Sorry, ystävät! Päivitys jäi näin myöhään ja on lyhyt. Asialla on syynsä eli Belga tuli ja sitten syötiin, käläteltiin ja puhuttiin asiaakin. Jestas, sain luottamustehtävän eli tarkistaa kandipumaakan kieliasun - olen ylpeä ja otettu! Lapseni luottaa minuun, no tuota, ainakin tässä asiassa. Cool Uhkasin punakynän käyvän kuni punakone, työksenihän minä tuota myös teen... saa kuulema käydäkin. Belgan kielitaito on hyvä, mutta tekee hassuja vihreitä välillä.

Niin, kiitos kaikille toverittarille eilisillasta! Oli oikein tosi mukavaa. Jopa sosiaalisuuteni kesti ihan loppuun asti. Kieli ulkona Mukavaa oli saada kaikki kivat ihmiset kerralla kokoon! Tavataanko joskus toistekin... Ja mukavaa oli tietysti myös se, että jämiä jäi Belgallekin syötäväksi, jonka hän kiittäen myös mainitsi. Viaton

Ja ei, naapuritkaan eivät ole (ainakaan vielä!) ottaneet yhteyttä, joten ilmeisesti emme edes metakoineet liikaa. Eli ISO KIITOS vielä kaikille! Tämä on kovin ilokas vieläkin, vaikka vähän väsynyt ja vatsakipuinen.

Palaan asiaan huomenna tarkemmin, on pieniä hommia hoidettavana!

265380.jpg

POLKA LEPÄÄ JA LUESKELEE, TEKEE PIENIÄ HOMMIA SIINÄ SIVUSSA SEKÄ ALOITTAA TAAS ALUSTA!