Auts, ei taaskaan unta. Tai siis erittäin vähän. Tämä ei tykkää enää yhtään, väsyttää, mutta ei nukuta. Kissa jolisi hereille siitäkin hennosta aamuyön unesta, josta sain hetken nauttia kaikkien mömelösekoitusten jälkeen. Toivottavasti saan edes otettua aamu- tai päiväunet, muuten ei jaksa.

No niin, rapoa eilisestä. Juu, ette tietysti arvaa, mutta ensin puuttui takso! Odotimme puoli tuntia, kunnes soitin HMPK:n. Leidi kertoi auton käyneen paikalla (ei siis tod. käynyt!!!) ja kuitanneen eli ei ollut löytänyt meitä! Jesh ja prle, auto oli taas ollut väärässä osoitteessa eli naapuritalon pihassa eikä minulla ole vieläkään röntgenkatsetta. No, saimme normitakson suht pikaisesti, mutta aikaahan se vei. Aikataulu meni siis sekaisin. Valituksen tein toki heti kotiin tultuani! Kävimme Vii Voanissa täydentämässä tofu- ja maustevarastoja, Belgarion halusi itselleen oman kimpaleen tofua *tsihih*. Lisäksi luudasimme hallissa, ostimme roiskeita sekä erittäin tärkeän ja arvokkaan kotitalousvempaimen eli tämän. Huomaatteko - minä olen tehnyt hankinnan, olen ostanut jotakin! Olen siis kunnon kuluttaja minäkin ,D

1753629.jpg

Tämä on siis se jerkku, jonka pää painetaan purkin reunan alle, nostetaan varovasti ja kas, purkin kuin purkin kansi avautuu (tällä siis ilmataan se purkki...). Tuo oikean käden vääntövoima kun on heikompi muutenkin, ostos oli mitä parhain! Näitä muuten saa hallin II kerroksesta, puodista, jossa on pieniä keittiötarpeita ja muuta sälää. Ankkakauppa on lopetettu! Argh... Kävimme vielä normikaupassa, emme ostaneet juuri mitään. Emme toriltakaan, pirun kallista kaikki. Aivan tolkuttomat hinnat! Ai niin, kortti Hakaniemen näkymistä ostettiin ja lähetettiin Varastoon aiemmin postatun tekstin mukaisesti. Toivottavasti siellä ollaan riittävän huumorintajuisia, hiukan arveluttaa ,D Minulla nyt on tapana tehdä joku tällainen pieni jäynä kesäisin.

Kotio päästiin kimppakyydillä, taksi ajeli taas päin... en kehtaa edes sanoa mitä. Lopulta piti neuvoa hänetkin meille asti. Ziis, mistä nuita pallopäitä sikiää? Paikannin ja kaikki, mutta ei auta. Ajetaan silti tosi omituisia (ei ainakaan suoria) reittejä ja muutenkin pidempää kautta. Olisikohan rahalla osuutta asiaan, aapailee tämä?

Tein sitten myöhäisemmän lounaan, kalaa ja pinaattia valkosipulilla, tandoorilla ja tillillä maustettuna, kuorrutettuna kermaviili-kananmuna-juustohässäkällä sekä uusia perunoita, oliiveja, salaattia. Oli njamskista, kaikki syötiin heti pois. Perään juopaistiin kunnon kaffet ja vähän keksiä. Belgarion oli ainakin tyytyväinen. Lisäksi hän lupasi jonain päivänä polkaista ohimennen Vantaalla katsastamassa erään tarpeellisen asian, josko löytyisi ilman minun lähtemistäni mukaan. Kilti Poika!

Olen keksinyt tavan saada kirjoille hiukkasen lisää tilaa – vinyylit siirtyvät lipastoon! Tulee siitä ainakin vähän lisää, ei nyt hirveän paljon, mutta kuitenkin. Saan edes nuo putoamassa olevan opukset turvaan ja vähän vielä jääkin hyllyä ,D Ei se ehkä ole maailman asianmukaisin tapa säilyttää levyjä, mutta jos en lataa niitä liian tiukkaan, lienee ihan ok? Nimittäin laatikkotilaa löytyy, hyllytilaa ei.

----------------------------------------

254944.jpg

Purrrrrrrrve, kaiffarit Lokistaniassa! Nonnih, hei ne kävi hallis, kävi joo. En saanu munuaisii, mutt sain jauhist ja roiskeit. Siis vaiks mami muistutteli melkee koko illan mua ja näytteli sen kamalaa handuu. Joo, on se aika ruma, ne raapelukset nimittäi. Yks ainaski on toooosi syvä ja pahan näköne. Mä oon pahoillaa, en tarkottanu (toim.huom. juu, ethän sinä koskaan!). Nii ni sitt mä sain äskenki heekkuu, niit roiskeit ja sillee. Ett kyll mä taas yritän olla kilti kaikill ja ainaski mamill. Pojall mä oon aina kilti jo valmiiks! Eilenkää tehny sitt enää päiväll mitää tyhmää, meni jömmaa goisii vaa ja sillee. Menin sitt mamin viakkuu vast ku se goisi jo, se kyll heräs ja anto mun makaa siinä, ku mä kerta oikee jämähdin enkä liikkunu mihkää. Välill mä oon menny tonne soffan helmoje alleki goisii, ku kukaa ei hiffaa, ett mä makoilen siälä piilos ja rauhas. Se on kans aikastas hyvä mesta! Iha uus keksintö. Muuta mä ookkaa tehny. Välill makoilin partsill ja nyt meen koht goisii lisää. Mä laita mitää fotookaa, ku tonne tuli toi mamin kumma vempele. Mä tiädä mikä se on, kai sen sitt näkee =O Ett kliffaa päivää vaan kaikill ja huamisee!

-------------------------------------

Kiitos Vincent, että ei sentään hyökkäämissuunnitelmia tänään?

Päivän slogan: Antaisiko yhteiskunta minun olla rauhassa? Tietäisin heti, mitä tekisin!

Päivän biisi: Syön sipsejä

Luettua: Peter Robinson – Suvi saapunut ei, uudelleen luettavana tämäkin. Kohtuullista poliisitarinaa, eli ei hullumpaa. Pitäisi lukea nuo aikaisemmatkin uudestaan. Toisaalta, tämä muistuttaa melko paljon monia muita, jo lukemiani juttuja, joten en hirveästi innostunut. Ja vastapainoksi sitten hömppää pahimmasta päästä, kotomaista kylläkin. Katja Kallio – Sooloilua ja Kuutamolla. Ziis ja jössus, en muistanut, että nämä ovat näin pahoja. Kaikki naiskentelevat pitkin poikin, kaikilla on rahaa, kaikki ovat hyvännäköisiä ja blaa-blaa-blaa. Muistin paremmaksi, ehkä viimeisin (joka oli parempi) vaikutti jotenkin taustalla. Vain äärihömpän kavereille! Minä olen pettynyt. Loma on puolivälissä, kirjapinot ovat puolivälissä. Torstaina on roudaus- ja kirjastopäivä, jeeeeeeee!

                                         265380.jpg

                                          TIIVISTAHTISTA TIISTAITA!

PS: mm:lle kiitokset tunnustuksesta =D Kiitämme, niiaamme ja purrrrraamme ilokkaina!