziitosta vaan :) Asiaan palataan kyllä, ainakin siellä toisaalla taas... Kunhan ehditään. Tai siis saan jotakin aikaiseksi. Miksi täällä ei ole ketään, joka potkisi minua pärsheelle ja velvoittaisi tekemään jotakin? En minä saa mitään järkevää tehtyä taaskaan, päivät vaan kuluvat ahittaessa ja nukkuessa univelkoja pois. Kyllä tuli muuten eilen päikkäröityä, voi hyväinen aika sentään! :O

Lisää kaffetta, kyllä se on kylille tästä lähdettävä ja hörhöt laskettava – tietää sitten ensi viikolla, mitä on taas tapahtunut tässä meininkien aikana!
 


POLKA – HÄN JOKA AIKOO LASKEA TAAS HÖRHÖSALDON!