Näinhän se aina käy eli yksi hyvin nukuttu yö ehkä puolessa vuodessa ja sitten siirrytäänkin taas normimeininkiin. Eli hyyyvin vähän unta, kissan riekkuessa edelleen yöllä useampaan otteeseen. Ahi taas on perinteistä sunnuntai-ahia, lisänä tulee muuttoahi. Eli ensi viikon normihommien osana on pakittava toimistonsa eli laatikot. Pirulauta, siitä tulee taas äärikipeäksi. Ei voi mitään, ei tod. Kukaan ei edelleenkään ota minua vakavasti, siis siinä mielessä, että sattuu-särkee-juilii-huudan ääneen kivusta. Ei todellakaan, apua ei ole tarjottu. No, silloin kerran pakolla, kun piti käymän siellä uudessa torpassa Upon ohjeistuksen mukaan ja sekin oli vähän... lievästi siis väkinäistä. Voi huokaus, kun olisi kunnossa! Tai edes kunnon lääkkeet. Vedin äsken viimeisen jömmamömmön yhtäkin laatua, jospa saisin edes söndaagin kotohommat tehtyä jotenkin kunnialla.

Niin, en minä siis mitään iloa varsinaisesti mistään muusta ole huomannutkaan kuin siitä yhden yön nukkumisesta. Muuten hupia ei elämässä varsinaisesti ole. Jos itsellä menee tasaista harmaata janaa, menee jollakin toverilla huonommin ja sitten on siitäkin aina vähän huolissansa. Omituista, mutta kummallista. Minä sentään olen lähes antisosiaalisuuden huippua. Belga tuntuu olevan hyvin lähellä sitä, tosin hän ei näytä nörtiltä, joka puolustukseksi luettakoon, vaan täysin normaalilta nuorelta mieheltä. Siis ihan tavalliselta. Mutta antisosiaalisuus nostaa sielläkin päätään aika hyvin. Eli meille kummallekaan ei taida soittaa kukaan muu kuin jompikumpi... Muutenkin ihmettelemme kovasti, jos jollakin sattuisi nyt olemaan kone päällä kotona vain esim. 6 h, jos on itse kotona. Sehän on päällä koko ajan, aamusta iltaan (no, joskus yölläkin ruksuttamassa eräitä asioita...), tietty!

Ja minä ainakin hoidan kaikki mahdolliset asiat mieluiten netin kautta. Tähän on kyllä aivan proosallisiakin syitä liikuntaesteen lisäksi -> netistä jää yleensä aina tilausfaktat esille! Taksot ainakin tykkäävät kovasti *kälmi wirn*, kun on lähettää tilaus ja tilausvahvistus, jotka ovat oikein ja HMPK:n keskus väittää kivenkovaa minun olevan väärässä. Todisteet – hyvät toverit – todisteet ovat avainasemassa. Samoin kyllä nettiostoksissa olen pärjännyt varsin pitkälle. Kaikki muu löytyy, mutta vielä ei ole paikkaa, joka myisi netin kautta itämaiset härpäkkeet kotiinkannettuna halvalla, samalla toisi käsin valitut edukkaat II luokan vihannekset ja hetelmät kotiin. Kaikki muut palvelut on – no kirjastokaan ei tuo kotiin. Tai toisi, kerran kuukaudessa keskellä päivää :O Eipä oikein ole meikäläisen heiniä semmoinen.

Jahas, päivästä näyttää tulevan epämiellyttävän aurinkoinen tai keväinen tai jopa molempia. Ainakin täällä on aivan helvatun kylmä taas vaihteeksi, joten toiset kaffet ennen huushollihommia lienevät paikallaan. Pakkoruiskuun vasta sitten, jos aurinko alkaisi vähän lämmittää torpan akkunoista. Äääh, taas huomenna pakkotöihin....

265380.jpg


POLKA – ANTISOSIAALINEN JO SYNTYESSÄÄN!